Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 03, 13:43)
labai grazus vestuvinis. kiek laiko reikejo dziovinti tilteli? ir kaip pritvirtinai?

tilteli nedziovinau, kartono juostele aptempiau maistine plevele ir apdengiau mase poto puosiau aisingu.
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 03 03, 13:33)
sveikutes mielos kepijeles.
saules zuikis,labai fainas vezliukas  wub.gif

nu viespatie aukstielnikas, koks grooozis... blink.gif Nuostabu tiesiog ! smile.gif
Atsakyti
Vinesa, labai grazus vestuvinis tortas thumbup.gif Jei as daryciau tilteli, greiciausiai iskepciau ji is kokios meduolines mases ir apipuosciau, bet cia tik mano nuomone smile.gif

saules zuika, puikus vezliukas 4u.gif , toks nemazas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 03 03, 14:33)

na ir imesiu kelis torciukus

abu labai grazus,tik antram man noretusi kiek ugio dadeti smile.gif bet aisku,jei praso 2kg torto,tai ir darai toki smile.gif liux
QUOTE(eda.dita @ 2011 03 03, 14:54)
saules zuika, puikus vezliukas  4u.gif , toks nemazas atrodo smile.gif
aciu smile.gif svoris 2,5kg.-standartinis tortukas is 4biskvitu
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 03 03, 14:48)
tilteli nedziovinau, kartono juostele aptempiau maistine plevele ir apdengiau mase poto puosiau aisingu.

o kaip idomiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 03, 14:08)
abu labai grazus,tik antram man noretusi kiek ugio dadeti  smile.gif  bet aisku,jei praso 2kg torto,tai ir darai toki  smile.gif  liux

su ugiu viskas tvarkoj,proporcinga,tik nupaveikslavau blogai is aukstai tai ir atrodo taip rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=eda.dita,2011 03 03, 14:54]
Vinesa, labai grazus vestuvinis tortas thumbup.gif Jei as daryciau tilteli, greiciausiai iskepciau ji is kokios meduolines mases ir apipuosciau, bet cia tik mano nuomone smile.gif

aš turbut daryčiau iš pastilažo padžiovinto gerai g.gif gal sakyčiau laikytus? g.gif
Atsakyti
[quote=pasta222,2011 03 03, 14:58]
[quote=eda.dita,2011 03 03, 14:54]

aš turbut daryčiau iš pastilažo padžiovinto gerai g.gif gal sakyčiau laikytus? g.gif
[/quote]
turetu,tik storiau iskociot,nes galvoju kad nuo aisingo kai sudreks nelinktu .As cia dariau todel kad nebeturejau kada dziovint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 03 kovo 2011 - 15:02
nesilyginant į jūsų grožius, atnešu tokį pavasarišką prie arbatos smile.gif
Snikers, aisingas, pastilažas, šokoladas, plikytos tešlos dalelės, grietinėlė (o die kiek čia visko doh.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 03 kovo 2011 - 15:17
QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 03, 16:16)
nesilyginant į jūsų grožius, atnešu tokį pavasarišką prie arbatos smile.gif
Snikers, aisingas, pastilažas, šokoladas, plikytos tešlos dalelės, grietinėlė (o die kiek čia visko  doh.gif 

kokie faini sonai bigsmile.gif o tie zalumynai,tai atleisk,man is pirmo zvilgsnio svogunu laiskus primine biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
essen.gif duok šen gabaleli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 03, 16:29)
kokie faini sonai  bigsmile.gif  o tie zalumynai,tai atleisk,man is pirmo zvilgsnio svogunu laiskus primine   biggrin.gif  blush2.gif

svogūnus?? taigi pavasariška ir bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 03 kovo 2011 - 15:35