Akvilyte,jau krabas kaip tikras super ir spalvyte kokia grazi.
Cipciuko geles kaip visada fantastiskos norisi pauostyti
Labai patiko pasta222 tortukas
Ir kitu merginu tortukai labai patiko,kada as taip
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 23, 18:27)
šitas tortas su ilga istorija ir tikiuosi su laiminga pabaiga, bet turbūt pirmas tortas kuris suteikė man toooookį kiekį gerų emocijų kad.... mmmmmmm
kavos tortas ir mmg
kavos tortas ir mmg
va cia tai bent krabas,kaip gyvas,toks vaizdelis kad is vandens isropojes ir net vanduo nespejes nudziuti,visas dar blizga.tokio cia dar neturejome....
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 24, 00:00)
va cia tai bent krabas,kaip gyvas,toks vaizdelis kad is vandens isropojes ir net vanduo nespejes nudziuti,visas dar blizga.tokio cia dar neturejome....
jei komentuosit su nuotraukomis istrins zinute
QUOTE(Divia @ 2011 02 23, 21:41)
jos visos is mases?
mhm bet į torto svorį jų neskaičiavau
dėkui už gerą žodį visoms ir už žiurkes
vau koks krabas. 10 balu uz originaluma ir 10 uz.idejos ispildyma. isivaizduoju zmogaus veido israiska ,kuriam tas tortas buvo skirtas
Akvilyte krabasss o kaip isgauti toki blizgesi ant mases?
mano pirmoji barbe, snickersas, mmg
o cia dariau, bet nelabai isejo dengtas sviesto kremu, ir puosta sokoladonem figurelem, baisiai daug terliones nupaisyti tas figuras
dar nesiprantu kame reikalas su dazais mano wiltono dazai, bet visi grazus ryskus, nesuprantu gal su tuo sokoladiu kazkaip ne taip sueaguoja kad spalvos tokios pridusintos gavosi zodziu, taisiau vaizda su tais ryskiais kringeliais
gal gali kas nors paaiskinti kodel nesureaguoja dazai su sokoladu?
mano pirmoji barbe, snickersas, mmg
o cia dariau, bet nelabai isejo dengtas sviesto kremu, ir puosta sokoladonem figurelem, baisiai daug terliones nupaisyti tas figuras
dar nesiprantu kame reikalas su dazais mano wiltono dazai, bet visi grazus ryskus, nesuprantu gal su tuo sokoladiu kazkaip ne taip sueaguoja kad spalvos tokios pridusintos gavosi zodziu, taisiau vaizda su tais ryskiais kringeliais
gal gali kas nors paaiskinti kodel nesureaguoja dazai su sokoladu?
Ziu Ziu , spalvas prigesina , net pakeičia jų atspalvį , daug kas ....pastilaže ( nuo visų dedamų priedų - medus , aliejus , rūgštelė ) gali pasikeisti visai ne į tą atspalvį , o kai kuriuos , net sutraukia ir masėje matosi toki siūliukai ., šokolade taip pat , jis juk jau turi gelsvo atspalvio pats iš savęs , tai , kad bus tokia spalva kokios nori - nesitikėk .
Labai tikslios spalvos būna mano gėlių masėje gėlėms , Minordijos masytėje modeliavimui , aisinge be rūgštelės ir beze ( kad ir su rūgštele ) ....jos ten tokios , kokios buteliuke .
Labai gražūs tavo tortukai , ir spalvos taip pat .
Labai tikslios spalvos būna mano gėlių masėje gėlėms , Minordijos masytėje modeliavimui , aisinge be rūgštelės ir beze ( kad ir su rūgštele ) ....jos ten tokios , kokios buteliuke .
Labai gražūs tavo tortukai , ir spalvos taip pat .
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 23, 21:27)
šitas tortas su ilga istorija ir tikiuosi su laiminga pabaiga, bet turbūt pirmas tortas kuris suteikė man toooookį kiekį gerų emocijų kad.... mmmmmmm
nu be zodziu
medaus tortas, saldainių masė, pastilažas
Ziu Ziu - gražu, matosi kad iš širdies
akvilytė stebina kaip visada
QUOTE(wingaile @ 2011 02 24, 13:17)
medaus tortas, saldainių masė, pastilažas
Labai grazu
Tu man isduok paslapti, kaip tau stiebas laikosi as dariau orchidejos stieba kisau i sviestini susalusi torta, bet jis man linko i sonus nors tu ka
QUOTE(rutyte11 @ 2011 02 24, 13:22)
Labai grazu
Tu man isduok paslapti, kaip tau stiebas laikosi as dariau orchidejos stieba kisau i sviestini susalusi torta, bet jis man linko i sonus nors tu ka
nezinau kaip laikosi, ikisau ir viskas ziedeliai tai lengvi, jie nesveria