QUOTE(obuoliux @ 2006 03 12, 23:46)
Galiu pasakyti iš "šviežios" patirties: linkusiems į alergiją vaikiukams "kūdikiškos" košelės gali netikti
(viduriai gali ir suskystėti, ir l. užkietėti). Maniškį nubėrė nuo Milupos košės (be jokio pieno ir pan.). Juk į šias košeles prideda visokių vitaminų ir kt. "gėrybių", kurios dažnai alergizuoja. Todėl patarčiau arba pirkti ekologiškas kruopas ir jas prieš virimą iki miltukų sumalti su kavamale (tuomet verdant reikia berti į šaltą vandenį), arba virti Myllyn Paras dribsniukus. Dabar pabandykit obuoliuko (jeigu esat jau bandę), avižinių dribsnių. Turėtų susinormalizuoti.
Man dar pediatrė rodė tašką ant pilvuko, kurį reikėtų pamasažuoti laikrodžio rodyklės kryptimi. Šis taškiukas yra kairėje pilvuko pusėje, tarp bambos ir klubo kaulo "išsikišimo", ties viduriu (nu
, nežinau, ar aiškiai aš čia nurašiau).
Ačiū Oboliux už pagalbą, o tai kaip su tomis košėmis, tai pirkti avižinius dribsnius, juos sumalti ir tada pavirinti, o kiek laiko virinti ???
O tuos avižinius dribsnius pirkti iš vaikų skyriaus, kur jų maistelis, ar ten kur visiems skirtos košės
As visiškai nieko nesigaudau, o jau pats laikas primaitinti, bet jaučiu aš dar su tuo primaitinimu gausiu palaukti
Reiks dabar tik MP pavalgyti ir žiūrėti kokia bus reakcija
O be to bėda niekada viena nevaikšto, tai šianakt mano mažius tiek kosėjo, kad net pakraupau
, tai jam daviau Brontex sirupą, bet dabar pradėjau galvoti, ar jis kartais negali sualergizuoti ???
Mamytes, o kokius jūs sirupus duodate savo kleckiukams, kai jie pradeda labai labai kosėti
Aš tą sirupą jau buvau davusi, bet tada mano mažiukui buvo tik 2 mėn., taigi rekacijos jokios nebuvo, o kaip bus dabar???