Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

QUOTE(amber123 @ 2011 02 22, 18:54)
Sveikos  drinks_cheers.gif
Jaaaaaazusmarija  blink.gif Cekuolis atvaziuoja blink.gif o kazin jei as noreciau autografo jo ant kitu dvieju knygu.. nes nauja jau turiu.. pasirasytu? g.gif jooooooooopsikmat kdl tokia data  doh.gif  lotuliukas.gif netinka man
[

o kodėl ne? taigi net ir pirkti nebūtina - gali savo nusinešti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 22, 19:54)
Sveikos  drinks_cheers.gif
Jaaaaaazusmarija  blink.gif Cekuolis atvaziuoja blink.gif o kazin jei as noreciau autografo jo ant kitu dvieju knygu.. nes nauja jau turiu.. pasirasytu? g.gif jooooooooopsikmat kdl tokia data  doh.gif  lotuliukas.gif netinka man

Tai aišku,kad pasirašys,juk tavęs nepažįsta. mirksiukas.gif (Nors,kad ir pažintų manau pasirašytų) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2011 02 22, 19:45)
Naujausia 29LT  mirksiukas.gif

Brangininkai,BLK 26lt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 02 22, 19:24)
Brangininkai,BLK 26lt.  blink.gif

Irgi su CD?
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 08:50)
Aš Picoult skaitau vien todėl, kad man patinka KAIP ji rašo, KAIP landžioja po veikėjų galvas ir sielas rolleyes.gif Nagrinėjamos temos ne visada aktualios ar itin įdomios ir visgi labiau būdingos sakyčiau amerikiečiams, tačiau pats jos rašymo stilius mane nepaprastai kabina ir aš jo pasiilgstu. O tavo dabar skaitoma jos "Kitas gyvenimas" man taip pat patiko, tik ji gal visgi kiek artimesnė ir aktualesnė skaitytojoms, turinčioms vaikų.

žinot, kažkaip išėjo kalba per mugęs su vyro seserim (ji ligoninėj dirba, operuoja, daro tyrimus), tai gavo dovanų Picoult Trapumą rolleyes.gif sakė, kad bandė skaityt, bet niekaip...sako: ,,Gal ligoninėj per daug skausmo, ligų ir mirčių matau, bet negaliu skaityt tokių knygų".....Aš matyt dar per mažai tų ,,baisybių" mačiau, nors.....šiandien parėjau iš skyriaus tokia nusikalus, kad net be tkokios kngos paimt negaliu, į ligoninės pusę net pažiūrėt negaliu rolleyes.gif

Gyvenkim draugiškai 4u.gif nereikia pykčio- trumpina gyvenimą, drumsčia nervus mirksiukas.gif mąstykim pozityviai drinks_cheers.gif

Nesu moderatorė, bet manau, kad blogo nuoroda yra leidžiama, nes tai juk nekomercinė reklama mirksiukas.gif parašuose gi draudžiama komercija cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 22 vasario 2011 - 19:34
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 18:18)
Tačiau pats požiūris į mus, kaip į tarsi kažkokias prastesnes skaitoves, nu sorry, bet darosi tikrai labai "nebeskanus".

Peace 4u.gif

atsiprasau, jeigu uzgavau jautrias stygas 4u.gif
galima butu padiskutuoti apie tai, taciau geriau palikim viska taip, kaip yra. nesu jokiu barniu ir aiskinimosi forumuose salininke. smile.gif o nuomones argumentuoti megstu ir kartais galbut iseina astrokai...na tokia jau as. kartais drebteliu. kas pazista gyvai , zino ax.gif

taika alc.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 22, 20:29)
Irgi su CD?

Be,bet čia VLN akropolyje mačiau,pas mus dar net nėra. blush2.gif Pas mus kovo pradžioje akropolio gimtadienis,oi knygų prisipirksiu su nuolaida. thumbup.gif Jei kam ko reikės sakykit prigriebsiu. mirksiukas.gif Tikiuosi BLK išmes 30% nuolaidą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 22, 12:19)
Labas rytas  ax.gif

Registras su psichologijos ir pedagogikos konspektais valst. egzaminui ir dar šimtu konspektu kitiems egzaminams doh.gif  jaučiu iki kito penktadienio taip nieko ir nepaskaitysiu, kol neišsilaikysiu...

Aš taip pat su konspektais bendrauju console.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 22, 13:29)
O nuo kokios knygos rekomenduotumė pradėti pažintį su Irvingu? Nesu nieko skaičius  blush-anim-cl.gif

Irvingo skaičiau tik dvi, tai yra "pasaulis pagal Garpą" ir "Naujojo Hamšyro viešbutis". Po pirmosios užsidegiau ir maniau skaitysiu visas Irvingo knygas, po antrosios nebečiupinėjau nė vienos jo knygos. biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau kokią knygą į rankas bepaimti, Čekuolio pirmoji dabar nekabina, "Maiklo K gyvenimas.." irgi ne, ką rekomenduotumėte lengvesnio?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Galvoju nors į kas antrą temą užsuksiu biggrin.gif Su jūsų tempais sunkoka suspėti, o pastaruoju metu dar ir "neskaitadieniai" buvo doh.gif Protarpiais vis užeina tokių periodų, kad nesvarbu kokio įdomumo knygą imčiau skaityti, nesiskaito nors tu ką, ar jums taip būna? biggrin.gif
Registuojuosi su Torey L. Hayden "Mergaitė" ir Sandra Brown "Mirtinos paslaptys". Vieną laikau darbe, kitą namie smile.gif

QUOTE(Creed @ 2011 02 22, 10:08)
Registruojuos naujoje temoje su J.Picoult "Kita sirdis". Gal visgi perskaitysiu as ja blush2.gif

Nesiskaito? unsure.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 22, 12:29)
O nuo kokios knygos rekomenduotumė pradėti pažintį su Irvingu? Nesu nieko skaičius  blush-anim-cl.gif

"Sidro namų taisyklės" 4u.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 22, 19:30)
žinot, kažkaip išėjo kalba per mugęs su vyro seserim (ji ligoninėj dirba, operuoja, daro tyrimus), tai gavo dovanų Picoult Trapumą rolleyes.gif sakė, kad bandė skaityt, bet niekaip...sako: ,,Gal ligoninėj per daug skausmo, ligų ir mirčių matau, bet negaliu skaityt tokių knygų".....Aš matyt dar per mažai tų ,,baisybių" mačiau, nors.....šiandien parėjau iš skyriaus tokia nusikalus, kad net be tkokios kngos paimt negaliu, į ligoninės pusę net pažiūrėt negaliu rolleyes.gif

Kiekvienam savo smile.gif Aš irgi dirbu ligoninėje, kasdien baisybių, žiaurybių, skausmų ir mirčių prisižiūriu užtektinai, bet knygos, susijusios su medicina labai traukia, labai įdomu man tokias skaityti smile.gif O dėl baisybių, tai man atrodo, kad kaip tik, kuo daugiau jų matai, tuo mažiau jos atrodo baisios ir nebereaguoji taip jautriai. Čia tik mano asmeninė nuomonė, nebūtina su ja sutikti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 02 22, 20:32)
Nežinau kokią knygą į rankas bepaimti, Čekuolio pirmoji dabar nekabina, "Maiklo K gyvenimas.." irgi ne, ką rekomenduotumėte lengvesnio?

O ką turi? Ar bibliotekoje ieškosiesi?

Aš jau suku galvą, ką reiks skaityti po "Miserere". Buvau numačiusi "Dėdės Tomo trobelė", "Šešėlių žmonės" (apie slaptąsias draugijas, organizacijas) arba "Pianino mokytoja". Visgi galvoju, kad po "Miserere" žiaurumų nė viena iš šių gal netiks, rmatyt reikia pertraukos g.gif

Tarp kitko, knygoje "Miserere" , mano manymu, tikrai ne žiaurumų aprašymai esmė, ne adrenalinas skaitant tokias scenas ( vien dėl to turbūt nė viena knyga manęs nesužavėtų). Bent mane ji privertė mąstyti šiek tiek giliau. Visgi joje paliečiama daug skaudžių temų ( nacių idėjos ir užmojai, žydų genocidas, žiaurūs eksperimentai su žmonėmis, kova su komunizmu nacių metodais ir dar daug daug visko). Pvz. skaitant "Storas sąsiuvinis" galvojau, kad daugelis drastiškų scenų labiau autorės išmonė. O skaitant "Miserere" tikiu, kad tie visi knygoje minimi metodai, idėjos, eksperimentai daugiau mažiau buvo realūs. Skaityti labai įdomu, tačiau anaiptol tai nėra linksma knyga, greičiau jau atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 22, 21:04)
O ką turi? Ar bibliotekoje ieškosiesi?

Iš bibliotekinių turiu "Kabulo kregždės" ir Maugham "Anuomet ir dabar", nuosavas dar pažiūrėsiu.
Atsakyti
pradėjau Gilbert Pasižadėję. ok man tokie jos svarstymai ir blaškymaisi, reikia patikrinti, ar ne svarstyklės biggrin.gif
Atsakyti