QUOTE(kicia @ 2011 03 27, 00:39)
Apie cimbidzius: teko girdet, kad juos isnest i lauka reikia palaipsniui, kai kambario ir lauko temperaturos bus panasios (na skirtumas 2-3 laipsniai).
QUOTE(eliss @ 2011 03 27, 08:44)
internete tikrai yra daug informacijos.Cimbidžius galima laikyti iki +8 naktį.Daugumą orchidėjų galima nešti į lauką,išskyrus falenopsius.
Aciu,mergaites!Tiesa pasakius supratau,kad sumaisiau pavadinima.
Turiu 1cimbidi,kuri gavau pries menesi,dar tebezydi.Bet as turiu keleta kitos rusies orchideju,kurios nezydi ,bet dabar nebezinau koks ju pavadinimas.
Susimaisiau visiskai,bandysiu ieskot pavadinimo internete.
Atsiprasau!
QUOTE(Dagma @ 2011 03 27, 11:41)
Keikis be šaknų
ka daryt man su keiku nežinau
jis jau senai kabo, bet šaknų net nesiruošia leisti, antra žieda leidžia vis iš šono lapelių,kažkoks nuprotėjas jis pas mane. Vienas jau prieš kurį laiką nužydėjo, dabar antras jau ant dienų žydės, tai nežinau ar leisti jam žydėt, tikriausiai geriau kad nežydėtų
gal sakau aprišt kuom kad būtų šlapiai, gal tada tas šaknis išleistų, gaila kad kiminų neturiu. Plius pati orchidėja matyt papuvus, nes tik viena nupiepusį lapa turi, labai reikia ja persodinti, tai nežinau ka ir daryt. Bijau kad belaukiant abi numirs
o man ja MB padovanojo kai pirmagimė gimė ir dar 70 lt mokėjo. Gaila būtų labai ir spalva tokia salotinė
Koks idomus!Nesu dar tokio maciusi.Bet panasu,kd jis neaugina saknu,nes visa energija atiduoda zydejimui.Net nezinau ka tavo vietoje daryciui,bet gal bandyciau salint zieda.Ir dregnais kiminais apvyniociau.Kiminu MAXIMOSE buna,mazytes dezutes kazkur po 3,5lt.
O gal pacia mama persodinciau,bet irgi ziureciau kokios ten jos saknys,bet itariu,kad nekokios.