Cipsiuk, tortas ukininkui fantastiskas ,puikus darbas.
Sveikos merginos,
nu jau groziu pridejote net apakau minutelei
Cypciuk - jau vaikiski kaip patiko - nerealu ir ukininko mintis superine
Neli - tokie spalvingi, ypac su juriniais motyvais
wingaile - grazus man tie vazoneliai su orhidejomis, originaliai atrodo
idedu kelis torciukus:
medutis apatinis aukstas, juodas miskas - virsutinis aukstas, svoris torto 8Kg
antrasis torciukas briedziukas darytas pagal vaiko megstama lekstute...nors man briedziukas labiau i begemotuka panasus
medutis ir MMG...
nu jau groziu pridejote net apakau minutelei
Cypciuk - jau vaikiski kaip patiko - nerealu ir ukininko mintis superine
Neli - tokie spalvingi, ypac su juriniais motyvais
wingaile - grazus man tie vazoneliai su orhidejomis, originaliai atrodo
idedu kelis torciukus:
medutis apatinis aukstas, juodas miskas - virsutinis aukstas, svoris torto 8Kg
antrasis torciukas briedziukas darytas pagal vaiko megstama lekstute...nors man briedziukas labiau i begemotuka panasus
medutis ir MMG...
Cipciuko tortai, kaip visada iš koto verčiantys, 50-mečiui skirtas iš viso superinis, kiek smulkių detalių, suderintos spalvos, ūkininkas koks gerulis nu labai gražu ir labai labai patiko Iglio Piglio tortas, liuksiškas
Neli, labai spalvingas, siužetinis, gražus tortas, tik ant padėkliuko jo tąsai gal trūktų smėlio, būtų torto kaip ir pagrindas, arba siužeto tąsa ir sala puskamuolio formos arba netaisyklingos formos turbūt dar daugiau įspūdžio suteiktų. Labai labai dailios palmės žuvytės ir koralai, tikroviški tokie šaunuolė
kas dėl tiltelio, skaičiau dėtas kartonas, vilktas celofanu ir t.t. jis būtų puikiausiai sudžiūvęs iš vien pastilažo o dar geriau iš Cipciuko cukrinės masės, tik iš anksto reikia numanyti koks bus atstumas tarp tortų ir kokio skersmens lanką pasirinkti, o išdžiovinti, kad būtų stabilus tikrai galima, džiovinti tai irgi ant parankinių priemonių, priklausomai nuo norimo lanko - ant stiklainio, stiklinės, taurės ir pan. čia tik tam, kad nebūtų nemaistinių priedų detalėse, jei kada kam ateity prireiktų
kas dėl tulpių tai liūdna tema, išbandžiau tris būdus, ir nei vienas nepasiteisino, bandysiu dar du bet nesiruošiu pasiduoti
Dianočka, kaip visada su savo originaliuoju stiliumi sveikinu su plonomis detalėmis, laukiau to iš Tavęs šaunuolė
Neli, labai spalvingas, siužetinis, gražus tortas, tik ant padėkliuko jo tąsai gal trūktų smėlio, būtų torto kaip ir pagrindas, arba siužeto tąsa ir sala puskamuolio formos arba netaisyklingos formos turbūt dar daugiau įspūdžio suteiktų. Labai labai dailios palmės žuvytės ir koralai, tikroviški tokie šaunuolė
kas dėl tiltelio, skaičiau dėtas kartonas, vilktas celofanu ir t.t. jis būtų puikiausiai sudžiūvęs iš vien pastilažo o dar geriau iš Cipciuko cukrinės masės, tik iš anksto reikia numanyti koks bus atstumas tarp tortų ir kokio skersmens lanką pasirinkti, o išdžiovinti, kad būtų stabilus tikrai galima, džiovinti tai irgi ant parankinių priemonių, priklausomai nuo norimo lanko - ant stiklainio, stiklinės, taurės ir pan. čia tik tam, kad nebūtų nemaistinių priedų detalėse, jei kada kam ateity prireiktų
kas dėl tulpių tai liūdna tema, išbandžiau tris būdus, ir nei vienas nepasiteisino, bandysiu dar du bet nesiruošiu pasiduoti
Dianočka, kaip visada su savo originaliuoju stiliumi sveikinu su plonomis detalėmis, laukiau to iš Tavęs šaunuolė
Dianocka kaip grazu. ta pirma tortuka su forma darei tortukus,ar ispjaustinejai? ar kuom nors sutvirtinai antra auksta,kad nenuslystu?
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 09:22)
Viskas butu grazu, bet tie rutuliukai pirmo torto apaciose, tai labai jau dideli... manau vien jie svorio kiek priduoda..
Dianocka ... na kaip visuomet , be galo tvarkingi ir gražūs tavo tortai .
Truputi panašus į begemotuką , bet kaip sakė tortų karalius ( na čia Anglijoje , paskaitoje ) .... " vienos temos tortai , neturi jokių taisyklių , nei formos nei puošimo atžvilgiu ...tai tortai vaikams , jų akys mato kitaip nei suaugusių , ir spalvų gama pas juos ryškesnė .... jų tortuose gali skraidyti žuvys , o po vandeniu nardyti paukščiai ..." ....fainuolis toks dėdulė .
Truputi panašus į begemotuką , bet kaip sakė tortų karalius ( na čia Anglijoje , paskaitoje ) .... " vienos temos tortai , neturi jokių taisyklių , nei formos nei puošimo atžvilgiu ...tai tortai vaikams , jų akys mato kitaip nei suaugusių , ir spalvų gama pas juos ryškesnė .... jų tortuose gali skraidyti žuvys , o po vandeniu nardyti paukščiai ..." ....fainuolis toks dėdulė .
Jo ta mintis , kad reik sau kovo 8 proga kokį tortą išsikept , tai man patiko , išsikepi suvalgai ir apsiverki , nes greitu kaiku jau panaši būsiu į dianockos briedį
dianocka , man abu patiko , viskas tikrai čiki padaryta , ypač tas briedulis , toks fainuolis , linijos plonytės dailios , niekur nepakleckiota, matos , kad viskas nuo dūšios padaryta, nėvienam tavo torte nesu mačius, kad ai čia biškį kreivai , bet paliksiu , nu dar iš tavęs mokytis mokytis
dianocka , man abu patiko , viskas tikrai čiki padaryta , ypač tas briedulis , toks fainuolis , linijos plonytės dailios , niekur nepakleckiota, matos , kad viskas nuo dūšios padaryta, nėvienam tavo torte nesu mačius, kad ai čia biškį kreivai , bet paliksiu , nu dar iš tavęs mokytis mokytis
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 09:43)
Viskas butu grazu, bet tie rutuliukai pirmo torto apaciose, tai labai jau dideli... manau vien jie svorio kiek priduoda..
Visur anapus dabar taip puošiami tortai .... gražu , o svoris manau ( o gal ir papuošimas ) derinamas su tuo , kas jo pageidauja
..
...
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 10:13)
Visur anapus dabar taip puošiami tortai .... gražu , o svoris manau ( o gal ir papuošimas ) derinamas su tuo , kas jo pageidauja
Bet "anapus" ir zmones kitaip gyvena jie gali gal sau leist uz mases rutuliukus moket pinigu belekiek.. na cia mano tik asmenine nuomone... kas kaip nori, pageidauja, taip ir daro...
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 11:17)
Bet "anapus" ir zmones kitaip gyvena jie gali gal sau leist uz mases rutuliukus moket pinigu belekiek.. na cia mano tik asmenine nuomone... kas kaip nori, pageidauja, taip ir daro...
, nežinau gal reiktų pirma užsakovo atsiklaust ar jam toks papuošimas tiks , nes dažnai būna padaryk , kad būtų labai gražus , o koks patys nežino , man buvo , kad pareiškė tortas buvo skanus , bet per saldus , nes įsivaizdavo , kad ir pastilažą būtina suvalgyt , nors rūgštelės dėjau vistiek jis gana saldus , jei dar būč tokiais rutuliukais apdėjus , aišku būtų ir juos suvalgę , tai musėt būtų visus pinigus atgal išlupę
ištikro tai man tie rutuliukai tai patinka , labai pagyvina vaizdą , dar ir reikalų yr juos taip dailiai ir vienodus padaryt , o grožio samprata pas visus skirtinga
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 10:17)
Aš matai kai neskaičiuoju svetimų pinigų , tai man kokią foto atsiunčia , tokį ir darau ...su dideliais ar su mažais rutuliukais , be to gal jiems skani ta masė ...jei skaniai padaryta .... čia irgi tik mano asmeninė nuomonė .
Jūs čia kalbate , apie užsakovus ...gal jie tokio ir norėjo , su dideliais rutuliukais , palaukite ką pasakys torto autorė .... tik pastebėjau , kad po kiekvieno jos torto įdėjimo , kritika dėl per didelio kiekio masės , .... kiekviena iš mūsų turime savo braižą , o tai nuostabu , nes būtų monotoniją bežiūrint į įdėtas foto .