Sveikos
Galvoju nors į kas antrą temą užsuksiu

Su jūsų tempais sunkoka suspėti, o pastaruoju metu dar ir "neskaitadieniai" buvo

Protarpiais vis užeina tokių periodų, kad nesvarbu kokio įdomumo knygą imčiau skaityti, nesiskaito nors tu ką, ar jums taip būna?
Registuojuosi su Torey L. Hayden "Mergaitė" ir Sandra Brown "Mirtinos paslaptys". Vieną laikau darbe, kitą namie
QUOTE(Creed @ 2011 02 22, 10:08)
Registruojuos naujoje temoje su J.Picoult "Kita sirdis". Gal visgi perskaitysiu as ja
Nesiskaito?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 22, 12:29)
O nuo kokios knygos rekomenduotumė pradėti pažintį su
Irvingu? Nesu nieko skaičius
"Sidro namų taisyklės"
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 22, 19:30)
žinot, kažkaip išėjo kalba per mugęs su vyro seserim (ji ligoninėj dirba, operuoja, daro tyrimus), tai gavo dovanų Picoult Trapumą

sakė, kad bandė skaityt, bet niekaip...sako: ,,Gal ligoninėj per daug skausmo, ligų ir mirčių matau, bet negaliu skaityt tokių knygų".....Aš matyt dar per mažai tų ,,baisybių" mačiau, nors.....šiandien parėjau iš skyriaus tokia nusikalus, kad net be tkokios kngos paimt negaliu, į ligoninės pusę net pažiūrėt negaliu
Kiekvienam savo

Aš irgi dirbu ligoninėje, kasdien baisybių, žiaurybių, skausmų ir mirčių prisižiūriu užtektinai, bet knygos, susijusios su medicina labai traukia, labai įdomu man tokias skaityti
O dėl baisybių, tai man atrodo, kad kaip tik, kuo daugiau jų matai, tuo mažiau jos atrodo baisios ir nebereaguoji taip jautriai. Čia tik mano asmeninė nuomonė, nebūtina su ja sutikti