aš ja persodinčiau,visas šaknis gerai nuplaučiau..
o apie actą net girėjusi nesu(bent jau gėlų auginime naudojant)... (tokiais būdais kažin ar vaišinčiau gėlę)
ačiū
pabandysiu nuplauti, ir apčiupinėjus pamateu, kad dalis šaknų tokios skystos, tai reikės nukirpti skaičiau, kad kirpimo vietas cinamonu patept, teisingai?
reikės paieškoti, kaip teisingai persodint gėlytę
pabandysiu nuplauti, ir apčiupinėjus pamateu, kad dalis šaknų tokios skystos, tai reikės nukirpti skaičiau, kad kirpimo vietas cinamonu patept, teisingai?
QUOTE(zipkute @ 2011 03 13, 12:04)
sveikos gėlininkės,
prieš kokią savaitę, pamokinta sesers, padariau šoką savo orchidėjoms - pamirkiau jas vandens acto tirpale. Aiškino, kad greičiau pradės leisti stiebuką žydėjimui. Nes miega jua kokį gerą pusmetį, ar tai normalu?
dabargi žiūriu, kad vienos gėlytės šaknys baltu pelėsiu apėję kas tai? ir kaip turėčiau toliau elgtis?
ačiū atsakiusioms
prieš kokią savaitę, pamokinta sesers, padariau šoką savo orchidėjoms - pamirkiau jas vandens acto tirpale. Aiškino, kad greičiau pradės leisti stiebuką žydėjimui. Nes miega jua kokį gerą pusmetį, ar tai normalu?
dabargi žiūriu, kad vienos gėlytės šaknys baltu pelėsiu apėję kas tai? ir kaip turėčiau toliau elgtis?
ačiū atsakiusioms
acto tirpalu
bet ir klausot patarimų jaučiu ta jūsų sesuo nei vienos neturi, kad svaidosi taip drasiai
Papildyta:
QUOTE(zipkute @ 2011 03 13, 14:18)
ačiū
pasikaitykit info puslapyje
Sveikos, gelininkes gal galit pasidalinti savo patirtimi apie ta gryba mikorize? ar duoda kokiu pastebimu rezultatu ir pan. ir kokiom rusim tinka labiausiai?
QUOTE(zipkute @ 2011 03 13, 14:18)
ačiū
parašiau, kad pasiskaityk o kad 1 puslapyje neparašiau
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 13, 17:44)
parašiau, kad pasiskaityk o kad 1 puslapyje neparašiau
radau, gi dar mastau biski
aciu labai jums uz pagalba
QUOTE(zipkute @ 2011 03 13, 19:19)
aha o prieš kišant į actą su vandeniu ką veikei kur mąstymas
prašau
na bet mane ramino ir aš tave raminu atėjo pavasaris augalai pradeda augti, gal atsigaus, pradės leisti naujas šaknis
pranešk, kaip eisis reikalai
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 13, 18:25)
aha o prieš kišant į actą su vandeniu ką veikei kur mąstymas
prašau
na bet mane ramino ir aš tave raminu atėjo pavasaris augalai pradeda augti, gal atsigaus, pradės leisti naujas šaknis
prašau
oi būtinai pranešiu nu bet sesuo augina nuostabią orchidėją ir sakė karts nuo karto irgi šoką tokį su actu daro ir jos gėlei nieko, o va mano tikriausiai koncentratas per stiprus buvo
QUOTE(zipkute @ 2011 03 13, 20:24)
oi būtinai pranešiu nu bet sesuo augina nuostabią orchidėją ir sakė karts nuo karto irgi šoką tokį su actu daro ir jos gėlei nieko, o va mano tikriausiai koncentratas per stiprus buvo
aš bandžiau ieškoti kokią terpią mėgsta orchidėjos, bet kad rūščią tai tikrai nemanau
tai gal kokį lašelį tik įlašina, nu nežinau, negirdėjau ir aš tokių laistymų
Ziurejau kazkada laida "Nesesi-nepjausi", tai ten i viena vazona sodino kelias geles, ju tarpe ir faleonopsi. Tai vedancioji istare tokia fraze:" Rugsciamege orchideja galima sodint su kitomis gelemis, jas atskiriant drenazo sluoksniu".
QUOTE(kicia @ 2011 03 13, 20:12)
Ziurejau kazkada laida "Nesesi-nepjausi", tai ten i viena vazona sodino kelias geles, ju tarpe ir faleonopsi. Tai vedancioji istare tokia fraze:" Rugsciamege orchideja galima sodint su kitomis gelemis, jas atskiriant drenazo sluoksniu".
visai čia ne į temą, bet negaliu nieko nepasakyti apie jūsų ir jūsų vyro darbus lovely labai labai