QUOTE(Mirksniukas @ 2006 03 06, 14:31)
Alergija ir atsiranda apie 3-4 men, paprastai anksciau ji nepasireiskia. As pati kokius 4men valgiau viska, iskaitant sokoladus, varske, surelius, sausainius, pyragaicius ir kt smarkiai alergizuojancius produktus - ir vaiko odele buvo svarutele. Taigi jusu gydytoja nemelavo
O kodel tu tokiam maziukui tiek daug vitaminu duodi???? Ar cia gydytoja paskyre? Ypac gelezi..
As tavo vietoje nebeduociau HIPP arbatos (ir siaip kam jos reikia, jei ir savo pienuku, ir misinuku maitini?? jei jau kitaip negali, tai duok tik paprasta virinta vandenuka). Vitaminas D3 yra ir aliejinis, "Vygantoil" lyg vadinasi, tik paklausk gydytojos, po kiek lasiuku jo duoti, nes skiriasi nuo vandeninio. Del Jungle, tai jei tikrai tu vitaminu reikia, yra kudikiams skirti A+C+D (ar E), jie be jokiu skoniu ir dazu.
Tutelli Pepti, man rodos, skirtas tiems, kas alergiski pieno baltymui. Tai jei tavo mazylis jam alergiskas, tai ji ir turetum duoti. Beje, cia man tik smalsu, kodel tu jam duodi misinuka, jei pati savo pienuku maitini..?
Na bandysiu viska paaiskint.Del vitaminu tai cia gyd mums tiek prirase ,esme tame kad mes gulejome santariskese mums dare hemangijomos operacija ,tai darant tyrimus paaiskejo kad mazas hemoglobinas,del kitu vitaminu tai jau cia gyd nuoziura nes su sirdute yra problemeliu.
Tipo kad stiprintu organizma ,bet ir man atrodo kad ju perdaug
nes visa diena tik spek vitaminus duot.
Hiip jau tikrai nebeduosiu.
Bet man keisciausia is ko ji nusprende is kart be jokiu tyrimu kad vaikas pieno baltymam elergiskas
iskart sako misinuka keiskit ir butent Tiuteli kodel
juk ira ir kitu elergiskiem vaikam
Matai kas yra del savo pienuko jis man krutines niekaip neeme tai as nutraukinedavau pienuka ,bet jo man buvo mazai ir as duodavau dar misinio.O dabar jauciu kad pienukas visai jau baiginejasi.
QUOTE(Slapux @ 2006 03 06, 14:46)
Vigantolis tik su receptu ir tik vokiečių vaistinėj, plius labai nepigus
Ir dozuot jį sunkiau nei paprastą aliejinį, bent jau man O dėl visų tų vitaminų - ir man baisiai jau daug jų pasirodė
Knooopke, gal neskubėkit su peptidi, pradžiai visus tuos priedus nuimkit, jei įmanoma tegu geria daugiau MP ir tik šiek tiek mišinio
Po kelių sav turėtų pasirodyt rezultatai
O tas kremas kartais jeigu hormoninis (aš tokio vaistai.lt neradau nuuoširdžiai patarčiau bent kol kas susilaikyt
Sėkmės ir kantrybės
SIANDIEN jokiu priedu jau nedaviau ziuresiu kas bus.Del kremo tai nezinau koks jis ar hormoninis ar ne nes ji liepe pirkti man tik seskines vaistinej na tipo gamina jie ji ar tik jie uzsakineja
.Tai va as ji nupirkau ir ziuresiu kas bus.Tiesa ir kaina jo nemaza 50g 28 lt