Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

QUOTE(amber123 @ 2011 02 22, 22:23)
Tai reiks pasiimt  bigsmile.gif jau kuria kalba.. vis del to eisiu, jei nieks nesumaisys bigsmile.gif jatau kaip laukiu.. kur ten visi tilps doh.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nelabai supratau.. su tuo pazysta/nepazysta..  blush2.gif

Nesvarbu, doh.gif matyt nelabai supratau kodėl tu galvoji,kad tau nepasirašys. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif vis dar skaitau Paulo Coelho knyga,nes maziukas istisai reikalauja demesio,tai galiu skaityt vakarais rolleyes.gif seip labai traukinti knyga bigsmile.gif paskui pradesiu skaityti Lian Hearn GIEDANCIOS GRINDYS thumbup.gif pamenu kai buvau nestuke.gif tai tiek laiko galejau skirti tik sau...
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 23:28)
Baigiau ką tik skaityti Johan Theorin "Prieblanda". Nesitikėjau tokios pabaigos, tokios įvykių atomazgos... paskutinį puslapį užverčiau su akyse susikaupusiomis ašaromis... Platesnis atsiliepimas negausis, nes, kaip jau sakiau, man kažkokie nerašadieniai atsiliepimų apie knygas atžvilgiu. Gal kada grįš noras juos rašyt ir tada kai pilsiu kokią paklodę. O dabar, dabar tik trumpi sakiniai, pirmos, šviežios emocijos, perskaičius knygą.

jo, pabaiga tai tikrai visiskai netiketa, man irgi buvo liudna perskaicius. Nu bet siaip ar patiko, nesigaili skaicius?
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Buvau įdėjusi skelbimą, ieško Kaune vasarai knygyne dirbti, bet kad knygynas mokslinis, tai gal ne taip ir įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 vasario 2011 - 08:58
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 23, 08:53)

Kaune, jei nebūtų Rumšiškėse... bent jau kol kas tas knygynas tikrai muziejaus teritorijoje. o savininkas ar direktorius toks pokeistis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 23, 09:58)
Kaune, jei nebūtų Rumšiškėse...

Ne veltui vienas reikalavimu - vairuoti auto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 23, 09:58)
Kaune, jei nebūtų Rumšiškėse... bent jau kol kas tas knygynas tikrai muziejaus teritorijoje. o savininkas ar direktorius toks pokeistis unsure.gif

QUOTE(Masako @ 2011 02 23, 10:01)
Ne veltui vienas reikalavimu - vairuoti auto biggrin.gif

Tada nieko gero biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2011 02 23, 08:36)
jo, pabaiga tai tikrai visiskai netiketa, man irgi buvo liudna perskaicius. Nu bet siaip ar patiko, nesigaili skaicius?
Jep, labai patiko ir tikrai nesigailiu, kad skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 23, 10:09)
Jep, labai patiko ir tikrai nesigailiu, kad skaičiau.

kaip gerai biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2011 02 23, 09:12)
kaip gerai biggrin.gif
Ir žinok, paklaidžiojusi po Švediją, baisiai užsimaniau grįžti pas Wassmo biggrin.gif į tą tokią šaltesnę, grubesnę Norvegijos aplinką rolleyes.gif Tai imsiu jos Toros trilogiją wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 23 vasario 2011 - 09:23
QUOTE(*IsaDora* @ 2011 02 23, 00:13)
Pradėsiu skaityti C. McCullough "Prisilietimas"  bigsmile.gif  Kadangi labai patiko "Erškėčių paukščiai", tai gal ir ši patiks.  blush2.gif

Man Erškėčių paukščiai patiko labiau wub.gif o Prisilietimas labai lengvai skaitėsi, tiesiog slydau puslapiais kaip su pačiūžom biggrin.gif Lengva ir šviesi istorija, šiek tiek netikroviška, bet užtat wub.gif
Papildyta:
Užkabinot jūs mane su ta "Miserere" 4u.gif bigsmile.gif Bandysiu šiandien bibliotekoj ieškot, bet jaučiu be šansų... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 23, 10:14)
Ir žinok, paklaidžiojusi po Švediją, baisiai užsimaniau grįžti pas Wassmo biggrin.gif į tą tokią šaltesnę, grubesnę Norvegijos aplinką rolleyes.gif Tai imsiu jos Toros trilogiją wub.gif

Labai geras planas. Mielai ir as paskaityciau vel kazka skandinavisko rolleyes.gif
Turetu greit atkeliaut kelios anu krastu knygos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 23 vasario 2011 - 09:38