QUOTE((Agnieska) @ 2006 11 20, 12:08)
Sveikutes,
O gal zinote kas, ar galima duoti alergiskiems avikuciams vitaminu stiprinanciu imuniteta su eziuole? Alergologai, kazkodel viatminu privengia skirti tokiems vaikams. Idomu, tada kokiu budu sustiprint tuos kleckus, kad nesirgtu??
O gal zinote kas, ar galima duoti alergiskiems avikuciams vitaminu stiprinanciu imuniteta su eziuole? Alergologai, kazkodel viatminu privengia skirti tokiems vaikams. Idomu, tada kokiu budu sustiprint tuos kleckus, kad nesirgtu??
Alergiukams nerekomenduoja sintetintu vitaminu, nes jie dazniausiai alergizuoja (B grupes vitaminai). Siaip, as vyresniajam po truputi ivedziau zuvu taukus, po kurio laiko alaus mieles (bet be jokiu priedu, apie antruosius metus), dar galima atskirai vit. C be priedu, tik pastaruoju metu nieko nerandu, kad maziams tiktu, isskyrus Propodeza, kuris siaip yra vaistas, nes su biciu pikiu. Visi vit. C preparatai yra dazniausiai dideles dozes arba su kokiais nors priedais , o maziu bijau kad isbers. Pernai buvau macius gamtos namu kaip guminuku grynai vit. C (kiek pamenu, nat. sulciu pagrindu), tik siemet jau neberandu ju.
QUOTE(lialkia @ 2006 11 22, 16:59)
labutis,visoms pas mus lyg ir ta pati beda,su tais berimais.....tyrimu nesidarem,tik kraujo,tai lyg ir nerasta jokios alergijos....bet maniske vis kas kazkiek laiko isberia,va dabar jai truputi zemiau uzpakaliuko isberta taip sausai,tokie plemai...anksciau buvo lyg dilgeline visas kunas..... tik va,jai VISAI NENIESTI!!!!!! ar tai alergija pas ja?kaip jus manot?ar daro tyrimus kai nera isberta?nes kai grystam i lt nebuna isberimu.aciu uz kokia nors info
O negaletu cia buti kontaktinio pagrindo dermatitas? Mano sesuo skundesi, kad gyvendama Londone negali normaliai praustis vandentiekio vandeniu - jis siaubingai chloruotas . O odele apie dupciuka ir siaip yra jautresne, tai gal todel paberia labiau? O drekinantys kremai nepadeda? Rekomenduociau Excipial losjona ar riebu krema pabandyti (jeigu pas jus toks yra). Siaip jo pagrinda sudaro lipidai (tarp musu mergaiciu, man jis daug geriau drekina oda ziemos metu nei brangiausi kremukai )