Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ujuj, ko cia vel rekaujat laugh.gif

Olestuk, privetik biggrin.gif

Gavau prasyma padaryt torta vyro ir zmonos 60-mecio jubiliejui. jau sugalvojau ideja, o pasirodo stai koks tas 60-mecio jubiliejus hihihi.gif 30x2

user posted image

user posted image user posted image

Apacioje snikersas, virsuje vaisinis aguoninis
Pastilazas Cipciukelio ir sokoladine saldainiu mase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 kovo 2011 - 13:04
Na Olestuk laikykis , bu dabar kritikuosiu yess.gif ...

Pirmas .... dvelkia pavasariu ir duoda saulės spalvos širšėms biggrin.gif ... va mano skoniui trūksta žalsvų lapelių ....bet gražus smile.gif

Antras .....nieko netrūksta , ir saulė šviečia širšėms biggrin.gif ....pandutė nuostabi wub.gif .

Trečias ....man - nerealus wub.gif ..... juoda - balta wub.gif .

Asseni .... nuostabus tortas , dar ieškosiu " lūpos "user posted image , kad gerai įžiūrėčiau prie ko prikibti , bet vargu ar rasiu ir pro ją ...aha , radau , ar tokia foto , ar man taip rodosi , bet prašosi trečio aukšto , kaip su tortų skersmens proporcijomis ? g.gif

linette o jau suknia huh.gif ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2011 - 13:17
privetik bigsmile.gif senai matyta, man šiemet tokio torto reikės, tiksliau tokia proga, bet papuošimo idėja kita galvoje tongue.gif pavyzdžiu Tau tų tobulai lygių tortų, aš gal gyvenime neišmoksiu jų tokių idealių padaryti verysad.gif
Atsakyti
kritika yr puikus dalykas , nežinau , bet niekada nieks čia be reikalo nekritikavo , ir tie pastebėjimai , kad kažkas negerai visad yra švelnūs , nemanau , kad žmogus nori įžeisti , jei prie pastabų dar ženkliuką blush2.gif prikabina , jei dedi čia tortą , tai negi tik pagyrų lauki , jei kada dar įdėsiu kritikuokit kiek norit lotuliukas.gif , nežadu nė įsižeist , nė savęs susireikšmint lotuliukas.gif
ot atsiminiau olesta mane pakritikavo ir tikrai švelniai , kad lapelių per daug prie gėlių pridėjau , nu ir tikrai jų daugoka lotuliukas.gif , nu ką padarysi , kad kleckius esu lotuliukas.gif
ot radau senokai darytą , bet nerodytą , vienos klaidos , rašykit savo nuomonę ir kritiką jamu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
labai daili suknelė wub.gif nematau, ką kritikuoti 4u.gif
Atsakyti
kai bytvos vyksta box.gif:

man irgi Dianockos tortuose masės atrodo per daug, BET man ije tokie visi gražūs wub.gif kad ir kiek ten tos masės, bet viduj TORTAS, pažiūrėkit užusieny.. masės irgi tona, o dar plius batonas viduj doh.gif
jei žmogus negyvena iš tortų darymo tai gali sau atsiirnkti klientus, kurie turi pinigų ir moka už vaizdą ir išskirtinį tortą rolleyes.gif aš irgi neimu visų iš eilės atsirenku tik įdomesnius cool.gif tai atsisijoja tie žmonės kurie nori daug, gražaus ir už maximos kainą cool.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 05, 13:18)

jei žmogus negyvena iš tortų darymo tai gali sau atsiirnkti klientus, kurie turi pinigų ir moka už vaizdą ir išskirtinį tortą  rolleyes.gif  aš irgi neimu visų iš eilės atsirenku tik įdomesnius  cool.gif tai atsisijoja tie žmonės kurie nori daug, gražaus ir už maximos kainą  cool.gif

Na ir pasakyta .... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 05, 14:18)
kai bytvos vyksta box.gif:

man irgi Dianockos tortuose masės atrodo per daug, BET man ije tokie visi gražūs  wub.gif kad ir kiek ten tos masės, bet viduj TORTAS, pažiūrėkit užusieny.. masės irgi tona, o dar plius batonas viduj  doh.gif
jei žmogus negyvena iš tortų darymo tai gali sau atsiirnkti klientus, kurie turi pinigų ir moka už vaizdą ir išskirtinį tortą  rolleyes.gif  aš irgi neimu visų iš eilės atsirenku tik įdomesnius  cool.gif tai atsisijoja tie žmonės kurie nori daug, gražaus ir už maximos kainą  cool.gif

lotuliukas.gif tikrai gerai pasakyta
Atsakyti

Papildyta:
hihihi.gif....
[/quote]

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 13:05)
Asseni .... nuostabus tortas , dar ieškosiu " lūpos "user posted image , kad gerai įžiūrėčiau prie ko prikibti , bet vargu ar rasiu ir pro ją ...aha , radau , ar tokia foto , ar man taip rodosi , bet  prašosi trečio aukšto , kaip su tortų skersmens proporcijomis ?  g.gif

Aga, Cipciukeli, tikrai prasosi trecias aukstas. Bet reikejo tilpti i svori iki 4 kg. padariau 3,8 kg. Apacia 21, virsus 16. Galima buvo apacia daryt 24, bet tada butu aukstai zemesni, o su sniurais man graziau, kai mazesni skirtumai tarp aukstu ir patys aukstai aukstesni. Cia aukstas 10 cm. Man aplamai labai patinka tortai su tokiais sniurais, gerai, kad yra dar tokiu zmoniu, kurie nori tokiu tortu. Tik prasikeikiau as su tais sniurais, labai sunku padarytkad butu lygus, ir baisu buvo istept torta, kadangi jie blizgus ir labai tepa balta pavirsiu. Dabar lauksiu kas nores tokio tik 3 ar 4 aukstu biggrin.gif

linette, labai daili lelyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 kovo 2011 - 13:36
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 09:22)

koks grazus mielas briedziukas

QUOTE(pasta222 @ 2011 03 05, 11:05)
visi labai grazus,bet ypac pirmas,toks paprastas,valgomas tortas

QUOTE(Olesta @ 2011 03 05, 12:57)

Olesta jusu tortai visada dvelkia siluma,su meile padaryti,esu jusu gerbeja nuo pirmos dienos

QUOTE(Asseni @ 2011 03 05, 13:04)
buvau pasiilgus jusu tortu,nepaprastai lygus,grazus,originalus.............

QUOTE(linette @ 2011 03 05, 13:08)
labai grazi barbe,tikra nuotaka

Atsakyti
a jūs mergai pablūdot lotuliukas.gif , apačioj prie kvarbatkų įtrūkę, gėlės storiausios, ant krūtinės įtrūkimas baisus doh.gif

asseni jus tikrai norėčiau pagirt , tortas ne tik grožiu ,skoningumu , bet ir meniškumu dvelkia wub.gif , su formele gėlytę išspaust kiekviena varla , tokia kaip aš moka lotuliukas.gif , o jūs , jei neklystu viską savo rankom darot wub.gif , va čia profesionalumas ir prasideda
Atsakyti