Labas,rytas
Saules zuikutis,neli -aciu
brukniukui taip pat aciu.Man asmeniskai ilgai darosi geles (jei nori gauti rezultata,kad butu kuo tikroviskesnes)
Visada zavejo tortai papuosti gelem,kurios atrodo lyg gyvos ,man teko pabuvoti UK,ten pasidomejau,kaip tai daroma.Kursu nelankiau,mokausi daryti is knygu,issiverciu is anglu k. ir kantriai lipdau.
Jei tu naujoke sioje srityje,tai patarciau pasimokyti paprastesnes rozes,be vieluciu,taip pat ir zalius lapelius,po to juos paspalvint paryskinti krastelius.Teptukus imti kiekvienai spalvai atskirus,nes spalvinant su vienu geles uzsimurzins.
Siaip nelabai moku ikelti nuorodas i kompa ir kt. temas. bet jei yra noras ar klausimu parasykit i az, nes sioj temoj nelabai galima diskutuoti.
Idedu tinklalapi meistro,kurio darbai mane zavi www.alandunnsugarcraft.com
su kovo 8 visas
As su tokiu klausimeliu jai pirma karta bandysiu puost tortuka tai sakykit lengviau yra su ta apliejama mase ar geriau daryti koki pastylaza ir bandyt apdengt
As su tokiu klausimeliu jai pirma karta bandysiu puost tortuka tai sakykit lengviau yra su ta apliejama mase ar geriau daryti koki pastylaza ir bandyt apdengt
QUOTE(viilmute @ 2011 03 08, 10:54)
su kovo 8 visas
čia kaip kam labiau patinka,aš pirmą kartą dariau bezė,sekantį MMG,abu variantai man labai patiko
SU MERGAIČIŲ DIENA VISAS
KLAUSIMĖLIS: ar bandėte kuri nors dažyti ganašą,ar pavyksta išgauti spalvą?
KLAUSIMĖLIS: ar bandėte kuri nors dažyti ganašą,ar pavyksta išgauti spalvą?
Sveiki,
visas su kovo 8-aja
Noriu paklausti del torto paruosimo dengti dengimo mase. As kazka ne taip dariau. Dariau rafaelo torta, virsu ir sonus taip pat aptepiau tuo paciu kremu. Po to dejau sviestini krema su trupinukais ir tada dengimo mase. Bet man slido ta mase, negalejau gerai jos pritvirtinti. Kur klaida? Gal nereikejo kremu aptepti, o tik sviestini tepti. Bet kaip skonis. O gal per mazai sviestinio dejau. Bet bijojau, kad jo nesijaustu. Nors gal dengimo mases kalte, kazkaip ji man nelabai gavosi
visas su kovo 8-aja
Noriu paklausti del torto paruosimo dengti dengimo mase. As kazka ne taip dariau. Dariau rafaelo torta, virsu ir sonus taip pat aptepiau tuo paciu kremu. Po to dejau sviestini krema su trupinukais ir tada dengimo mase. Bet man slido ta mase, negalejau gerai jos pritvirtinti. Kur klaida? Gal nereikejo kremu aptepti, o tik sviestini tepti. Bet kaip skonis. O gal per mazai sviestinio dejau. Bet bijojau, kad jo nesijaustu. Nors gal dengimo mases kalte, kazkaip ji man nelabai gavosi
[quote=SandraRupke,2011 03 08, 13:47]
na manau tikrai kaltė ne dėl masės,o dėl aptepimo,gal perdaug visko buvo,as kai darau tai sviestiniu aptepu viršų nedaug,ir puikiai prilimpa.
na manau tikrai kaltė ne dėl masės,o dėl aptepimo,gal perdaug visko buvo,as kai darau tai sviestiniu aptepu viršų nedaug,ir puikiai prilimpa.
[quote=padima,2011 03 08, 13:52]
[/quote]
Aisku, aciu. Bandysiu vel, gal kitakart geriau pavyks
[/quote]
Aisku, aciu. Bandysiu vel, gal kitakart geriau pavyks
Su Kovo 8
Olesta, labai graižiai nupintas tavo tavo krepšelis ..
Benomama, oho kiek daug įdėjus tortų tie papencai visai nieko
Wilina, gal reikejo apipjauti tą masę aplink vienetą, ir aplink patį tortą jei neišeina gerai sukišti jos po viskuo, galima padekoruoti kaip nors gražiai kraštus Bet kaip pirmas darbelis, tai tikrai šaunuolė
wingaile, graži tavo orchidėja, dailiai padarytas ir vazonelis, ir patys lapai
Agu0na, oho kokie to alano dunno tortai Tikri meno kūriniai.. Kodėl sakot, kad negalit čia mokint Gi ir yra temute "kaip puošti pyragus ir kitus skanėstus".. Manau daug kam būtų įdomu pamatyti, kaip daromos ant vielučių gėlytės. O aš tai iškart pradėjau nuo vielučių Gal ir neišeina visai tas kas norisi iš pat pradžių.. BET.. man ne prie širdies įspaudėliai ir štampuotės.. Visad kaip į meną žiūriu į puošybą Ir bandysiu kol gausis, ir bus negėda čia įdėt. Dar labai sužavėjus yra čia kepejėlė, kuri piešia ant tortų Bet nepamenu dabar jos nicko Irgi viena iš mano favoričių
P.S. ir šiaip čia gal kas prisitaikys, aš kai biški prie meno viena ranka , bet kai puošiat tortus paderinkit spalvas, nes kartais žiauriai nesuderintos spalvos labai pjaunasi, ir išvis nebesimato jokio torto grožio.
Olesta, labai graižiai nupintas tavo tavo krepšelis ..
Benomama, oho kiek daug įdėjus tortų tie papencai visai nieko
Wilina, gal reikejo apipjauti tą masę aplink vienetą, ir aplink patį tortą jei neišeina gerai sukišti jos po viskuo, galima padekoruoti kaip nors gražiai kraštus Bet kaip pirmas darbelis, tai tikrai šaunuolė
wingaile, graži tavo orchidėja, dailiai padarytas ir vazonelis, ir patys lapai
Agu0na, oho kokie to alano dunno tortai Tikri meno kūriniai.. Kodėl sakot, kad negalit čia mokint Gi ir yra temute "kaip puošti pyragus ir kitus skanėstus".. Manau daug kam būtų įdomu pamatyti, kaip daromos ant vielučių gėlytės. O aš tai iškart pradėjau nuo vielučių Gal ir neišeina visai tas kas norisi iš pat pradžių.. BET.. man ne prie širdies įspaudėliai ir štampuotės.. Visad kaip į meną žiūriu į puošybą Ir bandysiu kol gausis, ir bus negėda čia įdėt. Dar labai sužavėjus yra čia kepejėlė, kuri piešia ant tortų Bet nepamenu dabar jos nicko Irgi viena iš mano favoričių
P.S. ir šiaip čia gal kas prisitaikys, aš kai biški prie meno viena ranka , bet kai puošiat tortus paderinkit spalvas, nes kartais žiauriai nesuderintos spalvos labai pjaunasi, ir išvis nebesimato jokio torto grožio.
Vyrui gyvenime nelengva...
Kai jis gimsta,sveikinama motina.
Kai veda,zavimasi nuotaka.
Kai tampa tevu,geles teikiamos zmonai.
Kai mirsta ,jo pensija prasvilpia nasle!
Taip ,kad karsciausi sveikinimai su diena Tu ,kurios visad ir visur valdo!
Tegyvuoja moterys!!! Su kovo 8 - taja!!!
Kai jis gimsta,sveikinama motina.
Kai veda,zavimasi nuotaka.
Kai tampa tevu,geles teikiamos zmonai.
Kai mirsta ,jo pensija prasvilpia nasle!
Taip ,kad karsciausi sveikinimai su diena Tu ,kurios visad ir visur valdo!
Tegyvuoja moterys!!! Su kovo 8 - taja!!!