ai o aš tada tik galvojau , bet neparašiau, sakei gerai, kad grybai neužpuolė, bet pelėsis juk ir yra grybas tai tokiu atveju tikrai koks fungicidas nepamaištytų
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 23, 20:51)
ai o aš tada tik galvojau , bet neparašiau, sakei gerai, kad grybai neužpuolė, bet pelėsis juk ir yra grybas tai tokiu atveju tikrai koks fungicidas nepamaištytų
na taip, bet tas grybelinis pelėsis nebaisus, kad fungicidą būtinai naudot, bent jau iš mano patirties žodžiu kas po ranką tą ir naudot
As vel su klausimu...
Praeita savaite nusipirkau nauja orchideja is Maximos. Issirinkau tokia, kur butu kelios sakeles su nemazai neprasiskleidusiu ziedu. Na ir ka jus sau galvojat? Ogi tie neisiskleide ziedai eme vysti.... Net nzn, ka daryti, kad taip nebutu? Pati gele tikrai sveika, grazios saknys bei lapai, bet tie ziedu vytymai Help.....
Praeita savaite nusipirkau nauja orchideja is Maximos. Issirinkau tokia, kur butu kelios sakeles su nemazai neprasiskleidusiu ziedu. Na ir ka jus sau galvojat? Ogi tie neisiskleide ziedai eme vysti.... Net nzn, ka daryti, kad taip nebutu? Pati gele tikrai sveika, grazios saknys bei lapai, bet tie ziedu vytymai Help.....
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 23, 22:06)
As vel su klausimu...
perkat orchidėjas prie minus keliolikos ir spėliojat, kas nutiko?
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 23, 20:07)
nebaisus, bet jei parazitas taip linkes atsinaujinti ....
tai vel man ja traukt lauk is to vazono?
QUOTE(Laura81r @ 2011 02 23, 21:36)
tai vel man ja traukt lauk is to vazono?
netrauk, mirkyk taip
QUOTE(zuzla @ 2011 02 23, 21:09)
niekuo nepadėsi
Ka ten joms padaro, kad vysta ziedai?...
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 23, 21:10)
perkat orchidėjas prie minus keliolikos ir spėliojat, kas nutiko?
Kad per lauka nesiau tik tris metrus, nejau spejo nusalti?
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 23, 21:47)
Juk aplinkos pokyciai Mano ir nubarste net 11 pumpuru o 9 issiskleide ir ka jau padarysi
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 23, 22:47)
nebūtinai nušalt, bet žemesnė temperatūra galėjo neigiamai paveikt pumpurus, o daug dar lemia ir pasikeitusios sąlygos tarp prekybcentrio ir jūsų namų. Laaaaabai dažnai iš maximų parsineštos orchidėjos netenka dalies pumpurų.