QUOTE(Kvakse77 @ 2007 11 30, 11:48)
As tai siandien bandziau kalakutiena, nes iki siol del jautienos ir kiaulienos problemu nebuvo. Tai ziuresim reakcija...
Gal dar kokiu darzoviu zinot kuriu galima duoti alergiskam vaikui? bo nuo kalafioru kopustu ir brokoliu jau man paciai bloga darosi
Mes bandem cukinija ir aguroti, atrodo nieko, ju dar iki siol yra pirkti turguje. Bandem ir moliuga, bet nesuprasi, viena karta beria kita ne.
Papildyta:
Mano lelius nelabai valgo grudu koses, nes jas verdu ant vandens, todel kiek iseina nusitraukiu pieno koses pabalinimui ir dedu truputuka fruktozes. Idomu ar nuo jos negali berti ir ar ji turi koki neigiama poveiki? Gal kam teko ka apie tai girdet??
Papildyta:
QUOTE(PIKTUKE @ 2007 11 20, 22:14)
Noriu paklausti, kaip reguoja jūsų vaikiukai į skiepus
Mano dukrytė labai sunkiai ,,pernešė'' tymų raudonukės parotito skiepą
Dar liko skiepas nuo kokliušo difterijos stabligės. Po ankstesnių KDS skiepų būdavo labai nerami, bet temperatūra nebuvo aukšta. Net nežinau ką daryti, tiesiog bijau
Gydytoja pataria prieš skiepą 3 dienas duoti Tavegilio, gal kas tai išbandėt
Mums skiepai tragiskas reakcijas duodavo, tai nusprendziau neskiepyti, nes poto alergija tik po menesio pasitraukdavo. Dar labai baisias reakcijas dantuku augimas duoda, tiesiog siaubingas, tik nuo to jau niekur nepabegsi...
Papildyta:
Si vakara per Vaitiekuno laida apie zvyneline kalbejo, tai naturalios medicinos centro konsultante minejo, kad daznas mesos valgymas - viena is zvynelines priezasciu, todel galvoju, kad alergiskam vaikui kasdien mesos duoti gal nereiketu, nes skaitosi, kad apkraunami kepenys ir organizmas sunkiai apsivalo. Ar visos duodat kasdien mesa savo alergiskiems vaikeliams??
171cm/59kg/335cc/dviguba zele/TA