Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Akvilyte,jau krabas kaip tikras super ir spalvyte kokia grazi.

Cipciuko geles kaip visada fantastiskos norisi pauostyti biggrin.gif

Labai patiko pasta222 tortukas rolleyes.gif

Ir kitu merginu tortukai labai patiko,kada as taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 23, 18:27)
šitas tortas su ilga istorija ir tikiuosi su laiminga pabaiga, bet turbūt pirmas tortas kuris suteikė man toooookį kiekį gerų emocijų kad.... mmmmmmm

kavos tortas ir mmg  rolleyes.gif

user posted image

va cia tai bent krabas,kaip gyvas,toks vaizdelis kad is vandens isropojes ir net vanduo nespejes nudziuti,visas dar blizga.tokio cia dar neturejome....
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 24, 00:00)
va cia tai bent krabas,kaip gyvas,toks vaizdelis kad is vandens isropojes ir net vanduo nespejes nudziuti,visas dar blizga.tokio cia dar neturejome....

jei komentuosit su nuotraukomis istrins zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 02 23, 21:41)
jos visos is mases?

mhm doh.gif bet į torto svorį jų neskaičiavau lotuliukas.gif

dėkui už gerą žodį visoms 4u.gif ir už žiurkes lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
vau koks krabas. 10 balu uz originaluma ir 10 uz.idejos ispildyma. isivaizduoju zmogaus veido israiska ,kuriam tas tortas buvo skirtas ploja.gif
Atsakyti
Akvilyte krabasss wub.gif o kaip isgauti toki blizgesi ant mases?

mano pirmoji barbe, snickersas, mmg
user posted image

o cia dariau, bet nelabai isejo blush2.gif dengtas sviesto kremu, ir puosta sokoladonem figurelem, baisiai daug terliones nupaisyti tas figuras blush2.gif
dar nesiprantu kame reikalas su dazais unsure.gif mano wiltono dazai, bet visi grazus ryskus, nesuprantu gal su tuo sokoladiu kazkaip ne taip sueaguoja kad spalvos tokios pridusintos gavosi unsure.gif zodziu, taisiau vaizda su tais ryskiais kringeliais blush2.gif
user posted image
user posted image

gal gali kas nors paaiskinti kodel nesureaguoja dazai su sokoladu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 02 24, 10:02)
mano pirmoji barbe, snickersas, mmg

Kokia miela barbe wub.gif Labai spalvytes grazios, svelnios, ir dera viena su kita smile.gif
Atsakyti
Ziu Ziu , spalvas prigesina , net pakeičia jų atspalvį , daug kas ....pastilaže ( nuo visų dedamų priedų - medus , aliejus , rūgštelė ) gali pasikeisti visai ne į tą atspalvį , o kai kuriuos , net sutraukia ir masėje matosi toki siūliukai ., šokolade taip pat , jis juk jau turi gelsvo atspalvio pats iš savęs , tai , kad bus tokia spalva kokios nori - nesitikėk .

Labai tikslios spalvos būna mano gėlių masėje gėlėms , Minordijos masytėje modeliavimui , aisinge be rūgštelės ir beze ( kad ir su rūgštele ) ....jos ten tokios , kokios buteliuke .

Labai gražūs tavo tortukai , ir spalvos taip pat thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 vasario 2011 - 11:46
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 23, 21:27)
šitas tortas su ilga istorija ir tikiuosi su laiminga pabaiga, bet turbūt pirmas tortas kuris suteikė man toooookį kiekį gerų emocijų kad.... mmmmmmm

swoon.gif nu be zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
medaus tortas, saldainių masė, pastilažas smile.gif
user posted image
Ziu Ziu - gražu, matosi kad iš širdies 4u.gif 4u.gif
akvilytė stebina kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 02 24, 13:17)
medaus tortas, saldainių masė, pastilažas  smile.gif

Ziu Ziu  - gražu, matosi kad iš širdies 4u.gif  4u.gif
akvilytė stebina kaip visada thumbup.gif

Labai grazu wub.gif
Tu man isduok paslapti, kaip tau stiebas laikosi g.gif as dariau orchidejos stieba kisau i sviestini susalusi torta, bet jis man linko i sonus nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 24 vasario 2011 - 12:22
QUOTE(rutyte11 @ 2011 02 24, 13:22)
Labai grazu  wub.gif
Tu man isduok paslapti, kaip tau stiebas laikosi g.gif  as dariau orchidejos stieba kisau i sviestini susalusi torta, bet jis man linko i sonus nors tu ka doh.gif

nezinau kaip laikosi, ikisau ir viskas g.gif ziedeliai tai lengvi, jie nesveria smile.gif
Atsakyti