QUOTE(Jurma @ 2006 03 02, 13:13)
Vakar ir as jums parasiau, kad pas maniske atsirado tokia deme. Is tavo parasymo supratau, kad tokia pati. Ji dukrai irgi pleciasi, nors prisiziuriu savo meniu. Pradzioje demele taip pat buvo mazyte. Kazkas mane pagasdino, sako, gal cia grybelis? Kiti bando man iaiskinti gal del katino. Tai va bala zino.
Alergologe prirase hormoninio trepalo, bet as nepirkau, kol kas paprastais teplioju, jau pasikartosiu, vakar nusipirkau A-Derma. Bet jauciu stebuklo nesulauksiu .
Mirksniu, o jus laikote koki gyvuneli?
Del kalcio noriu paklausti, tai maitinanciai galima ji gerti? Nes man alergologe nieko neleido g:(. Man jau akyse juoduoja, galvoju vistiek kazkokiu vitaminu reiketu? Ka mamytes galite patarti?
Neisivaizduoju, nuo tokio skurdaus mano meniu is kur MP gali buti maistingas?
Alergologe prirase hormoninio trepalo, bet as nepirkau, kol kas paprastais teplioju, jau pasikartosiu, vakar nusipirkau A-Derma. Bet jauciu stebuklo nesulauksiu .
Mirksniu, o jus laikote koki gyvuneli?
Del kalcio noriu paklausti, tai maitinanciai galima ji gerti? Nes man alergologe nieko neleido g:(. Man jau akyse juoduoja, galvoju vistiek kazkokiu vitaminu reiketu? Ka mamytes galite patarti?
Neisivaizduoju, nuo tokio skurdaus mano meniu is kur MP gali buti maistingas?
nea, jokio gyvunelio neturim, kate susiprato, ir dar nestumo pradzioje nusprende sode pasilikti pas tevus yra suo, bet nepastebejau jokio sarysio su berimu, kai savaitgaliais mazius ten pabuna.
kalci maitinancioms kaip tik visi rekomenduoja gerti - juk jo daugiausiai su pienuku ir netenki. tik rinkis paprastas tabletes, "Gamtos namu" geras. dar gali gerti A+E, yra kapsules, ir paprasta vit.C.
as skaiciau, kad mamos pieno sudetis is tiesu nelabai priklauso nuo to, ka ji valgo. taip jau yra gamtos sutvarkyta, kad vaikas su pienu pasiims is taves viska, ko jam reikia, visus per tavo 20 - 30 metu organizme sukauptus vitaminus ir mineralus.