Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

aš kur žiūrėjau akcijinius senukuose ..tai nešiausi vazonėli prie stovo ,ir žiūrėjau kad kiaurai dedasi,ant vazonėlio buvo bene 12 cm parašyta,pati nematavau..ten tokie simpatiškesni nei maximoj bet man netiko aš stovan ieškojau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 10, 20:16)
aš kur žiūrėjau akcijinius senukuose ..tai nešiausi vazonėli prie stovo ,ir žiūrėjau kad kiaurai dedasi,ant vazonėlio buvo bene 12 cm parašyta,pati nematavau..ten tokie simpatiškesni nei maximoj bet man netiko aš stovan ieškojau... doh.gif

žiūriu vagelį įsitaisei su tom lėkštutėm mastau.gif
Atsakyti
sakau aš susipirkau plasmasinius 15 cm skersmens permatomus iš senukų vazonus. jie puikiai įsileidžia į stovą. Tada į juos dedu augalus su 12 cm skersmens parduotuviniais vazonais. Jei persodinus būnu jau į 15 cm skersmens - tai dar geriau tiesiog gražiai įsileidžia su tuo vazoniuku
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 03 10, 16:13)
Kelinta diena suku galva doh.gif ,o jei as cimbuka persodinciau i auksta molini vazona? g.gif gal nieko blogo? g.gif , jis su skylutem, tai net drenazo nereikia ir mirkyt butu galima, ar butina tik i plastikini sodint? g.gif Zodziu pasimetus tuo klasuimu dabar doh.gif

gali sodint ir į molinį. Taip, šaknys prilips beaugant, bet tada prieš sekantį persodinimą gerai pamirkius, jos gali ir mažiau traumuotis... kitas būdas - persodinant iš molinio atsargiai sudaužyt vazoną...
Atsakyti
Dekui Olivija, ,sodinsiu i molini, jis nemazas, ilgam uzteks, o jei ka sudauzysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 10, 22:26)
žiūriu vagelį įsitaisei su tom lėkštutėm mastau.gif

jau susipirkau maximoj,paprasti nieko ispūdingo.. unsure.gif kitokiu neradau.. doh.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 10, 22:43)
sakau aš susipirkau plasmasinius 15 cm skersmens permatomus iš senukų vazonus. jie puikiai įsileidžia į stovą. Tada į juos dedu augalus su 12 cm skersmens parduotuviniais vazonais. Jei persodinus būnu jau į 15 cm skersmens - tai dar geriau tiesiog gražiai įsileidžia su tuo vazoniuku

įdomu kokie senukuose buvo gal nemačiau,o gal pas mus nebuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 11, 09:21)

įdomu kokie senukuose buvo gal nemačiau,o gal pas mus nebuvo... g.gif

paprasti paprasčiausi permatomi. Kur perkam kai būna pasodinti phalaenopsiai tai tik dydžiu didesni
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 11, 10:00)
paprasti paprasčiausi permatomi. Kur perkam kai būna pasodinti phalaenopsiai tai tik dydžiu didesni

o jie su skylutėmis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 11, 11:33)

plasmasiniai paprasti permatomi orchidėjoms visi su skylutėm smile.gif
Atsakyti
manau Žvaigždėta_naktis ir aš apie kitus kalbėjomės..apie spalvotus bet buvo ir tokiu baltu-matinių... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 11, 10:33)

taip, žinoma
Atsakyti
Sitie tokie matiniai ir 5 spalvu, balti, geltoni, violetiniai, oranziniai ir raudoni mirksiukas.gif , o as uzsisakiau stova ir pagamins pagal vazonelius.kaip bus nzn doh.gif
Atsakyti