Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Domi95 @ 2011 03 05, 15:39)
Sveikos šauniosios puošėjos.  bigsmile.gif Radau youtubei, kaip pasidaryti ale purškiamų maistinių dažų, nežinojau kur įmesti, gal niekas nenubaus  smile.gif

http://www.youtube.c...feature=related

geras biggrin.gif taigi ir vaikystėj taip darydavom ant atvirukų visokių bigsmile.gif tip su šepetuku per šukas brūžindavom rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, dar karta smile.gif

Dar vienas mano tortukas siandien.
Snickersa's ir MMG smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 18:40)

Labai gražūs jūsų tortukai wub.gif wub.gif wub.gif atnešiau krikštasuniui torto gabaliuką, o jis žiūri į jį ir sako -nė burbuliukų, nėėė... lotuliukas.gif ėjau , atsinešiau masės, ir dariau vaikui burbuliukus kuriuos jis su malonumu valgė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 17:40)

bigsmile.gif .... gražu wub.gif ....bet kas čia darosi , mergaites ant balerinų patraukė lotuliukas.gif , barbės pamirštos tongue.gif .
Atsakyti
Sveikos, darbininkės 4u.gif

Žaviuosi mėgėjų ir profesionalių tortukais, neišsikirsiu nei vienos, nes manau kiekviena, bent kartą pabandžiusi puošti tortą žino, kiek daug laiko ir sveikatos ( biggrin.gif ) tai atima.

Na, aš nesilygiuoju į profus- nes kepu tik sau (aišku, tai ne pasiteisnimas) ir nesu tokia gabi ax.gif

Čia mano paskutinis lipdinys draugės mergaitei svarbiam gimtadieniui:

user posted image

Viduje Snickersas, šonuose- trupiniai, viršuje- Meian masė ax.gif
Atsakyti
Dianocka, tavo tortai tiesiog superiniai wub.gif Atsidarau, pasiziuriu, ir tik pasvajoju, gal kada nors, po 20 metu ir as tokius mokesiu padaryt biggrin.gif O del rutuliuku isvis boldelinu, kaip jie man grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 03 05, 22:13)
Dianocka, tavo tortai tiesiog superiniai  wub.gif  Atsidarau, pasiziuriu, ir tik pasvajoju, gal kada nors, po 20 metu ir as tokius mokesiu padaryt  biggrin.gif O del rutuliuku isvis boldelinu, kaip jie man grazu  thumbup.gif  thumbup.gif

vietoj to kad kitus girtum geriau savo krepsi ir princese atnesk ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 05, 21:16)
vietoj to kad kitus girtum geriau savo krepsi ir princese atnesk ax.gif  biggrin.gif

laugh.gif ...seklys morka susekė , teks atnešti , nes tortai puikūs biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 22:25)
laugh.gif ...seklys morka susekė , teks atnešti , nes tortai puikūs  biggrin.gif .

as irgi taip sakau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 21:29)
bigsmile.gif .... gražu  wub.gif ....bet kas čia darosi , mergaites ant balerinų patraukė  lotuliukas.gif , barbės pamirštos  tongue.gif .

barbes pabodo, dabar balerinu bumas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2011 03 05, 22:13)
Dianocka, tavo tortai tiesiog superiniai  wub.gif  Atsidarau, pasiziuriu, ir tik pasvajoju, gal kada nors, po 20 metu ir as tokius mokesiu padaryt  biggrin.gif O del rutuliuku isvis boldelinu, kaip jie man grazu  thumbup.gif  thumbup.gif

dekui 4u.gif butu smagu ir jusu darbelius pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 22:46)
barbes pabodo, dabar balerinu bumas lotuliukas.gif
Papildyta:

dekui 4u.gif  butu smagu ir jusu darbelius pamatyti mirksiukas.gif

po to seks undineliu manija lotuliukas.gif , man irgi burbulai grazu. karta vaisinau tortu pazystama, tai ji man pareiske kad per saldi mase, tai pasakiau kad niekas neverte valgyt... zmones turetu suprasti, kad siekiant kazkokio rezultato reikia kazka aukoti, o grozias kaip zinia, kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 05, 22:16)
vietoj to kad kitus girtum geriau savo krepsi ir princese atnesk ax.gif  biggrin.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 22:25)
laugh.gif ...seklys morka susekė , teks atnešti , nes tortai puikūs  biggrin.gif .

QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 22:46)
dekui 4u.gif  butu smagu ir jusu darbelius pamatyti mirksiukas.gif

Nu, julioske... isdavike biggrin.gif Sakiau nekelsiu cia nieko, bet jei publika praso blush2.gif biggrin.gif

Abu daryti pirma karta blush2.gif Bandomieji triusiai biggrin.gif

Maskarpones tortas, MMG, pastilazo detales.
user posted image

Saldainine mase, pastilazines rozes, viduje jogurtinis tortas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 05 kovo 2011 - 23:26