Cipciuko tortai visi tokie ryškūs, žaismingi Basutės tikrai originaliai atrodo Su meškiais toks mielas mielas
Atnešu vieną ir aš paprastutį
Karamelinis su vyšniomis, pastilažas.
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 20:25)
Nea ....anūkytės mažiukus išardžiau , ir nuo jų pasidariau iš popieriaus iškarpą .
`geras
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 04, 19:46)
`geras
.... hi hi hi ... nesugalvotum ane ...
neli ... .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 19:16)
Sitas su paslapciu sodo personazais labai labai dailus!
Cipciuko kaip visada neprisikabinsi nė labai norėdams
Neli aš net žodžių pritrūkau , eik tu peklon kaip man patiko , jei galima aš pakopinau , ir kas ten per padaras ar personažas koks ar šiaip tavo galvoj gimė , nu tikrai imk
ir dar vos nepamiršau , tas vestuvinis su tilteliu ir tom širdelėm tikras gražuolis , merginos nu jūs ir turit kantrybės ir kruopštumo , respekts
Neli aš net žodžių pritrūkau , eik tu peklon kaip man patiko , jei galima aš pakopinau , ir kas ten per padaras ar personažas koks ar šiaip tavo galvoj gimė , nu tikrai imk
ir dar vos nepamiršau , tas vestuvinis su tilteliu ir tom širdelėm tikras gražuolis , merginos nu jūs ir turit kantrybės ir kruopštumo , respekts
cipciukai na jau kai des tai jau des visas čia iš koto apvers nu toliau be žodžiu.........
neli o čia tas veikėjas iš pastilažo ir kuo dažytas, kokiais dažais?
neli o čia tas veikėjas iš pastilažo ir kuo dažytas, kokiais dažais?
Cipciuk, grazus kokie vaikiski del batuku jau atsaket, klausimas ant pirmojo zydro tortuko su kuo daret tuos taskelius ir kilimelis, tiksliau jo rastas , ar kazkaip ji kitaip isgavot, ar tai vel gi nepaprastas kocelas?
Ukininkui tortas tai OMG
Neli , kaip visada labai grazu , tik va man ir idomu kas tas per zmogelis? ar tai personazas ?
Ukininkui tortas tai OMG
Neli , kaip visada labai grazu , tik va man ir idomu kas tas per zmogelis? ar tai personazas ?
Cipciuk, iš Jūsų reikėtų dažniau internetą atimt, dar daugiau detalių ant tortų prikurtumėt (aš nekritikuoju, tiesiog negaliu liautis žavėtis )
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 04, 21:20)
ot pagaliau protinga mintis , teisingai ko čia dėt , reik žmonių nervus pataupyt , iškepiau tortą trupinukais apibarsčiau , trafaretuką tokį belekokį užmečiau , o laiminga o patenkinta jaučiaus , toks man visai gražus , ne nu blyn čia įsijungiau aparpuolį gali gaut , tiek detalių , et ką čia vardysi , eisiu apsiverkt , dar musėt prisiekčiau per šikną užmesčiau , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt ir į vazą , kad kas pamerktų
QUOTE(Milux @ 2011 03 04, 21:16)
Cipciuk, grazus kokie vaikiski del batuku jau atsaket, klausimas ant pirmojo zydro tortuko su kuo daret tuos taskelius ir kilimelis, tiksliau jo rastas , ar kazkaip ji kitaip isgavot, ar tai vel gi nepaprastas kocelas?
...kočėlas ( viena kryptim , paskui kita paridentas - nes jis palieka tik juosteles ) , paskui su įspaudu kvadratukams truputi įspaudžiau ....paskui su tokiu mažu įspauduku , kvadratuke raščiuką įdėjau ..... turbūt nif... nesupratot , ane
QUOTE(linette @ 2011 03 04, 21:31)
, dar musėt prisiekčiau per šikną užmesčiau , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt ir į vazą , kad kas pamerktų
....gautum atgal .... o todėl , kad man negražu ...o kodėl negražu ? .... todėl , kad ant " smūgio " darytos .... nekenčiu daryti ant " smūgio " .
Linette,
Cipciuk nu supratau, bet taip turbut neismastyciau pati niekaip, saunuole, zaviuosi jumis , jusu idejomis , ju igyvendinimu
Cipciuk nu supratau, bet taip turbut neismastyciau pati niekaip, saunuole, zaviuosi jumis , jusu idejomis , ju igyvendinimu