Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk - aš jau kelinta tema be žodžių JŪSŲ TORTAI IR ORCHIDĖJOS wub.gif wub.gif wub.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti

Cipsiuk, tortas ukininkui fantastiskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,puikus darbas.
Atsakyti
Sveikos merginos,

nu jau groziu pridejote net apakau minutelei thumbup.gif
Cypciuk - jau vaikiski kaip patiko - nerealu ir ukininko mintis superine thumbup.gif
Neli - tokie spalvingi, ypac su juriniais motyvais thumbup.gif
wingaile - grazus man tie vazoneliai su orhidejomis, originaliai atrodo thumbup.gif

idedu kelis torciukus:
medutis apatinis aukstas, juodas miskas - virsutinis aukstas, svoris torto 8Kg doh.gif
user posted image

antrasis torciukas briedziukas darytas pagal vaiko megstama lekstute...nors man briedziukas labiau i begemotuka panasus lotuliukas.gif

medutis ir MMG...

user posted image

Atsakyti
Cipciuko tortai, kaip visada iš koto verčiantys, 50-mečiui skirtas iš viso superinis, kiek smulkių detalių, suderintos spalvos, ūkininkas koks gerulis thumbup.gif nu labai gražu ir labai labai patiko Iglio Piglio tortas, liuksiškas smile.gif

Neli, labai spalvingas, siužetinis, gražus tortas, tik ant padėkliuko jo tąsai gal trūktų „smėlio“, būtų torto kaip ir pagrindas, arba siužeto tąsa 4u.gif ir sala puskamuolio formos arba netaisyklingos formos turbūt dar daugiau įspūdžio suteiktų. Labai labai dailios palmės wub.gif žuvytės ir koralai, tikroviški tokie thumbup.gif šaunuolė 4u.gif

kas dėl tiltelio, skaičiau dėtas kartonas, vilktas celofanu ir t.t. jis būtų puikiausiai sudžiūvęs iš vien pastilažo o dar geriau iš Cipciuko cukrinės masės, tik iš anksto reikia numanyti koks bus atstumas tarp tortų ir kokio skersmens lanką pasirinkti, o išdžiovinti, kad būtų stabilus tikrai galima, džiovinti tai irgi ant parankinių priemonių, priklausomai nuo norimo lanko - ant stiklainio, stiklinės, taurės ir pan. čia tik tam, kad nebūtų nemaistinių priedų detalėse, jei kada kam ateity prireiktų 4u.gif

kas dėl tulpių verysad.gif tai liūdna tema, išbandžiau tris būdus, ir nei vienas nepasiteisino, bandysiu dar du doh.gif bet nesiruošiu pasiduoti blush2.gif

Dianočka, kaip visada su savo originaliuoju stiliumi thumbup.gif sveikinu su plonomis detalėmis, laukiau to iš Tavęs thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 05 kovo 2011 - 09:32
Dianocka bigsmile.gif kaip grazu. ta pirma tortuka su forma darei tortukus,ar ispjaustinejai? ar kuom nors sutvirtinai antra auksta,kad nenuslystu?
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 05, 09:22)
Sveikos merginos,

Viskas butu grazu, bet tie rutuliukai pirmo torto apaciose, tai labai jau dideli... manau vien jie svorio kiek priduoda.. blush2.gif
Atsakyti
Dianocka ... na kaip visuomet , be galo tvarkingi ir gražūs tavo tortai wub.gif.

Truputi panašus į begemotuką , bet kaip sakė tortų karalius ( na čia Anglijoje , paskaitoje ) .... " vienos temos tortai , neturi jokių taisyklių , nei formos nei puošimo atžvilgiu ...tai tortai vaikams , jų akys mato kitaip nei suaugusių , ir spalvų gama pas juos ryškesnė .... jų tortuose gali skraidyti žuvys , o po vandeniu nardyti paukščiai ..." ....fainuolis toks dėdulė biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2011 - 10:01
Jo ta mintis , kad reik sau kovo 8 proga kokį tortą išsikept , tai man patiko lotuliukas.gif , išsikepi suvalgai ir apsiverki , nes greitu kaiku jau panaši būsiu į dianockos briedį doh.gif lotuliukas.gif
dianocka , man abu patiko wub.gif , viskas tikrai čiki padaryta , ypač tas briedulis , toks fainuolis wub.gif , linijos plonytės dailios , niekur nepakleckiota, matos , kad viskas nuo dūšios padaryta, nėvienam tavo torte nesu mačius, kad ai čia biškį kreivai , bet paliksiu , nu dar iš tavęs mokytis mokytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 05 kovo 2011 - 10:08
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 09:43)
Viskas butu grazu, bet tie rutuliukai pirmo torto apaciose, tai labai jau dideli... manau vien jie svorio kiek priduoda..  blush2.gif

Visur anapus dabar taip puošiami tortai .... gražu , o svoris manau ( o gal ir papuošimas ) derinamas su tuo , kas jo pageidauja g.gif

user posted image..user posted image

user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 10:13)
Visur anapus dabar taip puošiami tortai .... gražu , o svoris manau ( o gal ir papuošimas ) derinamas su tuo , kas jo pageidauja  g.gif

blink.gif
Bet "anapus" ir zmones kitaip gyvena biggrin.gif jie gali gal sau leist uz mases rutuliukus moket pinigu belekiek.. na cia mano tik asmenine nuomone... kas kaip nori, pageidauja, taip ir daro... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 11:17)
blink.gif
Bet "anapus" ir zmones kitaip gyvena biggrin.gif jie gali gal sau leist uz mases rutuliukus moket pinigu belekiek.. na cia mano tik asmenine nuomone... kas kaip nori, pageidauja, taip ir daro... smile.gif

drinks_cheers.gif , nežinau gal reiktų pirma užsakovo atsiklaust ar jam toks papuošimas tiks , nes dažnai būna padaryk , kad būtų labai gražus , o koks patys nežino , man buvo , kad pareiškė tortas buvo skanus , bet per saldus , nes įsivaizdavo , kad ir pastilažą būtina suvalgyt doh.gif , nors rūgštelės dėjau vistiek jis gana saldus , jei dar būč tokiais rutuliukais apdėjus , aišku būtų ir juos suvalgę , tai musėt būtų visus pinigus atgal išlupę lotuliukas.gif
ištikro tai man tie rutuliukai tai patinka , labai pagyvina vaizdą , dar ir reikalų yr juos taip dailiai ir vienodus padaryt , o grožio samprata pas visus skirtinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 05 kovo 2011 - 10:43
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 10:17)
blink.gif

Aš matai kai neskaičiuoju svetimų pinigų , tai man kokią foto atsiunčia , tokį ir darau ...su dideliais ar su mažais rutuliukais , be to gal jiems skani ta masė essen.gif ...jei skaniai padaryta .... čia irgi tik mano asmeninė nuomonė smile.gif .

Jūs čia kalbate , apie užsakovus ...gal jie tokio ir norėjo , su dideliais rutuliukais , palaukite ką pasakys torto autorė .... tik pastebėjau , kad po kiekvieno jos torto įdėjimo , kritika dėl per didelio kiekio masės , .... kiekviena iš mūsų turime savo braižą , o tai nuostabu , nes būtų monotoniją bežiūrint į įdėtas foto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2011 - 10:48