Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuko tortai wub.gif visi tokie ryškūs, žaismingi thumbup.gif Basutės tikrai originaliai atrodo bigsmile.gif Su meškiais toks mielas mielas wub.gif

Atnešu vieną ir aš paprastutį biggrin.gif
Karamelinis su vyšniomis, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 20:25)
Nea ....anūkytės mažiukus išardžiau , ir nuo jų pasidariau iš popieriaus iškarpą  unsure.gif .

hihihi.gif `geras
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 04, 19:46)

.... hi hi hi bebe.gif ... nesugalvotum ane ... liezuvis.gif

neli ... thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 19:16)

Morenginis tortas , pastilažas , masytė .

Na pakaks , kitus vėliau įdėsiu  blush2.gif .

Sitas su paslapciu sodo personazais labai labai dailus!
Atsakyti
Cipciuko kaip visada neprisikabinsi nė labai norėdams wub.gif
Neli aš net žodžių pritrūkau wub.gif , eik tu peklon kaip man patiko , jei galima aš pakopinau ax.gif , ir kas ten per padaras g.gif ar personažas koks ar šiaip tavo galvoj gimė , nu tikrai imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir dar vos nepamiršau , tas vestuvinis su tilteliu ir tom širdelėm tikras gražuolis wub.gif , merginos nu jūs ir turit kantrybės ir kruopštumo wub.gif , respekts wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės 4u.gif

Dar pora , ir pažadu , daugiau nedėsiu ..

Persikinis tortas , pastilažas , masytė ...... tortas ūkininkui .. 50 -mečio proga .

user posted image

Braškinis tortas , pastilažas , aisingas , spec. masė gėlių darymui .... na iki wingailės orchidėjų , man kaip pėsčiai iki Amerikos blush2.gif ..

user posted image

Atsakyti
cipciukai blink.gif na jau kai des tai jau des visas čia iš koto apvers swoon.gif nu toliau be žodžiu.........
neli thumbup.gif o čia tas veikėjas iš pastilažo ir kuo dažytas, kokiais dažais? 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, grazus kokie vaikiski wub.gif del batuku jau atsaket, klausimas ant pirmojo zydro tortuko su kuo daret tuos taskelius ir kilimelis, tiksliau jo rastas , ar kazkaip ji kitaip isgavot, ar tai vel gi nepaprastas kocelas? ax.gif
Ukininkui tortas tai OMG swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Neli , kaip visada labai grazu thumbup.gif , tik va man ir idomu kas tas per zmogelis? g.gif ar tai personazas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 04 kovo 2011 - 21:17
Cipciuk, iš Jūsų reikėtų dažniau internetą atimt, dar daugiau detalių ant tortų prikurtumėt ax.gif (aš nekritikuoju, tiesiog negaliu liautis žavėtis mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 21:20)
Ačiū mergytės  4u.gif

Dar pora , ir pažadu , daugiau nedėsiu ..

ot pagaliau protinga mintis lotuliukas.gif , teisingai ko čia dėt g.gif , reik žmonių nervus pataupyt , iškepiau tortą trupinukais apibarsčiau , trafaretuką tokį belekokį užmečiau , o laiminga o patenkinta jaučiaus , toks man visai gražus lotuliukas.gif , ne nu blyn čia įsijungiau blink.gif aparpuolį gali gaut , tiek detalių , et ką čia vardysi , eisiu apsiverkt angel_sadangel.gif , dar musėt prisiekčiau per šikną užmesčiau lotuliukas.gif , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt biggrin.gif ir į vazą , kad kas pamerktų
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 03 04, 21:16)
Cipciuk, grazus kokie vaikiski wub.gif del batuku jau atsaket, klausimas ant pirmojo zydro tortuko su kuo daret tuos taskelius ir kilimelis, tiksliau jo rastas , ar kazkaip ji kitaip isgavot, ar tai vel gi nepaprastas kocelas? ax.gif

unsure.gif ...kočėlas ( viena kryptim , paskui kita paridentas - nes jis palieka tik juosteles ) , paskui su įspaudu kvadratukams truputi įspaudžiau ....paskui su tokiu mažu įspauduku , kvadratuke raščiuką įdėjau ..... turbūt nif... nesupratot , ane unsure.gif

QUOTE(linette @ 2011 03 04, 21:31)
, dar musėt prisiekčiau per šikną užmesčiau  lotuliukas.gif , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt  biggrin.gif ir į vazą , kad kas pamerktų

....gautum atgal user posted image .... o todėl , kad man negražu ...o kodėl negražu ? .... todėl , kad ant " smūgio " darytos .... nekenčiu daryti ant " smūgio " aggressive.gif.
Atsakyti
Linette, thumbup.gif drinks_cheers.gif

Cipciuk lotuliukas.gif nu supratau, bet taip turbut neismastyciau pati niekaip, saunuole, zaviuosi jumis , jusu idejomis , ju igyvendinimu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti