Nu va. Reiks ir man pradėt piene maudyt
Mamkos, nu pasakykit, ką tas imunoglobulino tyrimas rodo, nes maniškis nesidavė kraujui? O alergologė sakė, nori pirmiausia tą tyrimą pamatyti.
QUOTE(Limcamca @ 2006 03 17, 13:01)
Nu va. Reiks ir man pradėt piene maudyt
Mamkos, nu pasakykit, ką tas imunoglobulino tyrimas rodo, nes maniškis nesidavė kraujui? O alergologė sakė, nori pirmiausia tą tyrimą pamatyti.
Iš to tyrimo matosi organizmo įsialerginimo laipsnis.
Kas link pieno voniu, tai maniškiui pirmais metais nuo pieno užtepimo ant odos pūslės pasidarydavo. Tai jau įsivaizduoju, kaip jis po tokios vonios atrodytų
Norėjau mamytės jūsų paklaust kaip jūs organizuojat maitinimą. Pvz. mano mažius atsibunda 6,30-7 val. atsigeria arbatos. Košę turėtų valgyti apie 10, bet neišlaukia duodu anksčiau. Kaip jūs darot, ar duodat ką nors tarp maitinimų ir ką.
Mum jau kaip rašiau anksčiau metai ir trys mėn.
QUOTE(rutulux @ 2006 03 18, 06:46)
Norėjau mamytės jūsų paklaust kaip jūs organizuojat maitinimą. Pvz. mano mažius atsibunda 6,30-7 val. atsigeria arbatos. Košę turėtų valgyti apie 10, bet neišlaukia duodu anksčiau. Kaip jūs darot, ar duodat ką nors tarp maitinimų ir ką.
Niekad nemaitinu pagal valandas. Pusryčiai dažniausiai būna kažkur valanda po atsikėlimo. Atitinkamai ir kitas maistas. Jei pietūs planuojami vėliau, tai ilgesniam tarpe išverdu kokio šilto maistelio (makaronų, košės, kiaušinių ar dar ko).
nežinau kaip su tom valandom, bet kai gulėjom ligoninėj tai prigrasė griežtai pagal valandas maitinti. Taip ir maitinau, bet dabar nebeišlaukia, o primaitint nelabai ką ir galiu-tik sausainių lietuviškų. Va.
Aš pavydžiu toms, kurios taip gerai viską apie produktus išmano. Jaučiuosi visiška nevykėlė Šiandien vaikas vėl atsikėlė visas raudonas, ir veidas, ir kojos ir rankos. Vienas maistas kuris kliūna mano galva, tai raudonųjų burokėlių sriuba. Ar šitie prie alergiškų ar ne?
Mano irgi abu alergiski. Ir sirupa nuo alergijos duodu, ir kremais tepu, ir , atrodo, nevalgom ko nereikia, o vis tiek beria, tada kazkaip imu ir vel viska po biski duodu - manau sau - jei vis tiek beria, ai tegu nors gerasias medziagas pasiima is tu produktu... O burokeliai tai maniau as kad maziausiai alergizuoti gali. Morkos va kas kita...
Chm... o yra tokių, kuriems 2 metukai ir vis dar alergiški, ar mes irgi tokie vieninteliai likom
QUOTE(SoniaSonia @ 2006 03 18, 12:47)
Mano irgi abu alergiski. Ir sirupa nuo alergijos duodu, ir kremais tepu, ir , atrodo, nevalgom ko nereikia, o vis tiek beria, tada kazkaip imu ir vel viska po biski duodu - manau sau - jei vis tiek beria, ai tegu nors gerasias medziagas pasiima is tu produktu... O burokeliai tai maniau as kad maziausiai alergizuoti gali. Morkos va kas kita...
o kas per sirupas
QUOTE(Limcamca @ 2006 03 18, 11:53)
Chm... o yra tokių, kuriems 2 metukai ir vis dar alergiški, ar mes irgi tokie vieninteliai likom
Yra yra... Mano mažius vis dar jautrus pieno baltymui, nors greitos reakcijos jau nebeliko, bet vistiek žarnynas sustreikuoja ir ilgam. Dar - suvalgęs porą kąsniukų banano, po kiek laiko išvemia
O daugiau tai kaip ir nesaugau nuo nieko. Ir nors kojyčių sulenkimų jau kaip ir neberia, bet paskutiniu metu vis žandukai dėmėti (ka anksčiau visai nebūdavo). Yra dar keli produktai - braškės (užvalgė kaime atitirpintų), dar pomidorai. Tai gydytoja sakė - histaminas reaguoja, ne baltymas čia. O pagal tyrimą tai maksimali reakcija į erkutę
Šiandien vaikas vėl atsikėlė visas raudonas, ir veidas, ir kojos ir rankos. Vienas maistas kuris kliūna mano galva, tai raudonųjų burokėlių sriuba. Ar šitie prie alergiškų ar ne?
Mus isbere nuo burokeliu trecia diena, o valge taip noriai...
O po ozkos pieno temperatura po geros dienos pakilo iki 39. Po triju dienu isbere visa kuna ir laikesi berimas 6 savaites.
Kaip jau rasiau anksciau, mes pasidarem imunoglobulino G testa 90 maisto produktu.Isemiau is valgiarascio visus itartinus produktus.Savaite buvo geriau.Deja, veliau efekto nebuvo. O dabar jau ketvirta nakti "ziauriai" kasosi. Net meliu istepliojau, nepadeda. Tai manau, kad tas tyrimas naudos nedave, o gal as nemoku jo skaityti. Bet pas alergologe sedejau virs pusvalandzio, paaiskino, bet...
Apie imunoglobulinus - mums pirmiausiai darė bendrą Ig E ir gavo tokį rezultatą 24,8 IU/ml Iš jo matė, kad organizmo įsialerginimo laipsnis yra mažas (abejotina 20-100), todėl nedarė tolimesnių tyrimų su maisto ie ne maisto alergenų paletėm.
Jei guliesi į stacionarą, visus tyrimus daro nemokamai (aišku, jei mato reikalą).
Jei guliesi į stacionarą, visus tyrimus daro nemokamai (aišku, jei mato reikalą).