Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nova @ 2011 03 06, 00:20)
Nu, julioske... isdavike  biggrin.gif Sakiau nekelsiu cia nieko, bet jei publika praso  blush2.gif  biggrin.gif

bjaurybe as, zinau tongue.gif kopijuosiu tavo krepsi, ax.gif tik dangteliu gelytes pridengsiu tongue.gif
panasiai taip
Atsakyti
Labas rytas kepejeles auksarankes.Nepaziurek cia diena kita tai kol po to perziuri visas grozybes.Visu jau nebevardinsiu bijau sumaisyti vardus,nes grazus savaip visi.Na o pacius ispudingiausius vistiek paminesiu -Vinesa vestuvinis labai jau grazus,Cipciukelio tai ir girti nereiktu tortai kaip visad ispudigi.Cipciukeli kaip ta takeli padaret ant vaikisko tortuko kur su zemuogem?Asseni 30*2 grazu ir nematyta,kuo ta sokoladine mase tepet er pursket ,kad tokia spalva.Dianocka liuksiski tortai,nors asmeniskai as pati nemegstu storu masiu.Neli,Linette,Neli- thumbup.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti Liktai už Šlapios bezė receptą 4u.gif galvojau kad čia koks drėgnas bus kremas ar pan., o kai pagaminau, nepastebėjau jokio skirtumo tarp tradicinės ir šios bezė...pagaminimas itin lengvas ir nesekmė, atrodo, neįmanoma... ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o man dianockos tortukai labai gražūs, o masė skonio reikalas - nori valgyk nori ne wink.gif bet su ja tortai vistiek gražiausi wink.gif ir tik mes čia darom, akd kuo ploniau, pažiūrėkit amerikėj kiek tos masės prideda ant tortų...

vienas maniškis...
MMG, masytė, viduj vyšninis karamelinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 06, 10:50)
Noriu padėkoti Liktai už Šlapios bezė receptą  4u.gif  galvojau kad čia koks drėgnas bus kremas ar pan., o kai pagaminau, nepastebėjau jokio skirtumo tarp tradicinės ir šios bezė...pagaminimas itin lengvas ir nesekmė, atrodo, neįmanoma... ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atejau cia su tokia pat padeka. biggrin.gif
Likta, aciu uz slapia beze. Aisku, kaip pilna alternatyva bezui, tai nepasakyciau, viso torto tikrai nepuosciau slapia beze, nes apkieteja, ko nebuna su tikra beze. Ir tikros beze skonis man labiau patinka, primena zefyra. Bet kaip papildomas papuosimo kremas dekoracijom yra tiesiog super thumbup.gif . Man reikejo mazam kiekiui is vieno baltymo padaryt tam tikrus papuosimus, beze daryt nenorejau, nusprendziau padaryt aisinga, bet prisiminiua apie Liktos slapia beza.Tai va padariau is 1 baltymo ir 50 gr. cukraus. Uztrukau apie 8 min, ir tai del to, kad virykle tolokai nuo rozetes, tai bais nepatogu buvo, mikseris vos pasieke (visi miegojo, tai nenorejau ilgiklio ieskot), tai kelis kartus puoda nuiminejau arciau staciau, kad patogiau butu plakt.

Tai man tokiam papuosimui labiau patiko nei aisingas.

QUOTE(daluze77 @ 2011 03 06, 10:01)
Asseni 30*2 grazu ir nematyta,kuo ta sokoladine mase tepet er pursket ,kad tokia spalva.

Turiu rudu blizganciu dulkiu, tai barsciau jomis stala i ta sniura ant ju kociojau.

spyglis2, labai graziai suknele mergytes padaryta, gaila tortas mazokas, sunku iziuret visa. Bet tikrai matosi, kad labai mielas ir siltas

Nova, labai faini pirmi tortai bigsmile.gif . Krepselyje tik zaliu lapeliu truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 kovo 2011 - 12:20
Spyglys labai grazus tortukas smile.gif
o Asseni ir Cipciukas kaip visad be zodziu tortai wub.gif
Dianosckos man ir labai grazus na tokie ne tradiciniai ax.gif
Ikeliu ir as savo slapia beze smile.gif Kremas man labai patiko smile.gif
Viduj morenginis aguoninis tortas
user posted image
Atsakyti
[quote=Asseni,2011 03 06, 13:08]

norejau paklaust del kandurino, jis kaip blizgis kazkoks, ane? nes kiek skaiciau rusiskose e-parduotuvese, tai vis 'dajet perlamutrovij blesk' ax.gif ar pan, priklausomai nuo spalvos

gal pavyks teti ikalbeti nupirkti... nes jam laiko nelabai yra ieskoti, bet va kaip tik i maskva vziuoja blush2.gif
Atsakyti
o cia mano 2naktu darbelis

user posted image
Atsakyti
julioske, tas kandurinas ir yra blizgesys. . Bet ju yra 2-ju rusiu, vienas tik atspalvi duoda, kitas intensyvesnis, panasus i surbitono blizgesi, tik smulkesnis

rutyte11, o jau kokias geles prilipdei wub.gif biggrin.gif

daluze77
, labai dailios figureles. bigsmile.gif

Va stai sitas tortukas, kuri puosiau slapia beze. Su smurfi nykstukais. Dar tokio nedariau, buvo labai smagu daryt smile.gif

user posted image

user posted imageuser posted image

Viduje snikersas. Tortas nera didelis 2,8 kg. pastilazas, sokoladine saldainiu mase, slapia beze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 kovo 2011 - 12:54
su smurfiukais superinis thumbup.gif as kai visai nemegstu visokiu vaikisku ryskiai roziniu su barbem, "Ratais" ir t.t. tai man toks mielutis tikras grozis:)
Atsakyti
O man visi tortai cia labai grazus, tiek pirmieji, tiek N-tieji tongue.gif Ir labai smagu, kad jie toookie skirtingi , yra i ka akis paganyti thumbup.gif vieni tokie kuklesni, elegantiskesni buna, o kiti zaismingi zaizaruojantys ir crazy wub.gif Ir Dianockos tortai labai smagus, ir ner cia ko prie ju kabinetis tongue.gif jai uzsakovas tokiu pageidauja o kepejai toks puosimas teikia malonuma, tai VALIO thumbup.gif O kas kokius pinigus moka, manau pats zino uz ka ir ne musu reikalas juos skaiciuoti schmoll.gif tongue.gif

O dabar noriu klausti del slapiojo bezo blush2.gif Ziuriu labai jis ispopuliarejo biggrin.gif As dariau cipciuko beze, man jis labai patinka, bet jis bijo ir dregmes ir grietineles ir daug visokiu kitu dalyku, tai smalsu, ar tas slapias ir toks jautrus bus, ar galima drasiai puosti ant grietineles? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios kepejeles. Jusu tortukai fantastiski wub.gif

ikelsiu ir as savo kelis darbelius
snikersas,pastilazas,beze
user posted image

rafaelo,pastilazas
user posted image

snikersas,pastilazas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 06 kovo 2011 - 13:14