Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų vaikų mityba

Tikrai, kad netingim. Hemeopatas ir man vienintele likusi viltis. Nes panasu, kad ir mus beria nuo visko, raudonais plemukais...Na kai pagaliau nukeliausim, parasysiu kokiu zirniuku mums israse smile.gif
Jau taip pasiilgau kokios nakteles issimiegoti, kad vaikas nesikeltu nuolat kasytis ir reikalauti ,kad tepciau...sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
senokai berašiau, vis su laiku striuka, tik pasiskaitinėju kaip jūs laikotės, kokie pagerėjimai, kas naujo. Taigi, dabar pabandysiu aprašyti kas naujo pas mus. Balandžio mėn. lankėmės klinikose pas alergologę. Teisybę pasakius nieko naujo nesužinojau. blink.gif Galbūt dėlto, kad jau buvau nemažai skaičiusi ir domėjusi apie alergiją, tai nieko naujo ir neišgirdau. schmoll.gif Tiesiog gavau rekomendacijas kokius maisto produktus rekomenduoja, o kokių ne. Tyrimų jokių nedarė, sakė, kad kraujo tyrimai nėra tikslūs, o odos lopo mėginiams Saulė dar per maža. Apie tuos kraujo tyrimus ji sakė taip, kad "tėvai sumoka tuos 130 Lt ir tikisi, kad gaus aiškų atsakymą, ko galima vaikui duoti, o ko ne, o tyrimas pavyzdžiui parodo, kad vaikas niekam nealergiškas, o vistiek jį beria. Ypač, jei reakcijos yra lėtinio tipo (mūsų atveju). Taigi, sakė, jei situacija bus visai bloga, tada gal ką ir darys. Mūsų išvadoje parašyta-lengvos formos atopinis dermatitas.
Jau anksčiau rašiau, kad mažajai įtariau, kad turi ir alerginę slogą. Tai va, pasidarėme tyrimus-alerginės reakcijos nerodė, rodė lengvą uždegimą.Matyt peršaldėm važinėdami su įjungtu kondicijonieriumi mašinoje.
Apskritai, tfu tfu tfu, kad neprisikalbėjus, bet situacija lyg ir pagerėjusi dėl alergijos. Nežinau, gal mažoji šiek tiek paaugo, gal žarnynas labiau subrendo, nes dabar tikrai valgom daug daugiau ir nieko. Žinoma laikomės dar abi hipoalerginės dietos. Gal ir tai gelbsti. Nes kai prisimenu koks buvo košmaras, kai tik pradėjau primaitinti-ką duodi, nuo to beria.O juk praėjo ne tiek ir daug nuo tos pradžios-3 mėn.
Bet nepaisant visų pagerėjimų nutariau nueiti pas homeopatus ir aš su Saule. KAs žino, gal tie pagerėjimai laikini? g.gif Taigi, jau savaitė laiko abi geriame žirniukus. biggrin.gif Aš pati 2 k.dienoje 3 rūšių, dukrytei ištirpinu vandenuke 5 rūšių žirniukus ir sugirdau po 1/2 arbatinio šaukštelio. Saulei žandukai šią savaitę paraudę, bet mane ir perspėjo, kad pradžioje tokia reakcija gali būti. Taigi, tolimesnius rezultatus aprašysiu vėliau 4u.gif O dabar geriam žirniukus smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2006 05 27, 15:07)
Galiu pasakyti, kokie mums vaistukai padejo. Musu alergija pasireiske raudonais issausejusios odos plemais ant viso kunelio.  Mes gereme Calcium Carbonicum 200CH viena karta i savaite po 3 zirniukus istirpintus nedideliame kiekyje vandens.

Panašu, kad ir mes tuos pačius vaistus geriam, kaip ir Skruzdeda (tik turbūt koncentracija kitokia, nes skaičiukai ne tokie). Geriam žirniukus nuo kovo mėn. po 2 vnt. 2 kartus dienoj. Dabar odelė thumbup.gif thumbup.gif , o anksčiau irgi buvo "nuėjusi" sausom dėmėm per visą kūną. Labai tikiuosi, kad tai ne laikinas pagerėjimas, nes kad būna tokia odytė, kaip dabar, tai buvau jau ir pamiršus.

Dar ne į temą čia pasisakysiu: aš dabar tik už homeopatinį gydymą. Mažius žiemą susirgęs buvo, tempera virš 39 pakylo, tai irgi konsultavo mus homeopatas, tai ryškus pagerėjimas buvo jau po pusantros paros. Dabar aš ir pati tik homeopatinius vaistus renkuosi.
Atsakyti
Natute, labai smagu girdet, kad ir jusu istorija, kaip ir musu, su laiminga pabaiga.
Nuo to laiko, kai mes pasveikome, ka as cia darau, tai puciu anitipropaganda alergologams ir agituoju uz homeopatini gydyma. Nuo to laiko, kai as cia forume, girdejau vien gerus atsiliepimus apie alergijos gydyma homeopatiniais vaistais.

Tik rekomenduoju tevelius pasidometi homeopatija, kad nesumasyti jos su kokia nors hibridine medicina, kur bandomi panaudoti ir tradicines medicinos ir homeopatijos principai arba su kokia nors aiskeregiu arba netradicinemis zmoniu galiomis paremta medicina.

Labai panasu, kad reiketu paneigti tradicines medicinos teigini, jog
"alergija neisgydoma. ji yra isaugama ir nera galimybiu prognozuoti, kada tai atsitiks".

Atsakyti
Mes pirmadieni eisim priduoti kraujo i Zveryna.Antradieni konsultacija ir dietos sudarymas.
Vaiko valgomi zirniukai ko gero pradejo veikti smile.gif Nes po dvieju su puse savaiciu vaikas antra nakti miega vienas ir kasosi tik paryciais.Kazkaip net keista, kad galiu issimiegoti. O tos dvi savaites...pablogejimas buvo ziaurus verysad.gif
Atsakyti
Kad jusu zodziai, mamytes, dievui i ausi... ax.gif
Pas mus dabar tokia tragiska situacija, kad nezinau kas bus jeigu, kaip sakote, organizmas prades valytis, ir dar pabloges. Nu bet mes paziryze smile.gif
Mus ko gero, beria nuo visko...nes nepaisant, kad vaikas apskritai siaubingai isrankus ir nevalgus, dar neduodam visu alergizuojanciu produktu, ir nieko nieko nieko gero sad.gif
Atsakyti
Kraujo mes siandien nepridavem.Pakilo temperatura, tiesa, nedidele, 37,1. Bet vis tiek liepe ateiti, kai busim sveiki. Snarglys nebega, niekas kitas neislenda. Labai tikiuosi, kad tai bus tik dantys. Truputi geda buti 1m8men tik su 12 dantu... blush2.gif
Atsakyti
Kai mumi tiek buvo ir tiek neturejom. Neseniai tik visi iltiniai isdygo - kartu, draugiskai smile.gif
Gal musu vaikams rimtai kokio kalcio truksta g.gif , nors sako dantys paveldima...
Atsakyti
Šis pasiūlymas, kurį aš dabar aprašysiu yra ypatingai aktualus alerginių vaikų šeimoms. Kiekvienas manau mes žinome, kad alergija vaikui gali būti ne būtinai nuo maisto, o taip pat nuo mažųjų namų dulkių, kurių mes nematome, taip pat nuo erkučių, jų išmatų, kurios veisiasi mūsų pataluose ir skraido ore, bei minta mūsų odos epidermiu. Nuo to ir prasiseda visos alerginės slogos, amžini kvėpavimo takų uždegimai ir t.t. O kiek mes sudeginame nervų ląstelių sukdami galvą nuo ko tai gali būti, kiek išleidžiame pinigų vaistams, tyrimams, specialam maistui??? Išeitis mielos mamytės jau yra. Kodėl mums nepasinaudojus naujausiomis technologijomis??? Ogi dabar yra jau išrastas oro drėkinimo, vėdinimo, dulkių, tų kurių mes nematome sugėrėjo, taip pat kvėpavimo takų uždegimo gydymo, inhaliacių, kurias atlieka tik poliklinikos, sirbliavimo, giluminio valymo ir su dar daugybe funkcijų aparatas. Tai yra geriausias daiktas, toms kurioms rūpi šeimos sveikata. Aš pati esu įsigyjus šį daiktą, ir ko ko, bet jau alerginės slogos, tai tikrai atsikračiau ir t. t. Šiuo metu aš pati dirbu su šiuo daiktu, nes pati neatsidžiaugiu ir noriu savo džiaugsmu pasidalinti su kitais. Visoms kurios susidomėjo, bus padaroma nemokama demonstracija jūsų namuose. taip, kad nedvejokit, skambinkit ir aš pas jus atvažiuosiu. Indrė 869926943
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2006 06 05, 15:21)
Šis pasiūlymas, kurį aš dabar aprašysiu yra ypatingai aktualus alerginių vaikų šeimoms. Kiekvienas manau mes žinome, kad alergija vaikui gali būti ne būtinai nuo maisto, o taip pat nuo mažųjų namų dulkių, kurių mes nematome, taip pat nuo erkučių, jų išmatų, kurios veisiasi mūsų pataluose ir skraido ore, bei minta mūsų odos epidermiu. Nuo to ir prasiseda visos alerginės slogos, amžini kvėpavimo takų uždegimai ir t.t. O kiek mes sudeginame nervų ląstelių sukdami galvą nuo ko tai gali būti, kiek išleidžiame pinigų vaistams, tyrimams, specialam maistui??? Išeitis mielos mamytės jau yra. Kodėl mums nepasinaudojus naujausiomis technologijomis??? Ogi dabar yra jau išrastas oro drėkinimo, vėdinimo, dulkių, tų kurių mes nematome sugėrėjo, taip pat kvėpavimo takų uždegimo gydymo, inhaliacių, kurias atlieka tik poliklinikos, sirbliavimo, giluminio valymo ir su dar daugybe funkcijų aparatas. Tai yra geriausias daiktas, toms kurioms rūpi šeimos sveikata. Aš pati esu įsigyjus šį daiktą, ir ko ko, bet jau alerginės slogos, tai tikrai atsikračiau ir t. t.  Šiuo metu aš pati dirbu su šiuo daiktu, nes pati neatsidžiaugiu ir noriu savo džiaugsmu pasidalinti su kitais. Visoms kurios susidomėjo, bus padaroma nemokama demonstracija jūsų namuose. taip, kad nedvejokit, skambinkit ir aš pas jus atvažiuosiu.  Indrė 869926943

Kvepia pazistamu, mintinai iskaltu tekstu mirksiukas.gif Ar tik ne Eascone dirbi su oro jonizatoriumi? mirksiukas.gif Su juo dirbau pirmoji Lietuvoje, net mikroschemas zinau mintinai:lotuliukas: Ir jei reiketu teigiamos ir neigiamos informacijos(mat ten jau nebedirbu)-visada jusu paslaugoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2006 06 05, 14:21)
Ogi dabar yra jau išrastas oro drėkinimo, vėdinimo, dulkių, tų kurių mes nematome sugėrėjo, taip pat kvėpavimo takų uždegimo gydymo, inhaliacių, kurias atlieka tik poliklinikos, sirbliavimo, giluminio valymo ir su dar daugybe funkcijų aparatas. Aš pati esu įsigyjus šį daiktą, ir ko ko, bet jau alerginės slogos, tai tikrai atsikračiau ir t. t. 

Cha cha cha.. Mintinai iškaltu tekstu... geras!!! Migle11, kaip pasireiškė tavo alerginė sloga ir kam tu alergiška, kad ją taip paprastai išsigydei?
O aš alerginės slogos neatsikračiau. O kas yra t.t???? Šitas daiktas gal kokius 5% sumažino alerginę reakciją - ne daugiau, nes šiemet man buvo labai blogai. Esu ypatingai alergiška žiedadulkėms ir eilę metų niekas nepadeda pavasariais.
O šitas aparatas, kurį aš turiu giriasi, kad išvalo puikiausiai ora net nuo virusų, ką jau kalbėti apie žiedadlulkes, kurios vos ne plika akimi matomos. Bet ant poveikio tai jaučiu, kad tikrai neišvalo. O kad kažkiek sumažina koncentraciją, tai galbūt.
Pačios spręskite, kiek kam tokio dalyko reikia. Jeigu jūsų vaikui patvirtinta alergija žiedadlkėms, dulkėms, tai manau įsigyti verta kad ir dėl tų 5%. Kitu atveju tai daugiau prabangos negu būtinybės dalykas. Alergija dulkėms ir žiedadulkėms sako mažai tikėtina labai mažiems vaikams, bet gali būti, kad pasitaiko.
Papildyta:
QUOTE(ajb @ 2006 06 05, 07:40)
Kad jusu zodziai, mamytes, dievui i ausi... ax.gif
Pas mus dabar tokia tragiska situacija, kad nezinau kas bus jeigu, kaip sakote, organizmas prades valytis, ir dar pabloges. Nu bet mes paziryze smile.gif
Mus ko gero, beria nuo visko...nes nepaisant, kad vaikas apskritai siaubingai isrankus ir nevalgus, dar neduodam visu alergizuojanciu produktu, ir nieko nieko nieko gero sad.gif

Jo, pas mus irgi buvo lygiai taip pat. Aš tai jau galvojau, kad išrankesnio vaiko už manąjį nėra. Kai man buvo pasibaigęs pienas 3 mėn, tai jis buvo paskelbęs net bado streiką. Jokių mišinėlių ir viskas. schmoll.gif schmoll.gif Daug streso buvo, bet vaikas aktyviai kentėjo išgerdamas 100 ml/dieną, kol pienukas grįžo.
Aš tai net nelabai galėčiau įsivaizduoti kaip kažkoks vaikas galėtų gerti tuos visokius neskanius Neocate ir pan...
Košes vandenyje valgė tik siaubingais būdais. Geriau badaus, bet valgys viską tik skaniai. Ir dabar labiausiai mėgsta tik tokius dalykus, kurie labiausiai alergizuoja: pieną, varškę, kiaušinius, avietes, braškes, vištieną, morkas, duoną, manų košę, makaronų pienišką sriubą. Nu va toks tai pas mus yra buvusio alergiško vaiko racionas thumbup.gif . Gerai, kad nebereikia dėl to jaudintis.
Atsakyti
Na mes vakar apsilankem pas gydytoja Gema. Aciu Skruzdeda! Labai patiko ir labai tikiuosi. Dabar uzsisakysim vaistuku, kuriuos turi atvesti is Kauno, ir bandysim gydytis.
Mums israse 3 rusiu. Kadangi tetis alergiskas bitems, tai kazka su tuo susijusius, dar kazkokius ir kalci su fosforu, magniu ar kazka pan.
Sake buna ivairiai, vieniems greitas pagerejimas, kitiems ir poros metu prireikia. Bet priezasti sake tikrai nustatys. Jei reiks konsiliuma susauks ir t.t. Na zodziu nepaliks musu vienu smile.gif
Atsakyti