Užjaučiu visas mamas kurių vaikučiai alergiški. Patys kankinamės jau ketvirti metai. Aišku padėtis gerėja, bet labai baisu, kad atopinis dermatitas nepereitų į astmą. Kas pikčiausia, kad pasirodo net jei kudikystėj vaikas nesirgo atopiniu dermatitu jam vistiek gali pasireikšti astma, arba, nepasireiškus nei vienam nei kitam, paauglystėj atsirast gali alerginis rinitas. Tiesiog vaiko organizme jau būna užkoduota ar jis alergiškas ar ne ir kada ta alergija pasireikš išoriškai.
QUOTE(Skipe @ 2006 04 18, 18:00)
kaip tarem taip ir padarem. Tik pasigyrem visiems ir vel visi zandai uzraudo o dar gydytoja mus pas seskines dermatologa vis varo ir varo... oi, nepatinka ji man... tik fucidin H raso daugiau nieko. Tiesa, sako, kad gal alergija paumejo, kai mazius gripa pasigavo. Sako, taip dazniausiai buna.
QUOTE(Limcamca @ 2006 04 28, 12:11)
kaip tarem taip ir padarem. Tik pasigyrem visiems ir vel visi zandai uzraudo o dar gydytoja mus pas seskines dermatologa vis varo ir varo... oi, nepatinka ji man... tik fucidin H raso daugiau nieko. Tiesa, sako, kad gal alergija paumejo, kai mazius gripa pasigavo. Sako, taip dazniausiai buna.
Sveikit vėl tada
O mes jau 1,5 savaites geriam "stebuklingus" zirniukus. Berimu padaugejo jau po 2 dienu, dabar nedaugeja, bet ir nemazeja (sake, kad taip gali buti). O kad vaikas daugiau kasytusi nepasakyciau. Kasosi, bet tikrai ne daugiau. Vis dar riboju kai kuriuos maisto produktus, bet ne taip grieztai.Tai dar liko 2 savaites, po to vel eisim pas homeopata patikslinimui.
Labai norisi tiketi visu tuo, bet kai pamaciau, kaip ten viskas daroma, patikekit, tikrai juokinga. O gal as ko nors nesuprantu...
Labai norisi tiketi visu tuo, bet kai pamaciau, kaip ten viskas daroma, patikekit, tikrai juokinga. O gal as ko nors nesuprantu...
QUOTE(Gegne @ 2006 05 03, 12:03)
O mes jau 1,5 savaites geriam "stebuklingus" zirniukus. Berimu padaugejo jau po 2 dienu, dabar nedaugeja, bet ir nemazeja (sake, kad taip gali buti). O kad vaikas daugiau kasytusi nepasakyciau. Kasosi, bet tikrai ne daugiau. Vis dar riboju kai kuriuos maisto produktus, bet ne taip grieztai.Tai dar liko 2 savaites, po to vel eisim pas homeopata patikslinimui.
o tai kaip ten daroma, kad jau taip juokinga?? tikrai būtų įdomu sužinoti, nes irgi galvoju pas homeopatą mažių vesti.
QUOTE(Gegne @ 2006 05 03, 13:03)
Tikrai labai įdomu, kodėl juokinga
Sveikos mamytes,
as noriu baigti savo klecka maitinti MP, tai nezinau koki misinuka jam duoti, ir kiek kartu i para
as noriu baigti savo klecka maitinti MP, tai nezinau koki misinuka jam duoti, ir kiek kartu i para
Juokinga tai, kad gera valanda matuoja keliuose rankos taskuose kazka, aparatura pypsi, vaika sunku nulaikyti ramiai. Ir galu gale, pasemia is bendro didelio indo zirniuku (kai klausiau, sake, cukraus pagrindu, saldus), deda juos i metalini indeli ir ielektrina, imagnetina ar dar kitaip veikia, ir jau paruota vartojimui. Doze nustato individualiai, po viena ar du zirniukus.
Visa tai man atrodo keista, bet kai niekas nepadeda, svarbiausia tiketi... Ir visa tai ne kokioj filkino kontoroj, o zveryno naturalios medicinos centre.
Sumokejau 160Lt uz valanda.
Visa tai man atrodo keista, bet kai niekas nepadeda, svarbiausia tiketi... Ir visa tai ne kokioj filkino kontoroj, o zveryno naturalios medicinos centre.
Sumokejau 160Lt uz valanda.
Labutis,
mano mergina irgi yra alergiška, kažkur jau pasakojau, tai va lankomės pas homeopatą, geriam tuos žirniukus, tik mums pirmas vizitas paprastesnis buvo, nedarė tų visų "juokingų dalykų" o papraščiausiai visko išklausinėjo (daug daug klausimų), apžiūrėjo ir paskyrė vaistus, dabar jau geriam apie mėnesį, o gal ilgiau , tai va nežinau ar čia tiesiog sutapimas, ar liga tikrai traukiasi, bet išbėrimu beveik neliko (tfu tfu tfu), nors valgom įvairesnį maistą, ir net tą nuo kurio bėrė, ir vaistų nebenaudojam (tavegilas, Zirtekas, Loretin ir t.t.) bandėm visokius, bet tie padėdavo tik tam kartui. beje jis sakė, kad kuo ankščiau pradedi, tuo geresni rezultatai, ir greičiau viskas vyksta. Gal čia viskas nuskambėjo kaip reklama, bet iš pradžių aš pati buvau nusiteikusi skeptiškai, o dabar jau nebe taip . Džiaugiuosi, kad pabandžiau šį būdą. . Beje už pirmą konsultaciją mokėjau 60 Lt. Sėkmės jums gydant vaikučius.
mano mergina irgi yra alergiška, kažkur jau pasakojau, tai va lankomės pas homeopatą, geriam tuos žirniukus, tik mums pirmas vizitas paprastesnis buvo, nedarė tų visų "juokingų dalykų" o papraščiausiai visko išklausinėjo (daug daug klausimų), apžiūrėjo ir paskyrė vaistus, dabar jau geriam apie mėnesį, o gal ilgiau , tai va nežinau ar čia tiesiog sutapimas, ar liga tikrai traukiasi, bet išbėrimu beveik neliko (tfu tfu tfu), nors valgom įvairesnį maistą, ir net tą nuo kurio bėrė, ir vaistų nebenaudojam (tavegilas, Zirtekas, Loretin ir t.t.) bandėm visokius, bet tie padėdavo tik tam kartui. beje jis sakė, kad kuo ankščiau pradedi, tuo geresni rezultatai, ir greičiau viskas vyksta. Gal čia viskas nuskambėjo kaip reklama, bet iš pradžių aš pati buvau nusiteikusi skeptiškai, o dabar jau nebe taip . Džiaugiuosi, kad pabandžiau šį būdą. . Beje už pirmą konsultaciją mokėjau 60 Lt. Sėkmės jums gydant vaikučius.
Greive, musu mazyliai labai labai panasaus amziaus. Gal todel, kad Klaipedoje mokejot maziau. Galejau ir as eiti tik konsultacijai, bet norejau vienu kartu daugiau padaryti. Labai dziaugiuosi, kad jusu daugiau nebeberia. Mano mazius vis dar isbertas ir nemazai. Gal reikia daugiau laiko.Labai noriu tuo tiketi.
QUOTE(Mirksniukas @ 2006 05 03, 14:47)
o tai kaip ten daroma, kad jau taip juokinga?? tikrai būtų įdomu sužinoti, nes irgi galvoju pas homeopatą mažių vesti.
Gal žinai kokio gerą homeopatą Kaune? Vilniuje turiu vieno telefoną, bet geriau būtų Kaune?
Mergaitei yra raudoni žandai, galvojau kad alergija,bet pastebėjau jeigu žandus pastoviai tepu kremu, kad jie visą laiką būtų drėgni, tada jie neraudonuoja, bet jei patepu per dieną mažai kokius 2 kartus jie pradeda raudonuoti. Dabar net galvoju gal čia ne alergija o odos problema? Ar taip gali būti?
Mamytės gal kam reikia Nestle SINLAC košytės alergiškiems vaikams, turiu vieną neatidarytą poką, galioja iki 02.2007. Keisčiau į vaisinę tyrelę Mano mažylė nenori košių valgyti. Mėsos reikalauja Jei kam reikia ,rašykit AŽ.