Ujuj, ko cia vel rekaujat
Olestuk, privetik
Gavau prasyma padaryt torta vyro ir zmonos 60-mecio jubiliejui. jau sugalvojau ideja, o pasirodo stai koks tas 60-mecio jubiliejus 30x2
Apacioje snikersas, virsuje vaisinis aguoninis
Pastilazas Cipciukelio ir sokoladine saldainiu mase
Na Olestuk laikykis , bu dabar kritikuosiu ...
Pirmas .... dvelkia pavasariu ir duoda saulės spalvos širšėms ... va mano skoniui trūksta žalsvų lapelių ....bet gražus
Antras .....nieko netrūksta , ir saulė šviečia širšėms ....pandutė nuostabi .
Trečias ....man - nerealus ..... juoda - balta .
Asseni .... nuostabus tortas , dar ieškosiu " lūpos " , kad gerai įžiūrėčiau prie ko prikibti , bet vargu ar rasiu ir pro ją ...aha , radau , ar tokia foto , ar man taip rodosi , bet prašosi trečio aukšto , kaip su tortų skersmens proporcijomis ?
linette o jau suknia ...
Pirmas .... dvelkia pavasariu ir duoda saulės spalvos širšėms ... va mano skoniui trūksta žalsvų lapelių ....bet gražus
Antras .....nieko netrūksta , ir saulė šviečia širšėms ....pandutė nuostabi .
Trečias ....man - nerealus ..... juoda - balta .
Asseni .... nuostabus tortas , dar ieškosiu " lūpos " , kad gerai įžiūrėčiau prie ko prikibti , bet vargu ar rasiu ir pro ją ...aha , radau , ar tokia foto , ar man taip rodosi , bet prašosi trečio aukšto , kaip su tortų skersmens proporcijomis ?
linette o jau suknia ...
privetik senai matyta, man šiemet tokio torto reikės, tiksliau tokia proga, bet papuošimo idėja kita galvoje pavyzdžiu Tau tų tobulai lygių tortų, aš gal gyvenime neišmoksiu jų tokių idealių padaryti
kritika yr puikus dalykas , nežinau , bet niekada nieks čia be reikalo nekritikavo , ir tie pastebėjimai , kad kažkas negerai visad yra švelnūs , nemanau , kad žmogus nori įžeisti , jei prie pastabų dar ženkliuką prikabina , jei dedi čia tortą , tai negi tik pagyrų lauki , jei kada dar įdėsiu kritikuokit kiek norit , nežadu nė įsižeist , nė savęs susireikšmint
ot atsiminiau olesta mane pakritikavo ir tikrai švelniai , kad lapelių per daug prie gėlių pridėjau , nu ir tikrai jų daugoka , nu ką padarysi , kad kleckius esu
ot radau senokai darytą , bet nerodytą , vienos klaidos , rašykit savo nuomonę ir kritiką jamu
ot atsiminiau olesta mane pakritikavo ir tikrai švelniai , kad lapelių per daug prie gėlių pridėjau , nu ir tikrai jų daugoka , nu ką padarysi , kad kleckius esu
ot radau senokai darytą , bet nerodytą , vienos klaidos , rašykit savo nuomonę ir kritiką jamu
labai daili suknelė nematau, ką kritikuoti
kai bytvos vyksta :
man irgi Dianockos tortuose masės atrodo per daug, BET man ije tokie visi gražūs kad ir kiek ten tos masės, bet viduj TORTAS, pažiūrėkit užusieny.. masės irgi tona, o dar plius batonas viduj
jei žmogus negyvena iš tortų darymo tai gali sau atsiirnkti klientus, kurie turi pinigų ir moka už vaizdą ir išskirtinį tortą aš irgi neimu visų iš eilės atsirenku tik įdomesnius tai atsisijoja tie žmonės kurie nori daug, gražaus ir už maximos kainą
man irgi Dianockos tortuose masės atrodo per daug, BET man ije tokie visi gražūs kad ir kiek ten tos masės, bet viduj TORTAS, pažiūrėkit užusieny.. masės irgi tona, o dar plius batonas viduj
jei žmogus negyvena iš tortų darymo tai gali sau atsiirnkti klientus, kurie turi pinigų ir moka už vaizdą ir išskirtinį tortą aš irgi neimu visų iš eilės atsirenku tik įdomesnius tai atsisijoja tie žmonės kurie nori daug, gražaus ir už maximos kainą
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 05, 13:18)
Na ir pasakyta ....
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 05, 14:18)
kai bytvos vyksta :
tikrai gerai pasakyta
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 13:05)
Aga, Cipciukeli, tikrai prasosi trecias aukstas. Bet reikejo tilpti i svori iki 4 kg. padariau 3,8 kg. Apacia 21, virsus 16. Galima buvo apacia daryt 24, bet tada butu aukstai zemesni, o su sniurais man graziau, kai mazesni skirtumai tarp aukstu ir patys aukstai aukstesni. Cia aukstas 10 cm. Man aplamai labai patinka tortai su tokiais sniurais, gerai, kad yra dar tokiu zmoniu, kurie nori tokiu tortu. Tik prasikeikiau as su tais sniurais, labai sunku padarytkad butu lygus, ir baisu buvo istept torta, kadangi jie blizgus ir labai tepa balta pavirsiu. Dabar lauksiu kas nores tokio tik 3 ar 4 aukstu
linette, labai daili lelyte
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 09:22)
koks grazus mielas briedziukas
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 05, 11:05)
visi labai grazus,bet ypac pirmas,toks paprastas,valgomas tortas
QUOTE(Olesta @ 2011 03 05, 12:57)
Olesta jusu tortai visada dvelkia siluma,su meile padaryti,esu jusu gerbeja nuo pirmos dienos
QUOTE(Asseni @ 2011 03 05, 13:04)
buvau pasiilgus jusu tortu,nepaprastai lygus,grazus,originalus.............
QUOTE(linette @ 2011 03 05, 13:08)
labai grazi barbe,tikra nuotaka
a jūs mergai pablūdot , apačioj prie kvarbatkų įtrūkę, gėlės storiausios, ant krūtinės įtrūkimas baisus
asseni jus tikrai norėčiau pagirt , tortas ne tik grožiu ,skoningumu , bet ir meniškumu dvelkia , su formele gėlytę išspaust kiekviena varla , tokia kaip aš moka , o jūs , jei neklystu viską savo rankom darot , va čia profesionalumas ir prasideda
asseni jus tikrai norėčiau pagirt , tortas ne tik grožiu ,skoningumu , bet ir meniškumu dvelkia , su formele gėlytę išspaust kiekviena varla , tokia kaip aš moka , o jūs , jei neklystu viską savo rankom darot , va čia profesionalumas ir prasideda