Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 22:43)
:
....gautum atgal user posted image .... o  todėl , kad man negražu ...o kodėl negražu ? .... todėl , kad ant  " smūgio " darytos .... nekenčiu daryti ant  " smūgio "  aggressive.gif.

nu jo tik pabandyk žmogiškai paaiškint , kad gražu yr gražu , tai tuoj muštynėm pakvimpa lotuliukas.gif , o dabar išdėstysiu savo tiesą GRAŽIOS tos gėlės todėl , kad nėra vienodi lapeliai , kiekvienas kitaip palinkęs, paspalvinta irgi skoningai ir vietoj , tas ir priduoda gyvumo natūralumo , aš kai gėles darau tei pradėm čiut ne su liniuote viską nuvienodinu , nulyginu , tai jos tokios be lašo gyvybės gaunas , kartais gal ir gražios , bet NEGYVOS, o šitos tikrai nuostabios, ir visai nereiškia , kad jei 5 val prasėdėsi prie vienos gėlės , ji gausis tobula , dievulis arba davė arba ne tongue.gif
jei kas nors pakritikuos gėles sutinku į snukį gaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 21:20)
Ačiū mergytės  4u.gif

Dar pora , ir pažadu , daugiau nedėsiu ..

Persikinis tortas , pastilažas , masytė ...... tortas ūkininkui .. 50 -mečio proga .

nu nerealiai,nu. isivaizduoju uzsakovas koks turejo buti patenkintas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 03 04, 21:52)
Linette, thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Cipciuk lotuliukas.gif nu supratau, bet taip turbut neismastyciau pati niekaip, saunuole, zaviuosi jumis , jusu idejomis , ju igyvendinimu thumbup.gif wub.gif

Turėtum kočėliuką , išmąstytum irnesakyk.gif

k.lapelyte , nežinau ar jis nukris , bet dukrai spėjau kėdę po pirdę pakišti , būt šleptelėjusi .... juokauju , nepriimk už grynus .... cool.gif
Atsakyti
Aciu Olesta uz atsakyma 4u.gif taip ir padariau,ryt teks ir paciai paragauti,kitam kartui,zinosiu tiko mano sugalvotas eksperimentas smile.gif kita karta pasitaisysiu suklausimais begsiu i tortu tema,nelabai dar susigaudau blush2.gif
Cipsiuk,as apakus nuo jusu grozio sukurto blink.gif labai grazus ir kitu merginu tortai,pasisemiau geros energijos ir einu atgal i virtuve,puosti savo sedevro,nedrasu,bet bandysiu ir as pasirodyt,ka priminkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 23:20)
Turėtum kočėliuką , išmąstytum  irnesakyk.gif

k.lapelyte , nežinau ar jis nukris , bet dukrai spėjau kėdę po pirdę pakišti , būt šleptelėjusi .... juokauju , nepriimk už grynus .... cool.gif

lotuliukas.gif nu bet tikrai,ziauriai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 03 04, 21:10)
Neli aš net žodžių pritrūkau  wub.gif , eik tu peklon kaip man patiko , jei galima aš pakopinau  ax.gif , ir  kas ten per padaras  g.gif  ar personažas koks ar šiaip tavo galvoj gimė , nu tikrai imk 

Nežinau, kas per padaras lotuliukas.gif internete kažkur užmačiau ir man labai patiko, taip kad ne mano idėja, o kopijuoti čia viską galima, kitaip juk niekas tortų nedėtų biggrin.gif

Cipciuko tas su ūkininku nerealus wub.gif taip viskas apgalvota ir sudėliota, šaunu. thumbup.gif

QUOTE(pasta222 @ 2011 03 04, 22:06)
neli  thumbup.gif  o čia tas veikėjas iš pastilažo ir kuo dažytas, kokiais dažais? 4u.gif

iš pastilažo, o dažiau Americolor dažais, t.y. ciut oranžinės dėjau. ir pastilažą dariau su Klingų želatina, tada nebūna jis labai baltas, kaip tik va.

Atnešu dar vieną, vyrukui, kurio svajonė drybsoti pleže, nieko neveikti, ir, žinoma, visa jo technika turi būti šalia. lotuliukas.gif
Apačioj ale ferrero rocher pagerintas su maskarpone ir brendžiu, viršuj - karamelinis su vyšniomis. Pastilažas, aisingas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 03 04, 22:53)

Cipciuko tas su ūkininku nerealus wub.gif taip viskas apgalvota ir sudėliota, šaunu. thumbup.gif

neli tas su svajotoju nerealus wub.gif taip viskas apgalvota ir sudėliota , šaunu thumbup.gif

= = ....user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 03 04, 23:53)

Atnešu dar vieną, vyrukui, kurio svajonė drybsoti pleže, nieko neveikti, ir, žinoma, visa jo technika turi būti šalia. lotuliukas.gif
Apačioj ale ferrero rocher pagerintas su maskarpone ir brendžiu, viršuj - karamelinis su vyšniomis. Pastilažas, aisingas.

labai grazi apacia wub.gif , as sekmadieniui turesiu padaryti tortuka,tema - zuvytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 00:12)
neli tas su svajotoju nerealus  wub.gif  taip viskas apgalvota ir sudėliota , šaunu  thumbup.gif 

= = ....user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neli, labai grazus tortas su negyvenama sala, SUPER. Ir tas su neaiskiu padaru lendanciu is torto irgi laaaabai patiko. Cipciuko tortai kaip visada be zodziu. Turiu klausima: kaip padarytos tos zemuogytes ant paslapciu sodo torto, ant ko jos ten kaba?
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2011 03 05, 00:03)
. Turiu klausima: kaip padarytos tos zemuogytes ant paslapciu sodo torto, ant ko jos ten kaba?

Ant vielutės , skirtos gėlių , puokščių darymui iš surbitono 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 03 04, 20:31)
ot pagaliau protinga  mintis  lotuliukas.gif , teisingai ko čia dėt  g.gif , reik žmonių nervus pataupyt , iškepiau tortą trupinukais apibarsčiau , trafaretuką tokį belekokį užmečiau , o laiminga o patenkinta jaučiaus , toks man visai gražus  lotuliukas.gif , ne nu blyn čia įsijungiau  blink.gif aparpuolį gali gaut , tiek detalių , et ką čia vardysi , eisiu apsiverkt  angel_sadangel.gif , dar musėt prisiekčiau per šikną užmesčiau  lotuliukas.gif , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt  biggrin.gif ir į vazą , kad kas pamerktų

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif -va cia tai taikliai sauta!- lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As kai paziuriu i tuos sedevrus ,tai nors visus nagus nusigrauzk,kad nieko kept neturiu kam... cray.gif -nors issikepk sau su didele puokste cukriniu tulpiu KOVO 8 [SIZE=7]proga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 05 kovo 2011 - 03:16