QUOTE(Pepeloliene @ 2007 05 09, 13:17)
Bet todėl kad jau finansai nenešė tiek Alfare pripirkt, nes iki metkų mums jį kompensavo.
O mes perkam Nutri Junior, jis Eurovaistinej beveik 54 lt. kainuoja, o menesiui reikia apie 8 dezuciu
kainuoja nemazai, o ir niekas jo nekompensuoja... bet jau geriau mokesiu tokius pinigus, kad tik geriau vaikuciui butu... o kai pagalvoji, ka daro tos mamytes, kurios tikrai niekaip negali ipirkti tokio misinuko?
As irgi vaikui pirkau siuos misinukus, pas mane lygiai tokios pat mintys buvo. Taciau mano mazyli bere ir nuo sio misinio. Mes nebuvom isbande Nestle Alphare, tai bandem po Nutri Junior si, bet nuo sio irgi bere. Galiausiai nebeiskenciau ir pradejau duoti normalu maista (kadangi maziukasmano iki 6 men. papildomo maisto negavo bandem misinukus atitaikyti). Bijau prisisneketi, bet pradejus duoti ivairius dribsnius mano suneliui pradejo mazeti berimai.
Papildyta:
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 05, 02:33)
as dazniausiai versiena duodu.Kartais vistiena.Na lyg ir neatsitiko nieko blogo.
Vistiena siaip alergologai vadina viena is alergiskiausiu:) Bet kiek is pradziu klausiau alergologu, tai dabar pati isitikinau, kad kiekvienam vaikui vis kitaip
. Reikia paciai ziureti ir bandyti. As is vis prieinu isvados, kad mano sunus tikrai nelabai alergiskas maistui, skalbikliams ir is vis jau nebezinau nuo ko ji beria... manau, kad nuo D vitamino, kuri jam 2 menesiu bunant israse vaiku gydytoja (su anyziu skoniu) arba kazkokiai misinuko daliai, kuri nei vienam misinuke nepakeista.. Galiu spelioti ir spelioti
Ir dar klausimas, kur galima nusipirkti kalcinuotos varskes?