Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos visos kepejeles,esu tyli jusu groziu stebetoja ir mokinuosi visko is jusu, 4u.gif
nuostabus visu torciukai bigsmile.gif ,savaitgaliui noriu sumeistrauti torciuka,sugalvojau issikepti Rafaelo svajones biskvitus ir pertepti du sluoksnius su plakta grietinele su vaisiais,o iviena su Kursenuvyniotinio kremu,noriu ,kad patartumet,ar galiu i si krema deti supjaustytu gabaliuku zele?Is anksto dekou uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau jūsų paklausti, o ant grietinėlės galiu paišyti šokoladu? smile.gif
Atsakyti
[quote=Oksiukas,2011 03 04, 16:31]
gali:)
Atsakyti
Noriu ir as pasidziaugt pirmu savo gyvenime iskeptu tortu biggrin.gif . Juodasis miskas, sokolado glazura, tvorele (jei ja galima taip pavadinti), siek tiek grietineles ir gyvu orchideju ziedeliai, padengti cukraus glajumi (balta neprazydo, mano akiai butu buve graziau). Truksta man tam tortui kazko, bet pirmas blynas visada prisviles biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
aciu mergaitės 4u.gif langas buvo skirtas eko langu metukams smile.gif ne kokia iš manęs menininkė, tai ir nepaišiau nieko unsure.gif bijojau sugadint ax.gif , nors išsivaizduoju kad turėjo gražu but išpaišyta smile.gif
orchidėjom žiedų truksta blush2.gif tingėjau daugiau lipdyt blush2.gif o pumpurėliai pas mane besiskleidžiantys mirksiukas.gif todėl ir ne žali lotuliukas.gif
taip bijojau ant viršaus dažyt, o va žuvį pabandžiau , ir likau patenkinta smile.gif dažai americolor lemon maišyti su degtine smile.gif nors naturaliai kažkaip geltonesnė ta žuvis g.gif va kita foto g.gif
user posted image
adrytės mama- tortukas gražus , toooks valgomas thumbup.gif tik klausimas -negaila orchidėjų tikrų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 04 kovo 2011 - 17:00
Oksiukas, piešti gali, tik nepiešk su karštu šokoladu, palauk, kol truputį atvės, tada jis bus tvirtesnis, nedegs rankos, netirpdys grietinėlės ir bus paklusnenis, nesitaškys, kur papuolė...

Solen, pasiilgstu ir aš, bet kartais kelių lapų barniai numuša nuotaiką ateiti, dabar žiūriu, kuris laikas ramu, labai džiaugiuosi dėl to 4u.gif

Wingaile, už triūsą ir gražius tortus 4u.gif

Meljola, smagu, kad jungiesi, kad mokaisi, o receptūras mes aptarinėjame tortų temose, bet kad nebesimėtyt, manau želė gabaliukai nepakenks kreme, juolab, kad bus vaisių, bet čia skonio reikalas, paragausi ir žinosi, kitam gal pasirodys nesuderinami dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 03 04, 17:57)

taip bijojau ant viršaus dažyt, o va žuvį pabandžiau , ir likau patenkinta  smile.gif  dažai americolor lemon  maišyti su degtine  smile.gif nors naturaliai kažkaip geltonesnė ta žuvis  g.gif  va kita foto  g.gif

Hm... ar as neiziuriu lens.gif ar cia isties tobulai nudazyta ta zuvele, jokiu ruozu thumbup.gif
Vsio, varau ir as tu dazu populiariuju uzsakinet lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergaites, patarimo noreciau 4u.gif

Jai as noriu daryti tortuka saulute, noreciau dvieju spalvu geltonai-oranzinio, tai geltona spalva uzsisakyciau ELECTRIC YELLOW, o vat oranzine kokia geriau butu ar paprasta ORANGE ar ELECTRIC ORANGE? Nu karta graziau ziuretusi? blush2.gif
Atsakyti
visos americolor electric yra ryskesnes
Atsakyti
verysad.gif ...labas mergytės , negana tris dienas be interneto buvau , vos atkrapštė galus , kas kur .... tai dar daugiau nei puse jūsų tortų nematau verysad.gif .

wingaile , taviškius visus matau , visi nuostabūs wub.gif wub.gif , ir kitų , kurių šiaip ne taip atidarė wub.gif .

-------------------------------------------------------------------------

Aš irgi truputi padirbėjau , jums leidus mestelsiu kelis 4u.gif

Persikinis tortas , pastilažas , masytė .

user posted image

Šokoladinis tortas , pastilažas .

user posted image

Morenginis tortas , pastilažas , masytė .

user posted image

Na pakaks , kitus vėliau įdėsiu blush2.gif .
Atsakyti
koooookie batukai blink.gif bigsmile.gif . ar pagal iskarpa daret? as irgi tokiu noriu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 04, 19:19)
koooookie batukai  blink.gif  bigsmile.gif . ar pagal iskarpa daret? as irgi tokiu noriu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nea ....anūkytės mažiukus išardžiau , ir nuo jų pasidariau iš popieriaus iškarpą unsure.gif .

user posted image
Atsakyti
grazios basutes ir turbut labai skanios zemuoges bigsmile.gif
Atsakyti