Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų vaikų mityba

QUOTE(Cypla @ 2006 03 12, 22:24)
Mamytes labi reikia jusu pagalbos  help.gif 
Savo maziukui pradejau duoti kose Nestle Sinlac, daviau tik du kartelius, po du saukstus, taciau jam uzkietejo viduriukai. Ka jam dabar duoti, nes jis gi yra alergiskas, ar tik savo pienuku maitinti g.gif
Jam visada budavo skysti viduriukai, o dabar setau kad nori, uzkietejo verysad.gif

Aš irgi perku Myllyn Paras dribsnius. labai skanu. Ir mažylė pradėjo labiau valgyti, nes prieš tai pirkom vaikiškas košes, gal nuo jų ir pradėjo berti g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelidu @ 2006 03 13, 12:22)
Aš irgi perku Myllyn Paras dribsnius. labai skanu. Ir mažylė pradėjo labiau valgyti, nes prieš tai pirkom vaikiškas košes, gal nuo jų ir pradėjo berti g.gif

O kur tie Myllyn Paras dribsniai yra, ar prie vaikų maistelių ar kitur, nes as nezinau??? blush2.gif ir ar ten yra parašyta kaip juos paruošti ?g.gif O nuo jų viduriukai nekietėja, nes aš dabar ir dėl to pradėjau bijoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypla @ 2006 03 13, 11:58)
O kur tie Myllyn Paras dribsniai yra, ar prie vaikų maistelių ar kitur, nes as nezinau??? blush2.gif ir ar ten yra parašyta kaip juos paruošti ?g.gif O nuo jų viduriukai nekietėja, nes aš dabar ir dėl to pradėjau bijoti doh.gif

Kur sausi pusryčiai smile.gif O dėl viduriukų,tai mano mažei truputuką kietėja.Bet aš kaitalioju, duodu rugių, avižų, miežių kruopas ir viduriukai atsistato.
Atsakyti
QUOTE(evelidu @ 2006 03 13, 13:15)
Kur sausi pusryčiai smile.gif O dėl viduriukų,tai mano mažei truputuką kietėja.Bet  aš kaitalioju, duodu rugių, avižų, miežių kruopas ir viduriukai atsistato.

Evelidu, o kaip tu tuos dribsnius ruoši? g.gif , buk gerute pasidalink patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklaust o tai avizose yra gliuteno ar ne? ax.gif
Cypla ar kraujuko jau nebera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puzin: 13 kovo 2006 - 12:20
QUOTE(Puzin @ 2006 03 13, 13:19)
Sveikos,
Noriu paklaust o tai avizose yra gliuteno ar ne? ax.gif

O kas tas glutenas??? blush2.gif , nes aš nusipirkau Milupa avižų košę ir ten parašyta kad yra gluteno verysad.gif
Atsakyti
Tai toks baltymas, girdejau kad jis gali alergizuoti, bet bijau suklyst gal kas is merginu pakomentuos 4u.gif
Atsakyti

[/quote]

Dabar jau savaitė kaip kraujuko išmatose nebėra, tai jau man ant širdies geriau bigsmile.gif Bet irgi labai prisižiūriu maista, tai gal tai ir turėjo įtakos g.gif
Atsakyti
[quote=Cypla,2006 03 13, 12:25]
[/quote]

Dabar jau savaitė kaip kraujuko išmatose nebėra, tai jau man ant širdies geriau bigsmile.gif Bet irgi labai prisižiūriu maista, tai gal tai ir turėjo įtakos g.gif
[/quote]
tau saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2006 03 13, 13:25)
Tai toks baltymas, girdejau kad jis gali alergizuoti, bet bijau suklyst gal kas is merginu pakomentuos  4u.gif

Siaubas, kaip aš nieko nežinau blush2.gif
Papildyta:
[quote=Puzin,2006 03 13, 13:26]
[/quote]
tau saunu 4u.gif
[/quote]

Puzin, o kaip tavo mažiukui, ar dar yra to kraujuko??? verysad.gif
Atsakyti
Na, galiu papasakoti aš savo įspūdžius iš alergologės. Gydytoja kai pamatė mus, tai labai išsigando. Nes mūsų odelė jau labai baisi buvo, ir rankos ir kojos. Tai sakė, pirmiausia šitą turim sugydyti, o tik po to alergiško patiekalo ieškoti. Nors dėl viso pikto, 2 savaitėms griežtai nuėmė pieną ir kviečius.
Pirmiausia išrašė 10 dienų gerti Zyrtec, po to kojytes ir rankytes 2 kartus per dieną tepti "Cutivate". Šito tai rezultatas akivaizdus. Kojytės ir rankytės jau sugijo. Veiduką ir kaklą tepame Fucidin H, kas man nelabai patinka. schmoll.gif Veidukas atrodo geriau, bet ryškaus pagėrėjimo nematau. Tiesa, dar tarpe šitų vaistukų tepame Eucerin losjoną 5 proc. Na, atrodo irgi padeda. O kai maudomės, į vandenį įpilame Linola Fet losjono. Lyg tai irgi padeda.
Šiaip ar taip: atrodome tikrai geriau. Tikiuosi ir toliau sėkmingai gysime 4u.gif
Tiesa, gydytoja minėjo, kad šiuo metu pas mus yra jau sunkus atopinis dermatitas, ir jau galima prašyti kokios tai kompensacijos vaistams iš valstybės. Tik aš nelabai apie tai ką išmanau g.gif
Papildyta:
Tiesa, dar liepė būtinai padaryti Imunoglobulino tyrimą. Gal kas nors gali paaiškinti, ką iš to tyrimo turėtume matyti? Nes aš nelabai supratau, kai alergologė aiškino.
Atsakyti

Puzin, o kaip tavo mažiukui, ar dar yra to kraujuko??? verysad.gif
[/quote]
Jau nebuvo, bet bijau prisikalbet tfu tfu ax.gif
Atsakyti