Labas naujoje temoje
Registras joje su
Jean-Christophe Grange "Miserere". Galbūt šįvakar jau ir pabaigsiu. Jau toooookia įdomi knyga

Man ji visus "Chirurgus"
nuneša. Įtariu, tai bus pati įdomiausia mano šiai dienai skaityta trilerio-detektyvo žanro knyga.
Tik labai jau daug žiaurumų šioje knygoje. Pačiai jie netrukdo skaityti. Bet kas jautrios jiems (muminukas, eliss, gal dar kažkas), ginDie nerekomenduoju imti šios knygos į rankas.
QUOTE(muminukas @ 2011 02 22, 08:21)
Ingėnai, o turi geltoną ir kone perpus plonesnę mumių knygelę? ji pati pirmoji. Vkm buvo, 15 litų, bet nepirkau - kitais metais nupirksiu.
Žinau, kad ką tik pasirodė ta
pirmoji. Bet neturiu jos. Iš viso aš nusipirkau tik pora šios serijos knygelių iš vidurio (dabar skaitom žalsvą, ir turiu pačią paskutinę, žydrą). Bet kažkaip skaitymas ne nuo pradžių lyg ir netrukdo.
QUOTE(Masako @ 2011 02 22, 09:26)
*
Nemoku piesti, mokykloj piesiau labai prastai, kaip man atrodo, bet darzelio laikais tai tikrai graziai piesdavau, girdavo mus su tokia viena mergaite, dar atsimenu.
Ir siaip kai pasiziuriu, kaip 6 metu budama piesiau visokias ten princeses
***** dabar taip nesugebeciau... Kazin kodel paskui visiskai regresavau..
Aisku, paskui buvau orientuota i muzika, nu bet vis tiek kaip taip visiskai nebesugebeti piesti
Gegyte, nuostabi muse
**
Moemas Viljamas Somersetas "Aistrų našta"
Ingenai, as nuosirdziai manau, kad tu turetum kada nors grizt prie tos knygos, primygtinai rekomenduoju
* Aš irgi dabar turbūt nepakartočiau to, ką 7-metė nupiešdavau

Visiškai regresavau
** Na gal kada nors, tolimoje ateityje
Šiaip tai man truputį gėda, kad užstrigau ir su "Aistrų našta", ir su "Didžiaisiais lūkesčiais"

O labiausiai save graužiu, kad numečiau "Magą"

Nes skaičiau komentarus, kad , pabaigus knygą, tų, kuriems ji iš pradžių nepatiko, nuomonė oi kaip pasikeitė (į gerąją pusę). Nors visgi ne visų. Mano draugė ją kankino kankino, iškankino iki galo, ir po šiai dienai nesupranta gėrio joje.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 22, 11:19)
Jei atsiras laiko grožinei - J. Kunčinas Tūla
Tai ar nors patinka tau "Tūla"?