Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas,rytas

Saules zuikutis,neli -aciu 4u.gif

brukniukui taip pat aciu.Man asmeniskai ilgai darosi geles (jei nori gauti rezultata,kad butu kuo tikroviskesnes)

Visada zavejo tortai papuosti gelem,kurios atrodo lyg gyvos ,man teko pabuvoti UK,ten pasidomejau,kaip tai daroma.Kursu nelankiau,mokausi daryti is knygu,issiverciu is anglu k. ir kantriai lipdau.

Jei tu naujoke sioje srityje,tai patarciau pasimokyti paprastesnes rozes,be vieluciu,taip pat ir zalius lapelius,po to juos paspalvint paryskinti krastelius.Teptukus imti kiekvienai spalvai atskirus,nes spalvinant su vienu geles uzsimurzins.
Siaip nelabai moku ikelti nuorodas i kompa ir kt. temas. bet jei yra noras ar klausimu parasykit i az, nes sioj temoj nelabai galima diskutuoti.

Idedu tinklalapi meistro,kurio darbai mane zavi www.alandunnsugarcraft.com 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaitės ir moterys su Kovo 8 - tąja jus
user posted image
ir kad butų saldžiau vienas tortukas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas mielosios kepejeles,

Te visad šviečia saulė,
Te visad lūpuose žaidžia šypsnys,
O akyse – juokiasi mėlynos žibutės.
Su Kovo 8-ąja!
user posted image
Atsakyti
su kovo 8 visas 4u.gif
As su tokiu klausimeliu jai pirma karta bandysiu puost tortuka tai sakykit lengviau yra su ta apliejama mase ar geriau daryti koki pastylaza ir bandyt apdengt g.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 08, 10:54)
su kovo 8 visas 4u.gif
As su tokiu klausimeliu jai pirma karta bandysiu puost tortuka tai sakykit lengviau yra su ta apliejama mase ar geriau daryti koki pastylaza ir bandyt apdengt g.gif

čia kaip kam labiau patinka,aš pirmą kartą dariau bezė,sekantį MMG,abu variantai man labai patiko ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
4u.gif SU MERGAIČIŲ DIENA VISAS 4u.gif

KLAUSIMĖLIS: ar bandėte kuri nors dažyti ganašą,ar pavyksta išgauti spalvą?
Atsakyti
Sveiki,
visas su kovo 8-aja 4u.gif

Noriu paklausti del torto paruosimo dengti dengimo mase. As kazka ne taip dariau. Dariau rafaelo torta, virsu ir sonus taip pat aptepiau tuo paciu kremu. Po to dejau sviestini krema su trupinukais ir tada dengimo mase. Bet man slido ta mase, negalejau gerai jos pritvirtinti. Kur klaida? Gal nereikejo kremu aptepti, o tik sviestini tepti. Bet kaip skonis. O gal per mazai sviestinio dejau. Bet bijojau, kad jo nesijaustu. Nors gal dengimo mases kalte, kazkaip ji man nelabai gavosi doh.gif
Atsakyti
[quote=SandraRupke,2011 03 08, 13:47]
na manau tikrai kaltė ne dėl masės,o dėl aptepimo,gal perdaug visko buvo,as kai darau tai sviestiniu aptepu viršų nedaug,ir puikiai prilimpa.
Atsakyti
[quote=padima,2011 03 08, 13:52]
[quote=SandraRupke,2011 03 08, 13:47]
na manau tikrai kaltė ne dėl masės,o dėl aptepimo,gal perdaug visko buvo,as kai darau tai sviestiniu aptepu viršų nedaug,ir puikiai prilimpa.
[/quote]

Aisku, aciu. Bandysiu vel, gal kitakart geriau pavyks ax.gif
Atsakyti
Su Kovo 8 4u.gif

Olesta, labai graižiai nupintas tavo tavo krepšelis 4u.gif ..
Benomama, oho kiek daug įdėjus tortų bigsmile.gif tie papencai visai nieko hihihi.gif
Wilina, gal reikejo apipjauti tą masę aplink vienetą, ir aplink patį tortą g.gif jei neišeina gerai sukišti jos po viskuo, galima padekoruoti kaip nors gražiai kraštus 4u.gif Bet kaip pirmas darbelis, tai tikrai šaunuolė 4u.gif
wingaile, graži tavo orchidėja, dailiai padarytas ir vazonelis, ir patys lapai wub.gif
Agu0na, oho kokie to alano dunno tortai swoon.gif swoon.gif swoon.gif Tikri meno kūriniai.. Kodėl sakot, kad negalit čia mokint g.gif Gi ir yra temute "kaip puošti pyragus ir kitus skanėstus".. Manau daug kam būtų įdomu pamatyti, kaip daromos ant vielučių gėlytės. O aš tai iškart pradėjau nuo vielučių hihihi.gif Gal ir neišeina visai tas kas norisi iš pat pradžių.. BET.. man ne prie širdies įspaudėliai ir štampuotės.. Visad kaip į meną žiūriu į puošybą unsure.gif Ir bandysiu kol gausis, ir bus negėda čia įdėt. Dar labai sužavėjus yra čia kepejėlė, kuri piešia ant tortų wub.gif Bet nepamenu dabar jos nicko blush-anim-cl.gif Irgi viena iš mano favoričių thumbup.gif
P.S. ir šiaip čia gal kas prisitaikys, aš kai biški prie meno viena ranka hihihi.gif , bet kai puošiat tortus paderinkit spalvas, nes kartais žiauriai nesuderintos spalvos labai pjaunasi, ir išvis nebesimato jokio torto grožio.
Atsakyti
Vyrui gyvenime nelengva...
Kai jis gimsta,sveikinama motina.
Kai veda,zavimasi nuotaka.
Kai tampa tevu,geles teikiamos zmonai.
Kai mirsta ,jo pensija prasvilpia nasle!
Taip ,kad karsciausi sveikinimai su diena Tu ,kurios visad ir visur valdo!
Tegyvuoja moterys!!! Su kovo 8 - taja!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 08 kovo 2011 - 13:14