Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(linette @ 2011 03 05, 13:37)
a jūs mergai pablūdot  lotuliukas.gif , apačioj prie kvarbatkų įtrūkę, gėlės storiausios, ant krūtinės įtrūkimas baisus doh.gif

na vel grizau paziuret, kur ten kas itruke. ir priejo sunus, sako cia kas? Tortas ar lele? Sunui 12 metu. Viskas ok, suknes irgi kartais plista laugh.gif

Ir jus cia baikit su profesionalumu. Iki jo kol kas kaip iki menulio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 kovo 2011 - 13:41
nebūtum pasakius, tai nei galvoj, nei uodegoj, grįžau net pasižiūrėti, nu nematau cool.gif čia matyt labai jau talentas paslėpti buvo lotuliukas.gif

visko būna, visko nutinka puošiant tortą ir mano kredo puošiant tortą nesėkmės atveju: torto trūkumą paversti torto privalumu cool.gif
Atsakyti
asseni,tortas nuostabus wub.gif toks neperkrautas graziai ir subtiliai papuostas thumbup.gif

olesta,smagu vel tave pamatyti 4u.gif

cypsiuko tortai,kaip visada,nera zodziu jiem apibudinti wub.gif wub.gif

ir visu kitu mergaiciu tortai puikus,smagu,kad visos tobuleja ir zengia i prieki 4u.gif 4u.gif 4u.gif

beje,visas su pavasariu,daugiau tolerancijos ir sypsenos veide smile.gif 4u.gif
Atsakyti
=JOLKA999,2011 03 05, 13:46]

cypsiuko tortai,kaip visada,nera zodziu jiem apibudinti wub.gif  wub.gif

blink.gif blink.gif .... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 14:01)
kad tik klientas butu labai patenkintas,

viskas. Viskas tuo ir pasakyta. Ir nusikerta diskusijos apie masės storumą ar plonumą laugh.gif

QUOTE(Asseni @ 2011 03 05, 15:04)
Pastilazas Cipciukelio ir sokoladine saldainiu mase

kažkada Neringoj gaudžiau gluodenas... tai va jos man dabar ant torto pasirodė.. nu tip top.. bet į ginčus nesiveliu.
Techniškai labai gražus darbas. 4u.gif

Laba diena 4u.gif tiesa, fotkių daugiau nedėsiu biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif aga ir aš dabar galvoju graži , labai graži , gerai , kad subiniuko nesimato , nes ten tai įplyšę kaip reikalas lotuliukas.gif ir gėlių tai taip riebiai pridėta , ir dar gerai , kad nesimato jog lėlei įkišt skylę tai per didelę išrėžiau , ką išrėžiau suragavau lotuliukas.gif , kišu lėlę o ta velnias į tortą iki pažastų lenda , nu ką pastilažo prigrudau sočiai lotuliukas.gif , nušauti tokią kepėją , pasiteisint galiu tik tiek pirma barbė ir tikiuos paskutinė biggrin.gif

asseni kuklumą dėk į stalčių , aišku tobulėt visada bus kur , bet nėra reikalo kuklintis , viena kita gal tik kažką panašaus sugeba biggrin.gif nu pavyzdžiui aš su savo barbe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 05, 14:00)

Laba diena  4u.gif  tiesa, fotkių daugiau nedėsiu  biggrin.gif

....жаль verysad.gif

Atsakyti
neberandu tos žiūrkės vargšė matyt užsitrenkė jau doh.gif

nu jau grožis visų wub.gif wub.gif wub.gif

cipciukui dažniau internetą reik atjungti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 05, 15:00)
viskas. Viskas tuo ir pasakyta. Ir nusikerta diskusijos apie masės storumą ar plonumą laugh.gif
kažkada Neringoj gaudžiau gluodenas... tai va jos man dabar ant torto pasirodė.. nu tip top.. bet į ginčus nesiveliu.
Techniškai labai gražus darbas. 4u.gif

Laba diena  4u.gif  tiesa, fotkių daugiau nedėsiu  biggrin.gif

o gaila,jusu postu cia jau seniai pasigedau verysad.gif ,zodziu,prasom uzsukt dazniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 05, 14:00)
kažkada Neringoj gaudžiau gluodenas... tai va jos man dabar ant torto pasirodė.. nu tip top..

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikos šauniosios puošėjos. bigsmile.gif Radau youtubei, kaip pasidaryti ale purškiamų maistinių dažų, nežinojau kur įmesti, gal niekas nenubaus smile.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2011 03 05, 15:39)
Sveikos šauniosios puošėjos.  bigsmile.gif Radau youtubei, kaip pasidaryti ale purškiamų maistinių dažų, nežinojau kur įmesti, gal niekas nenubaus  smile.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Dėkui , perkėliau į viršų 4u.gif .... į ...be komentarų...
Atsakyti