Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų vaikų mityba

Sveikos mamytes,
kaip jums sekasi, kaip Gegne tavo maziukas?
Mes vakar vel buvom pas musu homeopate. Pakeite zirniukus, dabar jau gausim labiau koncentruotu, nes nugaryte palikus kaip zasies odyte. Bet siaip kartu pasidziaugeme puikiais rezultatais. Valgom viska ir esam grazus smile.gif
Nori nenori pradedu tiketi homeopatija, o dar ir siaip su daktare issisnekejome...
Kazkaip tikiu, kad ir jums Gegne jau geriau. O jei ne geriau, tai tikrai siulyciau nueiti pas kitokius homeopatus, ne tik i zveryno. Zveryne jie naudoja kitokia metodika. Tas zirniuku ismagnetinimas vadinamas mandru zodziu, kurio dabar neatsimenu. Tai lyg bet kokio poveikio nuemimas nuo vaistuku, ar kazkas pan. Bet musu gydytojos teigimu, jie veikia leciau, ir sudetingiau. Tai priklauso nuo n faktoriu, ir ko gero masiskai gydant sunku padaryti, kad tie n faktoriu butu geri. Na kazkas tokio. Nenoriu nieko sakyti, kad kazkur blogiau, o kazkur geriau, bet jei kartais berimuku dar yra, tikrai nueikit pasisneketi ir kitur. Kadangi mums taip labai padejo, as laabai pradejau tiketi ir kaip koks mesijas noriu raginti visus kitus wub.gif !!!
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Senokai berašiau rolleyes.gif , taigi mes irgi buvome pas homeopatą, tai dabar duodu žirniukus, įvairius ir jau mūsų bėdos pro truputį mažėja. thumbup.gif
Sausų dėmelių nebėra, tik vis truputi žandukai dar paberti, bet tikiuosi ir jie po truputį praeis.
Mamytės kaip jus manote iki kada reikia duoti mažiukams mišinuką, aš savo mažiuką maitinau iki 11 mėn. MP, o dabar jau duodu mišinuką Nesttle Nan be laktozės, o ką toliau reiks daryti, nes gi visą laiką neduosi to mišinuko?
Ką jūs mamytės darėte, kai baigėt maitinti MP, ir mažiukams jau suėjo metukai g.gif
Ir dar vienas mažiukas klausimukas kokius duodate jogurtus savo kleckiukams
Tai mamytės laikykites smile.gif , viskas turi būti gerai su mūsų mažais angeliukais thumbup.gif
Atsakyti
kaip Gegne tavo maziukas?

Aciu, laikomes. Bere mus maziau, o dabar jau trecia nakti vel neissimiegu, nes labai draskosi. Valgom vis dar pagal Zveryno dieta, jau truputi ir daugiau. Buvau apsidziaugusi, kad gal jau baigiasi musu alergijos, bet dabar...
Ajb, parasyk pas kokius homeopatus lankotes, gal telefona...
Atsakyti
Buvau pas homeopatą ir jis man pasakė, kad reikia pasidaryti pomidorų aliejų ir juo tepti žandukus, kad nebūtų tokie paberti ir raudoni. Tas aliejus pasidaro is pomidorų ir aliejaus, o poto viska nukosti ir tipo tepti. Man tai keistai pasirodė. blink.gif
Taigi noriu jūsų paklausti, ar kas bandė tokį aliejų ir ar jis jums padėjo g.gif
nes mano mažiukui odelė visur susitvarkė tik žandukai ne doh.gif , o be to dar ir su viduriais turime problemų, visada jie man atrodo per skysti schmoll.gif , o naktį jis man daug bezda doh.gif , tai nezinau kodėl ir nuo ko ? unsure.gif
Atsakyti
Mums zanduku neberia, bet aliejus man keistai atrodo...Na as pati nelabai linkusi tiketi visokiais tokiais dalykais, bet nu gi maza ka, galima pabandyti jei nekenkia.
O mums vel ta bjaurybe lindo lauk, kai pradejom gerti kitokios koncetracijos zirniukus, kasesi, vel iprato keldinetis naktimis, bet jau vel tvarkosi thumbup.gif
jau vel grazus, ir nuo nugarytes nuejo ta zasies odyte. Faina zodziu smile.gif Gegnei net siunciau nuotraukytes nuo kokio brudo mes issigydem. Zodziu viskas imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajb @ 2006 10 04, 20:05)
Mums zanduku neberia, bet aliejus man keistai atrodo...Na as pati nelabai linkusi tiketi visokiais tokiais dalykais, bet nu gi maza ka, galima pabandyti jei nekenkia.
O mums vel ta bjaurybe lindo lauk, kai pradejom gerti kitokios koncetracijos zirniukus, kasesi, vel iprato keldinetis naktimis, bet jau vel tvarkosi  thumbup.gif
jau vel grazus, ir nuo nugarytes nuejo ta zasies odyte. Faina zodziu smile.gif Gegnei net siunciau nuotraukytes nuo kokio brudo mes issigydem. Zodziu viskas imanoma  4u.gif

ajb, atsiusk ir man nuotraukytes parodyti kaip tas brudas atrode verysad.gif Noriu palyginti su savo zuikucio demem verysad.gif
Papildyta:
Mamulytes,

Norejau jusu paklausti, is kur perkat savo zuikuciams mesyte g.gif Noriu duoti triusienos, bet nezinau is kur gauti, kad butu ekologiskas g.gif ta prasme, kad nebutu maitintas kombikorma ir antibiotikais del greitesnio augimo, o butu sertas tik zolyte ax.gif Is kur jus mesyte perkat g.gif Nes is parduotuves as kazkaip bijau schmoll.gif schmoll.gif , nes ten ir paukstiena ir triusiena antibiotiku privaryta, o tas musu alerginiams zuikuciams tikrai negerai schmoll.gif Patarkit man prasau 4u.gif Ir ar nealergizavo jusu triusiena?
Is anksto visoms dekoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2006 10 07, 15:25)
ajb, atsiusk ir man nuotraukytes parodyti kaip tas brudas atrode verysad.gif Noriu palyginti su savo zuikucio demem verysad.gif
Papildyta:
Mamulytes,

Norejau jusu paklausti, is kur perkat savo zuikuciams mesyte g.gif Noriu duoti triusienos, bet nezinau is kur gauti, kad butu ekologiskas g.gif ta prasme, kad nebutu maitintas kombikorma ir antibiotikais del greitesnio augimo, o butu sertas tik zolyte ax.gif Is kur jus mesyte perkat g.gif Nes is parduotuves as kazkaip bijau schmoll.gif  schmoll.gif , nes ten ir paukstiena ir triusiena antibiotiku privaryta, o tas musu alerginiams zuikuciams tikrai negerai schmoll.gif  Patarkit man prasau 4u.gif Ir ar nealergizavo jusu triusiena?
Is anksto visoms dekoju wub.gif

Aš pirkdavau triušieną turguje ax.gif ir ji visai nealergizavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypla @ 2006 10 07, 15:58)
Aš pirkdavau triušieną turguje ax.gif ir ji visai nealergizavo  mirksiukas.gif

Aciukas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

O kaip kitos mamytes darydavote?
Papildyta:
Oi, Cypla, tik dabar pastebejau, kad jus is Klaipedos blush2.gif Mes irgi Klaipedoj gyvenam ax.gif Simonaitytes gatvej ax.gif
Atsakyti
Oi, Cypla, tik dabar pastebejau, kad jus is Klaipedos blush2.gif Mes irgi Klaipedoj gyvenam ax.gif Simonaitytes gatvej ax.gif
[/quote]

Tai visai šalia, mes gyvenam Budelkiemio g. 4u.gif
O kas tavo mažiukui yra, kam jis alergiškas?
Aš tai su savuoju einu pas homeopatą, tai jis mums padeda, jau bėrimukų beveik nėra thumbup.gif tik ant veido truputi, bet manau kad jie irgi turėtų su laiku praeiti g.gif
Atsakyti
[quote=Cypla,2006 10 08, 13:12]
[/quote]

Tai visai šalia, mes gyvenam Budelkiemio g. 4u.gif
O kas tavo mažiukui yra, kam jis alergiškas?
Aš tai su savuoju einu pas homeopatą, tai jis mums padeda, jau bėrimukų beveik nėra thumbup.gif tik ant veido truputi, bet manau kad jie irgi turėtų su laiku praeiti g.gif
[/quote]

Oi, mano zuiki kai jis dar buvo 3 men. buvo visa kuneli isbere tokiooooom demem doh.gif Baisu buvo ziureti, ir vaiko labai gaila buvo verysad.gif Pripazino mums atopini dermatita verysad.gif dabar, tfu, tfu, tfu esam septyniu menesiu ir po truputi tvarkomes mirksiukas.gif Jau raudonu demiu, aciu Dievui, nebeliko, tik kadangi jau pradedu primaitinti, ir ivedineju vis naujus produktus, tai buna, kad paberia zandukus, arba vel paraudonuoja senosios demeles ant kojyciu verysad.gif Na, bet tikiuosi, kad greitai pilnai isaugsim mirksiukas.gif Gal kartais su savo maziuku vaikstineji prie zardes prudeliu? Mes ten daznai einam pasivaikscioti......tai gal noretum kada susitikti mirksiukas.gif ???
Atsakyti
Sveikos,

Turiu klausima.
Mano 4 menesiu vaikui yra nustatyta 3 klase alergijos pieno baltymui ir kazeinui. Gal kuri su situo susiduret???
Kokia tikimybe, kad sita alergija isaugs ir ne duok Die, kad ji peraugs i kazka kita???

Atsakyti
QUOTE(nuria @ 2006 10 11, 16:09)
Sveikos,

Turiu klausima.
Mano 4 menesiu vaikui yra nustatyta 3 klase alergijos pieno baltymui ir kazeinui. Gal kuri su situo susiduret???
Kokia tikimybe, kad sita alergija isaugs ir ne duok Die, kad ji peraugs i kazka kita???

Ogi beveik visos siame forume sedincios susidure.
Jeigu nieko nedarysit, yra tikimybe, kad alergija pereis i kitas formas, bet gal ir nepereis. Visu baisiausia forma astma. Bet jeigu gydysites arba pades prieno nevartojimas, tai tikrai isaugsit. Perskaityk kokia diena visas sio forumo temos zinutes ir rasi daug daug atsakymu.
Atsakyti