Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 03, 16:34)
svogūnus?? taigi pavasariška ir  bigsmile.gif

nu lotuliukas.gif
Atsakyti
simisimi,graziai sonai padaryti ir torciukas skaniai atrodo.Nemeluosiu man ir svogunu laiskus primine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 02, 19:51)
pastilazas man tai per saldu nors labai plonai ir dejau,bent jau as ji valgydama nukrapsciau

aš tik vieną kartą ragavau su ta dengta mase,bet man ji irgi labai saldi pasirodė ax.gif

šaunuolės kepejėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kur cipciuko ir D.... (blush2.gif g.gif pamiršau) grožiai 4u.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles 4u.gif
gal yra kas Klaipedoj kepat tortus? parasykit i Az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 03 03, 14:33)

su kuo darote barbes sijono kvarbatkas? ir kaip? blush2.gif man gaunasi, nu bet kazkaip ne taip gerai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 03 kovo 2011 - 21:11
user posted image

Parodau savo tortą - gitarą, kurtą sesutės gimtadieniui 4u.gif Beveik realios gitaros dydžio birthday.gif Klaidų ir trūkumų daug, bet dar mokausi smile.gif "Juodasis miškas", nekeptas sausainių ir varškės tortas, šokoladinė saldainių masė, šokolado ir medaus masė bei aisingas 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif vinesa,labai grazus tortukai 4u.gif wub.gif thumbup.gif
lollypop ,nuostabiai padirbejai 4u.gif ,pagalvojau,kad paveiksleli idejo kaip tokia pagaminti blush2.gif , o cia tortas thumbup.gif ir dar kokio dydzio wub.gif
Olesta,man jusu tortu truksta ir jusu pacios komentaru mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Turiu klausimuka.... Kodel dengimo mase pasikeicia, ipylus dazu? Daru Cipciuko pastilaza dengimui, bandziau ilasint i skyscius (medu su zelatina), bandziau iminkyt... Bet vis tiek mase tampa plystanti, visiskai praranda elastinguma... Naudoju DanSuker pudra ir Americolor gel dazus...
Atsakyti
Labai reikia pagalbos blink.gif Niekur Vilniuje negaliu rast tu sokoladiniu monetu. Kad butu tuose auksiniuose poperiukose. Ieskojom Akropolio maximoje, rimi, iki, Seskineje pasaze, Kalvariju turguj. Kur ju galima rast. Visur sako pries sventes buvo dabar ner. doh.gif O Labai noreciau Kaziukui padaryt torta maisa su pinigais.
Atsakyti
Būna parduotuvėje „Saldūs Majai”, VCUP, I aukšte. Bet kad be reikalo nevažiuoti, tai gal pasiskambinkite
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 04, 07:53)
Labai reikia pagalbos blink.gif  Niekur Vilniuje negaliu rast tu sokoladiniu monetu. Kad butu tuose auksiniuose poperiukose. Ieskojom Akropolio maximoje, rimi, iki, Seskineje pasaze, Kalvariju turguj. Kur ju galima rast. Visur sako pries sventes buvo dabar ner. doh.gif  O Labai noreciau Kaziukui padaryt torta maisa su pinigais.

Tome Philips perku.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 03 04, 08:07)
Būna parduotuvėje „Saldūs Majai”, VCUP, I aukšte. Bet kad be reikalo nevažiuoti, tai gal pasiskambinkite

QUOTE(miskouoga @ 2011 03 04, 08:27)
Tome Philips perku.

Labai didelis ACIU 4u.gif . Kazkaip apie sias parduotuves nepagalvojau. rolleyes.gif Aciu. Ieskosiu toliau.
Atsakyti