QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 06, 10:50)
Atejau cia su tokia pat padeka.
Likta, aciu uz slapia beze. Aisku, kaip pilna alternatyva bezui, tai nepasakyciau, viso torto tikrai nepuosciau slapia beze, nes apkieteja, ko nebuna su tikra beze. Ir tikros beze skonis man labiau patinka, primena zefyra. Bet kaip papildomas papuosimo kremas dekoracijom yra tiesiog super
. Man reikejo mazam kiekiui is vieno baltymo padaryt tam tikrus papuosimus, beze daryt nenorejau, nusprendziau padaryt aisinga, bet prisiminiua apie
Liktos slapia beza.Tai va padariau is 1 baltymo ir 50 gr. cukraus. Uztrukau apie 8 min, ir tai del to, kad virykle tolokai nuo rozetes, tai bais nepatogu buvo, mikseris vos pasieke (visi miegojo, tai nenorejau ilgiklio ieskot), tai kelis kartus puoda nuiminejau arciau staciau, kad patogiau butu plakt.
Tai man tokiam papuosimui labiau patiko nei aisingas.
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 06, 10:01)
Asseni 30*2 grazu ir nematyta,kuo ta sokoladine mase tepet er pursket ,kad tokia spalva.
Turiu rudu blizganciu dulkiu, tai barsciau jomis stala i ta sniura ant ju kociojau.
spyglis2, labai graziai suknele mergytes padaryta, gaila tortas mazokas, sunku iziuret visa. Bet tikrai matosi, kad labai mielas ir siltas
Nova, labai faini pirmi tortai
. Krepselyje tik zaliu lapeliu truksta