aš kur žiūrėjau akcijinius senukuose ..tai nešiausi vazonėli prie stovo ,ir žiūrėjau kad kiaurai dedasi,ant vazonėlio buvo bene 12 cm parašyta,pati nematavau..ten tokie simpatiškesni nei maximoj bet man netiko aš stovan ieškojau...
QUOTE(evers @ 2011 03 10, 20:16)
aš kur žiūrėjau akcijinius senukuose ..tai nešiausi vazonėli prie stovo ,ir žiūrėjau kad kiaurai dedasi,ant vazonėlio buvo bene 12 cm parašyta,pati nematavau..ten tokie simpatiškesni nei maximoj bet man netiko aš stovan ieškojau...
žiūriu vagelį įsitaisei su tom lėkštutėm
sakau aš susipirkau plasmasinius 15 cm skersmens permatomus iš senukų vazonus. jie puikiai įsileidžia į stovą. Tada į juos dedu augalus su 12 cm skersmens parduotuviniais vazonais. Jei persodinus būnu jau į 15 cm skersmens - tai dar geriau tiesiog gražiai įsileidžia su tuo vazoniuku
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 03 10, 16:13)
Kelinta diena suku galva ,o jei as cimbuka persodinciau i auksta molini vazona? gal nieko blogo? , jis su skylutem, tai net drenazo nereikia ir mirkyt butu galima, ar butina tik i plastikini sodint? Zodziu pasimetus tuo klasuimu dabar
gali sodint ir į molinį. Taip, šaknys prilips beaugant, bet tada prieš sekantį persodinimą gerai pamirkius, jos gali ir mažiau traumuotis... kitas būdas - persodinant iš molinio atsargiai sudaužyt vazoną...
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 10, 22:26)
žiūriu vagelį įsitaisei su tom lėkštutėm
jau susipirkau maximoj,paprasti nieko ispūdingo.. kitokiu neradau..
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 10, 22:43)
sakau aš susipirkau plasmasinius 15 cm skersmens permatomus iš senukų vazonus. jie puikiai įsileidžia į stovą. Tada į juos dedu augalus su 12 cm skersmens parduotuviniais vazonais. Jei persodinus būnu jau į 15 cm skersmens - tai dar geriau tiesiog gražiai įsileidžia su tuo vazoniuku
įdomu kokie senukuose buvo gal nemačiau,o gal pas mus nebuvo...
QUOTE(evers @ 2011 03 11, 09:21)
paprasti paprasčiausi permatomi. Kur perkam kai būna pasodinti phalaenopsiai tai tik dydžiu didesni
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 11, 10:00)
paprasti paprasčiausi permatomi. Kur perkam kai būna pasodinti phalaenopsiai tai tik dydžiu didesni
o jie su skylutėmis...
QUOTE(evers @ 2011 03 11, 11:33)
o jie su skylutėmis...
plasmasiniai paprasti permatomi orchidėjoms visi su skylutėm
manau Žvaigždėta_naktis ir aš apie kitus kalbėjomės..apie spalvotus bet buvo ir tokiu baltu-matinių...