QUOTE(*Versacci* @ 2011 03 14, 19:25)
as irgi sita girdejau tai vis uzmetu aki i ta rasa bet labiausiai atkreipiu demesi i saknu spalva
o jei i tema tai noriu paklaust kokiu budu dar yra padaryt orcem ''soka'' kad imtu zydet? aisku be acto
LAUROXY bent jau as tai mirkau vandeny apie pusvalandi poto nuvarvinu kad lekstute butu sausa ir nebebegtu daugiau
o jei i tema tai noriu paklaust kokiu budu dar yra padaryt orcem ''soka'' kad imtu zydet? aisku be acto
LAUROXY bent jau as tai mirkau vandeny apie pusvalandi poto nuvarvinu kad lekstute butu sausa ir nebebegtu daugiau
na aš tokių būdų kaip ir nelabai žinau, šeip trąšų įvairių būna, tai aš jas naudoju
o vat mano viena ir be trašų pražydo, nes buvau persodinusi į substratą šviežią, o ten parašyta, kad puse metų galiu netręšti, tai netrešiau, kad suvešėjo pati dIdžiulė išaugo, du žiedkočius su gražiais žiedais man pAdovanojo
Papildyta:
QUOTE(*Versacci* @ 2011 03 14, 19:43)
*va manau aiskiau nei as parasete ta pati rasiau bet nemoku isaiskint, taip iseina kad gerai darau
**jei cia man skirta tai as ir turejau omeny kad lekstute turi likt sausa (ta prasme tiek nuvarvint kad nebebegtu daugiau )
**jei cia man skirta tai as ir turejau omeny kad lekstute turi likt sausa (ta prasme tiek nuvarvint kad nebebegtu daugiau )
ne, ne jums rašiau šeip išskyriau, kad būtų aišku. Aš ir žinodama,kad negalima palikti prisidirbau, na pamiršau ir palikau kelioms dienoms
grįžtu ogi siaubas išlindusios šaknytėms šakės