QUOTE(Natute @ 2006 11 17, 12:10)
Žinok, aš irgi, jei tik suvalgydavau bent vieną sumuštinuką su lašiša, tai tuoj paberdavo. Ir nuo upėtakio berdavo. o nuo silkės -ne. Tai alergologė spėjo, kad vaikas nėra alergiškas žuviai, bet alergizuoja maistai ir priedai, kuriais šeriamos žuvys, auginamos ūkiuose (lašišos, upėtakiai, karpiai). Liepė tėčiui eit meškeriot
, ką tėtis ir daro
. Tai nuo Neryje pagautos lydekos nebuvo jokios reakcijos
.
Dėl bakterijų nežianu. Šiaip vaistininkės (kai neturi tokių, kokių prašau) rėkauja, kad visos bakterijo vienodos, bet alergologė mūsų rekomendavo Gefilus (tik nepamenu, kurie būtent, nes jų yra kelios rūšys). Gefilus prieš metus buvo dingęs, tada gydytoja liepė gerti Bifidus Ascilo... (jau irgi pamiršau). Gėrėm 5 mėnesius, lyg ir nepastebėjau, kad bertų nuo jų, bet kita vertus tada mano pupa buvo nuolat išbertas, tai nežianau.
Mes lankomes Vilniuje pas homeopatą A.Bagdonavičių, bet jis 2 dienas per savaitę konsultuoja ir Kaune. Gydomes pas jį nuo kovo mėn., bet galutinai alergija dar nepraėjo, tad labai girtis dar negaliu. Bet pagerėjimas ŽYMUS. Dabar kokį kartą per mėnesį paberia tik rankas, bet bėrimas greitai nunyksta. Bet mes ir valgom beveik viską: ir šokoladą, ir glaistytus sūrelius, ir kt. skanėstus. Dar tik riešutų ir citrusinių nedaviau. Taip kad jis tikrai mums labai padėjo. Jei kas susidomėsite, rašykite į AZ, duosiu koordinates. Tik eilės pas jį
- du mėnesius tenka laukti, kol patenki. Bet šiaip jis apsiima ir visas kitas problemas spręsti su homeopatiniais vaistais: jei tik kokia sloga ar peršalimas kimba, tai skambinu jam ir jis konsultuoja.
Zinok, mistika...lasisos valgiau nedaug, o isbere staiga ir gausiai...sakyciau pernelyg gausiai vien lasisai...bet per tuos tris menesius juk spejau ir daugiau brudo su pienu perduot, nors, tiesa sakant, prisilaikiau nuolat dietos, apie citrusus, sokolada net kalbos nebuvo...o pries tai davem bifolac. LACTO susije su pienu...alergologe sake, kad kudikiam sios bakterijos nelabai tinka, yra kazkokia spec. rusis, bet, pokalbio eigoj pazadejusi uzrasyt pavadinima (pasirode negirdetas), pamirso, pamirsau ir as paklausti.
Buciau ziauriai dekinga, jei gauciau sio zmogaus koordinates. Jei netingesi, uzsuk i AZ. Aciu uz rupesti labai.
...aš - kaip ežiukas rūke - vakar pasakiau sau: esu ežiukas rūke, o mano gyvenimas tai viskas, kas yra lauknešėlyje - smegenų vingis, neišsipildziusios svajonės ir kelios raukslės po akim...(supermama.lt cererra)