Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

Spalio gale grys
Atsakyti
Iki spalio 19 atostogose.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 10 07, 21:31)
Iki spalio 19 atostogose.

O gal zinote ar nuo spalio 19d. jis jau bus darbe?
Nes viena forumiete rase, kad grys trumpam ir vel isvyks verysad.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
superinis gydytojas, gimdziau rugsejo gale pas ji suneli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2012 10 08, 13:58)
O gal zinote ar nuo spalio 19d. jis jau bus darbe?
Nes viena forumiete rase, kad grys trumpam ir vel isvyks verysad.gif
Aciu 4u.gif

kiek zinau, nuo spalio 19 jis jau lt turi buti, ir bent jau man nieko neminejo, kad vel tures kazkur isvaziuoti, nors man gimdyt lapkriti
Atsakyti
QUOTE(martyskka @ 2012 10 16, 18:02)
kiek zinau, nuo spalio 19 jis jau lt turi buti, ir bent jau man nieko neminejo, kad vel tures kazkur isvaziuoti, nors man gimdyt lapkriti

Aciu labai uz info 4u.gif
Jau kita savaite gimdyt, tai penktadieni bandysiu skambinti, gal neatsakys...
Kazkaip pirma gimdziau pas si nuostabu gydytoja, taip norisi ir antra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2012 10 17, 17:07)
Aciu labai uz info 4u.gif
Jau kita savaite gimdyt, tai penktadieni bandysiu skambinti, gal neatsakys...
Kazkaip pirma gimdziau pas si nuostabu gydytoja, taip norisi ir antra ax.gif

Bent jau šiandien Biržietis buvo darbe, pati savo akim mačiau.
Atsakyti
Labas mamytes, susitareme su gydytoju Birzieciu del gimdymo, bet nepasiklausiau-nedrisau, doh.gif del atlygio. Tad lb prasau, parasykite kuri nors i az savo patirti siuo klausimu, kada, kiek ir t.t.ir pan. blush2.gif , busiu lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
Negimdziau pas si gydytoja, bet turejau reikalu. Labai kompetetingas gydytojas. thumbup.gif
Atsakyti
kiek zinau kazkada laprkriti jo vel turi nebuti, gal kazkas zino kada butent? nors pora kartu paklausiau, bet neatsimenu...vat taip ir buna kai laime uzplusta lelia ekrane pamacius:D. o del atlygio ir man butu idomu kiek kazin cia tu franku uztektu, tai jei kas susiduret siuo klausimu buc labai labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Laba,

gimdziau nesenai pas si gydytoja ir viskuo esu patenkinta. Pries kelis metus gimdziau pas Abraiti. Abu gydytojai kompetetingi, bet man visgi labiau patiko Birzietis thumbup.gif , galbut del jo malonesnio bendravimo smile.gif
O kiek atsilyginti gydytojui manau priklauso nuo gimdymo. Jei greitas ir lengvas, ne nakti ar savaitgali uztenka ir maziau. Jei komplikuotas, gydytojas ilgai uztrunka galima atsidekoti ir daugiau. Galbut mazdaug atsidekojimai svyruoja nuo 600 - 1000 Lt. Aisku gal ir klystu...
Sekmes visoms laukiancioms gimdymo ! smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites matau atsiliepimai apie si daktara tikrai labai geri tad ir as apsisprendziau su siuo daktaru tartis del gimdymo bet turiu tokia problemele niekaip nerandu jo nr doh.gif
gal kas galetumet i az atsiusti jo tel 4u.gif
ir jei galit pasidalinkit kokios atsidekojimo kainytes nes net neisivaizduoju ar gal tiesiok su daktaru apie tai iskart kalbeti g.gif
Atsakyti