Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

aš baigiu TOLIMA ARTIMA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 14:35)
Manau jei nori tikrai gali įsidėti, niekas iš forumo už tai nemes, tik jeigu užpasins ir kas nors nepatiks, tiesiog tavąjį parašą ištrins, o vietoj jo raudonom raidėm bus parašyta, kad parašas neatitiko taisyklių biggrin.gif Bet jeigu neužpasins, tai manau ir ilgesnį laiką galėsi turėti savo blog'o nuorodą paraše mirksiukas.gif

Isidejau,dabar kas nemegsta manes gali iskusti hihihi.gif ,bet atsargiai,su dabartine mano padetim,tai jei kas blogo palinkes galiu pelem uzleisti hihihi.gif O jei rimtai,tai blogai,kad negalima tik dali paraso isidet,liniuote noreciau pasilaikyt tik profilyje,o nuoroda reklamuot...o gaunasi arba abu,arba nei vieno verysad.gif
Atsakyti

Nebesulaukiu vakaro kada galėsiu skaityti biggrin.gif kažkodėl ypatingai suaktyvėjęs noras skaityti wub.gif O dabar akys ir nosis sukišti į įstatymų pataisas doh.gif ne patį įdomiausią skaitalą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 22 vasario 2011 - 15:18
QUOTE(luiziana @ 2011 02 22, 14:13)

Pasižiūrėjau tavo blog'ą. Kiek skirtukų bigsmile.gif o jau įvairovė bigsmile.gif
Atsakyti
Luiziana, kokia kolekcija bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,ačiū už temą,registras su tuo pačiu užkalniu,neturiu kada skaityt. blush2.gif
Luiziana,sveikinu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Creed @ 2011 02 22, 10:10)
Kaunietes,knygu muge pas jus atvaziuoja bigsmile.gif  Va http://www.blk.lt/lt/renginiai/2

Pavydžiu Čekuolio. smile.gif Aš ką tik parsitempiau knygą iš pašto tik nesakysiu pavadinimo(nesvarbu,kad ne sau). biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 22 vasario 2011 - 15:56
laba.

registruojuosi su Šerelytės ,,Mėlynbarzdžio vaikais''. nedaug perskaičiau, bet patinka. Visgi, savaitgalį imsiu kitą knygą, nes reikia pramažinti turimas iš kitos bibliotekos, jei kartais sugalvotų rezervuotos ateiti smile.gif
Atsakyti
skaičiuoju, kad aš kaip neskaitanti lietuvių autorių iš 7 KM knygų parsivežiau 6 lietuvių autorių biggrin.gif vadinasi, nebesakysiu taip.
Atsakyti
Iš anos temos ateinu su taika. surrender.gif

Ar tik ne šita žinutė sukėlė tokią pasipiktinimo bangą?
QUOTE(klopedija @ 2011 02 18, 19:00)
Manau, tokios knygos kaip Ulisas skaitomos "pagal privalomą programą" arba labai stipriai literatūriškai ir filosofiškai "užsipompavus". 
Jei rekomenduojate, gal parašytumėte savo atsiliepimą?  mirksiukas.gif

Jei Siberica ją skaitė, galėjo pakomentuoti; jei neskaitė, nėr ko rekomenduoti. cool.gif Dėl šito "fakto" ir kilo anoj temoj diskusija.

Taigi, nereikia visoms čia taip labai skaudintis. Kiekvienas laisvas reikšti savo pomėgius ir nuomones.
Apie knygas man įdomu skaityti ir toj, ir šitoj temoj. book.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 15:16)
Nebesulaukiu vakaro kada galėsiu skaityti biggrin.gif kažkodėl ypatingai suaktyvėjęs noras skaityti wub.gif O dabar akys ir nosis sukišti į įstatymų pataisas doh.gif ne patį įdomiausią skaitalą biggrin.gif

Ir as,baisi skaitytoja pasidariau,laikas toks,kai uz lango salta,tai tik ir traukia prie knygu po kaldra biggrin.gif jau pradejau kelis psl.ryte Mano pusseseres Reicel,tai va ir vel knyga magnetina,o juk zinojau,kad geriau nepradet,kol skalbiniu neissilyginau lotuliukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 22, 15:30)
Pasižiūrėjau tavo blog'ą. Kiek skirtukų  bigsmile.gif o jau įvairovė  bigsmile.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 02 22, 15:53)
Luiziana, kokia kolekcija bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu,merginos,kolekcija cia dar ne visa,kelineju vis po truputuka,nespejau dar visu sufotkint ir sukelt ax.gif malonu bus,jei uzsuksite dazniau 4u.gif
QUOTE(klopedija @ 2011 02 22, 16:55)
Apie knygas man įdomu skaityti ir toj, ir šitoj temoj. book.gif

4u.gif Ir man taip yra,abiejose temose randu kas idomu ,negaleciau pasirinkti tik vienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 22 vasario 2011 - 17:03
QUOTE(luiziana @ 2011 02 22, 16:02)
Aciu,merginos,kolekcija cia dar ne visa,kelineju vis po truputuka,nespejau dar visu sufotkint ir sukelt  ax.gif malonu bus,jei uzsuksite dazniau  4u.gif

tai būtinai būtinai bigsmile.gif na ir įvairovė bigsmile.gif
Atsakyti
Perskaičiau Elie Wiesel "Naktis" - baisi knyga,siaubingai sukrėtė.Nemėgstu tokių knygų,bet kartais reikia ir tokių.Rašoma apie berniuko išgyvenimus konclageryje.
Viena vieta net supykino,kai rašė apie deginamus kūdikius.Ir dar,kai visi žiūrėjo į kariamą žmogų,vienas klausė,kada gi baigsis ta ceremonija,labai valgyt noriu...
Žodžiu,slogi nuotaika,reik eit prasiblaškyt unsure.gif
Atsakyti