jusu darbai man be galo be krasto... lenkiu zemai savo zila galva visos kitos irgi saunuoles,tik jau nebeisvardinsiu Papildyta: cipciuko tortas kaip visada grazus.sikart labai patiko vardo raideliu isdestymas
[quote=Cipciukas,2011 03 07, 12:06]
Laba diena visoms .
Mano rytinukas ....mažam , bet jau tikram karaliui .
Persikinis tortas , pastilažas , masytė ,
DONRA kokia grazi puokste PASTA saunios aguonos
CIPCIUKELI[COLOR=darkviolet] na pas jus ir uzderejo vienetuku,tikras karalius sedi,saunu kaip visad.As dar norejau paklausti kur galima paziureti to persikinio tortuko receptuka,nes pastaruoju metu Jus turbut daugiausia ir darot,turbut labai skanus?
Kokie tortai Cipciuko labai linksmi, vaikiški ir gražūs, Asseni sužavėjo, ir tas su gėlėm labai elegantiškas, ir smurfiai fainuoliai Aguonos puokštė - nereali ir kaip taip galim agražiai lipdyti Dianočkos gražutis, kaip paveiksliukas, ir kiti visi fainuoliai. Šaunu, merginos, kad esate ir kepate.
Wingaile,dekui kad pastebejai jo jubiliajutui labai patiko,tai nors tiek apramino mane,, Donra,kokios nuostabios ramunes bandysiu kopijuoti,sestadieniui vel darysiu torciuka,gal ka panasaus sumeistravosiu Cipciuk,Pasta222,jusu tortai irgi labai grazus,o liutukasgaletu tikrai,kaip olesta sako but linksmesnis,nu bet vistiek labai grazus
visai neplanuotai liko nedidelių lakštelių ir dar šio bei to, tai visai neplanuotai ir tortukas susitepliojo rytdienos proga, nešiuos į darbą prie kavos mergaitiškam kolektyvui bezė, trupiniukai ir pastilažo gėlytės...
Sveikos, Aš dar esu labai pradedančioji tortų puošyboje, vis ateinu čia akis paganyti. Jus visos tikros šaunuoles Visad įkvepiat ir toliau stengtis
Agu0na - Jūsų tortai fantastiški, visada labai laukių jūsų kompozicijų.. Joms tiesiog trūksta žodžių apsakyt Ar būtų galimybė pas jus pasimokyti daryti geles? O gal galėtumet kada step by step įdėti jų darymą? O gal lankėt kursus kokius?
Sveikutes darbstuoles. Atitempiu ir savo kelis torciukus Zozefina, pirma karta dariau tvorele, tai per sujungima nulinko Slyvos sokolade, dengta cipciuko pasriliazu. Sampaninis, pasriliazas
Labas vakariukas pasizvalgius i jusu grozybes net geda deti savo pirma darbeli vargau privargau ir va kas gavosi.... medutis, pastiliazas, saldainiu mase