QUOTE(Gegne @ 2006 10 19, 14:04)
O mes jau 4 savaites geriam gyd.Gemos paskirtus zirniukus ir mums tik blogeja. Jau galvoju, kad nelauksim tu 2 men, o keliausim pas ja kita savaite. Kai buvom Zveryne praeita savaite, labai dziaugesi visos daktarytes, kad vaiko rankos grazeja, leido ir daugiau produktu valgyti. Bet tokios grazios odos, kaip rugpjuti, jau neturim
Pagal homeopatijos principus, reikia labai dziaugtis, kad blogeja! Toks yra pasakymas "pacientas skundziasi, o gydytojas ploja rankomis". Tai reiskia, kad vaistai parinkti teisingai. Ir reikia tik islaukti perioda iki to, kol ims gereti. Tas suprantu varo i nevilti, bet suprask, kad butent toks reiskinys budingas homeoptaijai, jog is pradziu pajuntamas ligos paumejimas. Aisku pasikonsultuokite su gydytoja, bet manau pasakys, jog tai normalu. Aisku, jeigu ilgai nepraeina, tuomet vel reikia su gydytojais konsultuotis.
Papildyta:
QUOTE(nuria @ 2006 10 19, 13:28)
Sveikos, dar syki,
Skaiciau skaiciau ir net
Daug visokios informacijos ir naudingu patarimu, bet neradau mum atitinkancio atvejo.
Mums jau 4 men. Siaip mus nei beria, nai pasirodo kazkokia alergija. As valgau viska. Bet apie 2 men. man pradejo mazeti MP ir as pabandziau duoti misinuka "Similac" Vaikas pradejo tinti, prasidejo umi alergine reakcija ir su greitaja mus isveze i Antakalnio ligonine alergologijos skyriu.
Aisku, man is karto pareikske, kad as negaliu valgyt pieno produktu, kvieciu, baltymu ir t.t. Nors iki to viska valgiau ir nieko nebere.
Vaikui nei vaistu dave, nei kazkoki gydyma skyre. Padare tik kraujo tyrima ir pasake, kad mes turim 3 klase pienui ir kazeinui
Kadangi mano MP nelabai uztenka ir vaikas labai mazai priauga, daktare nori pradeti primaitinima.
tik va neapsisprendziam ar ivesti misinuka, ar koses, ar jau darzovines.
Ligonineje mums rekomendavo Aptamil Pepti, bet kad ten kitokiu is viso ir net nebande ziuret. Kadangi vaikas nealergiskas sojai, gal sakau pabandyt misinukus sojos pagrindu
Nu tavo atvejis yra skirtingas nuo kitu TIK tuo, kad jums yra stipresne alergine reakcija nei pas kitus, kuriuos tik beria (cia blogesne situacija negu pas kitus). Gal skirtinga ir tuo, kad jus tiksliai zinote, nuo ko. O vat cia jau privalumas, nes daugelis kamuojasi taip ir nesurade, kodel ju vaikai isberti. Daugiau dideliu skirtumu nera.
as tai bandyciau darzovienes suderinti kol kas su MP. Aptamil Pepti jis yra padarytas pieno pagrindu, bet vienaip ar kitaip jeigu jau valgysite koses, tai kakokio ale pieno jums veliau reikes. Soja? Kodel gi ne... ten visokiu yra blogybiu apie Soja, bet jeigu negalite gerti pieno, tai Soja geras pakaitalas. KAd tik vaikiukui patiktu. Nes maniskis Sojai pasake NE nuo pirmo laso ir kategoriskai. man rodosi kuo veliau ivesite kazkoki svetima pieno pakaitala tuo bus geriau, bet kartu pabandykite homeopata.
Stipria umine alergijos reakcija galima numalsinti tradiciniai antihistamininiais vaistais, ju visada reikia tureti po ranka, kad vaikas neuzdustu. Bet sisteminsi gydymas jais tikrai neduos rezultatu. Todel naturalu, kad jums ir nedave jokiu vaistuku. Ir gerai padare.