Sveikos visos kepejeles,esu tyli jusu groziu stebetoja ir mokinuosi visko is jusu,
nuostabus visu torciukai ,savaitgaliui noriu sumeistrauti torciuka,sugalvojau issikepti Rafaelo svajones biskvitus ir pertepti du sluoksnius su plakta grietinele su vaisiais,o iviena su Kursenuvyniotinio kremu,noriu ,kad patartumet,ar galiu i si krema deti supjaustytu gabaliuku zele?Is anksto dekou uz atsakyma
Laba diena, norėjau jūsų paklausti, o ant grietinėlės galiu paišyti šokoladu?
[quote=Oksiukas,2011 03 04, 16:31]
gali:)
gali:)
Noriu ir as pasidziaugt pirmu savo gyvenime iskeptu tortu . Juodasis miskas, sokolado glazura, tvorele (jei ja galima taip pavadinti), siek tiek grietineles ir gyvu orchideju ziedeliai, padengti cukraus glajumi (balta neprazydo, mano akiai butu buve graziau). Truksta man tam tortui kazko, bet pirmas blynas visada prisviles
aciu mergaitės langas buvo skirtas eko langu metukams ne kokia iš manęs menininkė, tai ir nepaišiau nieko bijojau sugadint , nors išsivaizduoju kad turėjo gražu but išpaišyta
orchidėjom žiedų truksta tingėjau daugiau lipdyt o pumpurėliai pas mane besiskleidžiantys todėl ir ne žali
taip bijojau ant viršaus dažyt, o va žuvį pabandžiau , ir likau patenkinta dažai americolor lemon maišyti su degtine nors naturaliai kažkaip geltonesnė ta žuvis va kita foto
adrytės mama- tortukas gražus , toooks valgomas tik klausimas -negaila orchidėjų tikrų
orchidėjom žiedų truksta tingėjau daugiau lipdyt o pumpurėliai pas mane besiskleidžiantys todėl ir ne žali
taip bijojau ant viršaus dažyt, o va žuvį pabandžiau , ir likau patenkinta dažai americolor lemon maišyti su degtine nors naturaliai kažkaip geltonesnė ta žuvis va kita foto
adrytės mama- tortukas gražus , toooks valgomas tik klausimas -negaila orchidėjų tikrų
Oksiukas, piešti gali, tik nepiešk su karštu šokoladu, palauk, kol truputį atvės, tada jis bus tvirtesnis, nedegs rankos, netirpdys grietinėlės ir bus paklusnenis, nesitaškys, kur papuolė...
Solen, pasiilgstu ir aš, bet kartais kelių lapų barniai numuša nuotaiką ateiti, dabar žiūriu, kuris laikas ramu, labai džiaugiuosi dėl to
Wingaile, už triūsą ir gražius tortus
Meljola, smagu, kad jungiesi, kad mokaisi, o receptūras mes aptarinėjame tortų temose, bet kad nebesimėtyt, manau želė gabaliukai nepakenks kreme, juolab, kad bus vaisių, bet čia skonio reikalas, paragausi ir žinosi, kitam gal pasirodys nesuderinami dalykai
Solen, pasiilgstu ir aš, bet kartais kelių lapų barniai numuša nuotaiką ateiti, dabar žiūriu, kuris laikas ramu, labai džiaugiuosi dėl to
Wingaile, už triūsą ir gražius tortus
Meljola, smagu, kad jungiesi, kad mokaisi, o receptūras mes aptarinėjame tortų temose, bet kad nebesimėtyt, manau želė gabaliukai nepakenks kreme, juolab, kad bus vaisių, bet čia skonio reikalas, paragausi ir žinosi, kitam gal pasirodys nesuderinami dalykai
QUOTE(wingaile @ 2011 03 04, 17:57)
Hm... ar as neiziuriu ar cia isties tobulai nudazyta ta zuvele, jokiu ruozu
Vsio, varau ir as tu dazu populiariuju uzsakinet
Papildyta:
Mergaites, patarimo noreciau
Jai as noriu daryti tortuka saulute, noreciau dvieju spalvu geltonai-oranzinio, tai geltona spalva uzsisakyciau ELECTRIC YELLOW, o vat oranzine kokia geriau butu ar paprasta ORANGE ar ELECTRIC ORANGE? Nu karta graziau ziuretusi?
visos americolor electric yra ryskesnes
...labas mergytės , negana tris dienas be interneto buvau , vos atkrapštė galus , kas kur .... tai dar daugiau nei puse jūsų tortų nematau .
wingaile , taviškius visus matau , visi nuostabūs , ir kitų , kurių šiaip ne taip atidarė .
-------------------------------------------------------------------------
Aš irgi truputi padirbėjau , jums leidus mestelsiu kelis
Persikinis tortas , pastilažas , masytė .
Šokoladinis tortas , pastilažas .
Morenginis tortas , pastilažas , masytė .
Na pakaks , kitus vėliau įdėsiu .
wingaile , taviškius visus matau , visi nuostabūs , ir kitų , kurių šiaip ne taip atidarė .
-------------------------------------------------------------------------
Aš irgi truputi padirbėjau , jums leidus mestelsiu kelis
Persikinis tortas , pastilažas , masytė .
Šokoladinis tortas , pastilažas .
Morenginis tortas , pastilažas , masytė .
Na pakaks , kitus vėliau įdėsiu .
koooookie batukai . ar pagal iskarpa daret? as irgi tokiu noriu
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 04, 19:19)
Nea ....anūkytės mažiukus išardžiau , ir nuo jų pasidariau iš popieriaus iškarpą .
grazios basutes ir turbut labai skanios zemuoges