Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

vyro pusesere sake,kad jai tortas galetu buti vien is kremo ir mases -jai skanu ,o va vyras vis rekia,kada as imsiu tortus daryti be to cemento biggrin.gif

labas rytas

visu tortukai grazus,kiekviena su savo stiliumi smile.gif
Atsakyti
neli žuvites labai fainos, palmes ant ko pamautos ar taip sulpdytos g.gif ?
Dianocka blink.gif
idesiu ir savo
žozefina, pastilažas, trupiniai,aisingas
user posted image
snikers, pastilažas
user posted image
iš arčiau
user posted image
doh.gif kai ikeliau ir pastebejau kad orhideju žiedelius ne taip sumoviau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 05 kovo 2011 - 11:09
Dianocka, tortai tikrai nuostabus thumbup.gif wub.gif
O kas leicia mases ir t.t. manau kam kaip reikia taip ir daro mirksiukas.gif
Ir negalvokit kad uzsienyje tortai kapeikas kainuoja, o dar toki tikrai ne kiekvienas sau gali leist
Atsakyti
Kaip sakant, niekad cia nebus gerai. Pakritikavau, tai ir sukilo erzelis doh.gif As irgi neskaiciuoju svetimu pinigu, bet man tieisog gaila zmoniu, kurie uz smota mases turi moket kosminius pingus doh.gif gaila senu laiku, kai cia buvo malonu uzeiti... o dabar rodosi kas gudresnis biggrin.gif atleiskit, bet jau nesusilaikiau doh.gif
Atsakyti
Parašau ir vėl ištrinu..na parašysiu..kiekvienas turi savo nuomonę...man dianočkos tortai gražūs,bet man ten masės ir per daug doh.gif jei net mano 11 metų vaikas sako,čia tos tetos tortai ,kur su daug masės doh.gif ...
vieniems skanu kitiems ne..kiekvienas su savo nuomonę...
senai čia berašiau..bet kuo toliau tai visai nebesinori reikšt nuomonės doh.gif
ir nemanau ,kad reiktų pikt jei žmogus reiškia savo nuomonę...at šitoje tėmoje tik girt galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 05 kovo 2011 - 11:25
Reikšti nuomonę gali kas nori , bet su saiku .... NES BŪTENT jos tortai tiesiog akivaizdžiai kritikuojami .... toks įspūdis susidaro paskaičius , kad ji kažkam " ant kazolio " užlipo .

Jei jūsų vaikas girdi savo mamą vis sakant , kad vėl ta Dianočka masės prikrovė , tai jis ir kartos .

Ir dar pasakysiu ..... gerbiu merginas , kurios parodo , kad ir ne visai nusisekusį tortuką ( papuošimą ) ,aš nutyliu kartais ir klaidas matydama , nes jos pradeda ( o męs " profės " ar jų nedarome ? .... kas antrame torte yra ) , ir dėl kandaus savo komentaro ar kritikos , tikrai neužgesinsiu jų azarto juos puošti , geriau apsimesiu , kad nematau , nes praeis laiko ir galime išvysti šedevrus ( pavyzdys Akvilytee ) .... kartais prieš parašant reikia pagalvoti , o ne redaguoti ar trinti žinutes .

Kažkaip senokai kai kurių iš jūsų tortus matėme , įdėkite , ar bijote kritikos , ar , kad kopijuos ?

Jei taip čia nemalu užeiti , tai kodėl užeinate ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2011 - 11:53
Aciu uz pagiras ir pastabas smile.gif
Na ziuriu uzvire diskusija del mases taupymo ir dydzio... smile.gif
As asmeniskai niekada nedarau mazu tortu - min 3 kg. labai reti atvejai kada mazesnis buna ax.gif. Mases niekada negailiu ir daznai stengiuosi, kad butu kuo storesne, kad tik klientas butu labai patenkintas, nes labai nemegstu, kai pavirsius buna celiulitinis, o sviestu aptepineti per daug nemegztu, nes man paskui nepatinka kai sviesto skonis valgant torta labai jauciasi. Rutuliukus darau tokius kokie mano nuomone tinka tam tortui ir visiskai nesistengiu taupyti ar mazinti del to kad butu mazesnis svoris, nes man svarbiausia, kad vaizdelis butu grazus. Siuo atveju mazesnius dariau antrame aukste, o didesnius pirmame - proporcingai aukstu dydziams. Kai pradedi kazka taupyti, negauni to efekto, kurio tikiesi - tai jau senai supratau ir is klientu reakcijos, nes daugumai tortas yra stalo puosmena! ir as juos puikiai suprantu biggrin.gif Aisku tai tik mano asmeninis nusistatymas smile.gif
Dar karta aciu uz komentarus ir pastabas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 05, 10:41)
Dianocka  bigsmile.gif  kaip grazu. ta pirma tortuka su forma darei tortukus,ar ispjaustinejai? ar kuom nors sutvirtinai antra auksta,kad nenuslystu?

Aciu,
Ispjaudinejau
Pirmame aukste ispjoviau apskritima ir istaciau antra auksta, kad nenuslystu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 11:20)
...gaila senu laiku, kai cia buvo malonu uzeiti... o dabar rodosi kas gudresnis

....taip , gaila .... tik kas juos sugadino , tuos senus gerus laikus .

Gudrūs tik seime sėdi .

Dianocka ir toliau puošk žmonių stalus , sėkmės tau smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 12:01)

Ispjaudinejau

hihihi.gif....
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 11:51)
Reikšti nuomonę gali kas nori , bet su saiku .... NES BŪTENT  jos tortai tiesiog akivaizdžiai kritikuojami .... toks įspūdis susidaro paskaičius , kad ji kažkam " ant kazolio " užlipo .

Jei jūsų vaikas girdi savo mamą vis sakant , kad vėl ta Dianočka masės prikrovė , tai jis ir kartos .

Ir dar pasakysiu ..... gerbiu merginas , kurios parodo , kad ir ne visai nusisekusį tortuką ( papuošimą )  ,aš  nutyliu kartais ir  klaidas matydama , nes jos pradeda ( o męs " profės " ar jų nedarome ? .... kas antrame torte yra ) , ir dėl kandaus savo komentaro ar kritikos , tikrai neužgesinsiu jų azarto juos puošti , geriau apsimesiu , kad nematau , nes praeis laiko ir galime išvysti šedevrus ( pavyzdys Akvilytee ) .... kartais prieš parašant reikia pagalvoti , o ne redaguoti ar trinti žinutes .

Kažkaip senokai kai kurių iš jūsų  tortus matėme , įdėkite , ar bijote kritikos , ar , kad kopijuos  ? 

Jei taip čia nemalu užeiti , tai kodėl užeinate ?  g.gif

O vertetu kritika pasakyt, nes paskui ta pacia klaida ir kartoja zmogus g.gif

As asmeniskai tortu nededu, nes ju nekepu paprasciausia biggrin.gif

Atsakyti
Sveikutes,
Esu jusu tyli stebetoja smile.gif
Kazkodel ir nededu tortu, matyt bijodama jusu kritikos ir kad paskui nedingtu noras tobuleti...o ir i klausimus atsakymu nevisada sulaukiame smile.gif

Tegul nedingsta ta siluma ir grozis jusu darbuose...

Foto ne i tema, bet siunciu Jums musu pavasari wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 12:17)
O vertetu kritika pasakyt, nes paskui ta pacia klaida ir kartoja zmogus  g.gif 

As asmeniskai tortu nededu, nes ju nekepu paprasciausia biggrin.gif

Kokią klaidą ? ... kad beze nubėgo ? ...kad iplyšo kraštas masės ? ....tai nesėkmė , kuri ir tas tave buvo , o kiek ir ko dėti ant torto tai nėra klaida , tai stilius , ir prašančių žmonių norai , skirkite tuos du dalykus .

[quote=Jugita25,2011 03 05, 12:21]Sveikutes,
Esu jusu tyli stebetoja smile.gif
Kazkodel ir nededu tortu, matyt bijodama jusu kritikos ir kad paskui nedingtu noras tobuleti...o ir i klausimus atsakymu nevisada sulaukiame smile.gif

Tegul nedingsta ta siluma ir grozis jusu darbuose...

--------------------------------------------------------------------------------------
O be reikalo , dėk , asmeniškai aš randu gerų įdėjų naujai prisijungusių mergaičių darbuose thumbup.gif  , o į mūsų ginčus nekreipk dėmesio , čia dažnas atvejis , eis ir nueis ....iki kito  biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2011 - 12:52
ech Jūs širšės, širšės, saulės trūkumas ar kas... tongue.gif

aš pavyzdžiui, kad taip parodyt kažin ką tai nelabai ir turiu, darbas, namučiai, kursai, nelieka tortams laiko...10-'o ar 15'o to paties dizaino torto iš viso nematau prasmės rodyti, kokį 20-ą kempiniuką tarkim, ar ten barbę kokią... aš manau, akd čia turi prasmę dėjimas ne kiekio, o ko nors įdomesnio, naujoviškesnio parodymas, na ir naujokėms tema aktuali labai, nes jos mokosi, rodo, kaip joms išeina pagaminti... smile.gif

čia buvo mano pirmas pabandymas šlapio bezė, nieko ypatingo...
user posted image

kas viduje nepamenu... kuklus vaikiškas tortukas...

user posted image

turtingas kavos tortas, dengtas pastilažu...va šis gamintas pagal atsiųstą paveiksliuką...
user posted image
Atsakyti