Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

Labas 4u.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 02 23, 13:29)
*Senokai bebuvau čia užsukus,vakar paskaitinėjau abi temas, tai šioj ir jau nebespėjau   pasiidžiaugti,kad  dabar su pasimėgavimu skaitau, kaifuoju skaitydama Carl Gustav Jung "Atsiminimai, vizijos, apmąstymai".
Nu labai įdomi, įtraukianti, nesunkiai skaitosi, informatyvi, verta dėmesio knyga. Dabar labai gailiuosi, kad būdama mugėj jos nenusipirkau kaip ir Miserere, kuri mugėj buvo labai giriama.
Taip pat jaučiu Jungas grįš pas drauge pinigine išraiška smile.gif arba pirksiu margų raštų leidykloje, kuri pasirodo yra netoli manęs. thumbup.gif Jei kuri norės sakykit, kai važiuosiu duosiu žinią.

**  Tai   kur tu ten žmogau tiek "šlamančių kišenėse turėsi" tokiems besotiškiems norams. doh.gif Tik čia jaučiu būsiu suprasta dėl tokių besaikių norų.Kaip gerai, kad tokie forumai yra, nors nesijauti žmogus vienas biggrin.gif

* Labai sudominai su Jungo knyga bigsmile.gif Dabar ir man jos užsireikė doh.gif O tu gal numanai, kiek leidykloje ji kainuoja? Nes googlinau, tai knygynuose beprotiškai brangi blink.gif doh.gif Kai važiuosi į leidyklą, ar gali man parašyt SMS? Jei kaina leidykloje įkandama, visai norėčiau šios knygos...

** Labai tave suprantu drinks_cheers.gif Deja mano norai neproporcingai viršija galimybes (kaip, turbūt , ir daugelio mūsų).

muminuk, jei turėčiau atliekamų pinigų, kai kuriuos albumus pirkčiau. Deja dabar man tai prabanga... Turiu svajonę įsigyti kokią nors knygą-albumą , kur būtų sudėti patys žinomiausi dailės kūriniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 vasario 2011 - 13:50
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 23, 13:47)
muminuk, jei turėčiau atliekamų pinigų, kai kuriuos albumus pirkčiau. Deja dabar man tai prabanga... Turiu svajonę įsigyti kokią nors knygą-albumą , kur būtų sudėti patys žinomiausi dailės kūriniai.

aš dėl to Buračo mintį audžiu - jis meno rinkos agentūroje 50 Lt kainuoja. o Sližys yomayo... o paveikslai n kartų tiek verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 23, 15:57)
aš dėl to Buračo  mintį audžiu - jis meno rinkos agentūroje 50 Lt kainuoja.

sita galiu pabandyt gaut pigiau - nes ten dirbu tik nezinau ar gausis - nieko nezadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 02 23, 14:08)
sita galiu pabandyt gaut pigiau - nes ten dirbu tik nezinau ar gausis - nieko nezadu  4u.gif

dar pigiau? bigsmile.gif nežadėk, bet parašyk ax.gif kada naujo aukciono katalogą įdėsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 23, 16:18)
dar pigiau?  bigsmile.gif nežadėk, bet parašyk  ax.gif kada naujo aukciono katalogą įdėsit?  ax.gif

pigiau, nes ir sau matyt imsiu smile.gif kovo pradzioj turetu but katalogas
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 23, 09:38)
jei neklystu, didžiausio MAskvos knygyno užsienio lit top 10, rusų autorių top 10

pas rusus karaliauja detektyvai smile.gif

QUOTE(Masako @ 2011 02 23, 09:41)
Kazkada vaikystej skaiciau Erskeciu paukscius, tai be galo patiko, idomu, kaip dabar butu. Tima skaiciau paauglystej - labai vidutiniskai, neuzkabino. Prisilietima va visai neseniai su malonumu surijau. Labai mielai dar kazka tos autores paskaityciau, progai pasitaikius bigsmile.gif

skaityk "Morgano kelias",ot įdomi thumbup.gif geras filmas turėtų gautis.Nors ,man rodos,kažką panašaus mačiau,kaip atokioj saloj katorgą įkuria.Knyga ,kad ir stora,bet buvo gaila kai ją perskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 02 23, 14:27)
pigiau, nes ir sau matyt imsiu smile.gif kovo pradzioj turetu but katalogas

aš kovo 14 į roxetus važiuosiu, nakvosiu pas draugę, tai dar ir kovo 15 bent pirmoj dienos pusėj Vilniuje būsiu - pasiimčiau smile.gif ir susimokėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 23, 15:29)
skaityk "Morgano kelias",ot įdomi thumbup.gif geras filmas turėtų gautis.Nors ,man rodos,kažką panašaus mačiau,kaip atokioj saloj katorgą įkuria.Knyga ,kad ir stora,bet buvo gaila kai ją perskaičiau smile.gif

skaitysiu bigsmile.gif
Jau parasiau pardavejai lotuliukas.gif doh.gif
Kokia as bevale ph34r.gif
Atsakyti
aš neperskaičiau Morgano kelio. pradžioje ten apie vaikus kažką rašė, kiek ten mirdavo ar kažkas pan., o mano mažiukas buvo tik poros mėnesių, nesinorėjo tokių skaityti. o mamai labai patiko biggrin.gif kaip ir daugumai ją skaičiusiųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 23, 15:50)
o mamai labai patiko  biggrin.gif

nu tai svarbiausia, muminuk laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 23, 14:52)
nu tai svarbiausia, muminuk laugh.gif

nu, dėl to ir parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, mergicos, o gal kas paporintu apie sita knyga?

http://www.sena.lt/v...keliones/132455

Gal verta butu mergelikei nupirkt? g.gif

Autore tai puiki, bet ar vaikams patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 23 vasario 2011 - 15:07