Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

user posted image

*MoNaMi* as kazka netaip padariau keliant nuotrauka turbut pamirsau paspausti IMG .uz receptuka dekinga zibutei77 tikrai skanus jogurtinis,as dar braskiu i ji pridejau.pastilazas man tai per saldu nors labai plonai ir dejau,bent jau as ji valgydama nukrapsciau.gal galit pasakyti kuri is dengimo masiu yra ne tokia saldi?
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 02, 19:51)

*MoNaMi* as  kazka netaip padariau keliant nuotrauka turbut pamirsau  paspausti IMG .uz receptuka dekinga zibutei77 tikrai skanus jogurtinis,as dar braskiu i ji pridejau.pastilazas man tai per saldu nors labai plonai ir dejau,bent jau as ji valgydama nukrapsciau.gal galit pasakyti kuri is dengimo masiu yra ne tokia saldi?

Suuuuper thumbup.gif

Cia su ispaudukais padaryta? nu laaabai dailu...
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 02, 20:37)
Na kaip antram torciukui, tai visai normaliai gavosi  biggrin.gif Bet, neisizeiskit uz nuomone  blush2.gif  vidus ne itin apetitiskai atrodo, nes siek tiek persistenget su dazais  blush2.gif

dekoju uz nuomone aciuks.gif , as ne vien pagyru atejau susirinkt schmoll.gif , is kur man ismokt be kritikos smile.gif ? mokomasi is klaidu biggrin.gif kai nelabai sekasi tiesiog nereik nusivilt ir sustot meginus.
na atvirai pasakius, norejosi geresnio rezultato, cia paneliu tortai tokie grazus wub.gif upa pakelia kepti ir mokytis wub.gif

QUOTE(pasta222 @ 2011 03 02, 20:43)
svarbu kad vaikams patiko mirksiukas.gif

taip vaikams labai patiko ax.gif smile.gif jiems gal daugiau spalvos,o man skonis wub.gif

daluze77 tortas tiesiog idealus wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pagirti visas tikrai labai grazus tortai, man dar iki tokiu sedevru toli, todel noriu paprasyti, gal kas zinote kas galetu Vilniuje iskepti vaikiska grazu ir skanu torciuka, visa info i az. Aciu!!!
Atsakyti
Sveiki, visai nebeturiu laiko kepti tortus, bet seku tema. Nuostabus jusu tortukai, visu net nepaminesiu, Akvilyte kaip visada tobulai kuria 3D tortukus, man labiausiai patinka ivairus mieli padareliai, meskiukai, suniukai ir kiti fainuoliai. Buvau pasiilgus Dianockos, bet jau maciau ir vel atsirado su savo groziais. Cipciuko ir Asseni tortai visi tobuli, bet cia jau niekam ne naujiena. Heh, noreciau ir as taip moketi. Taip noreciau kepti ir puosti, bet nera laiko, atrodo tiek dar noreciau isbandyt ir rankos suristos.

Turiu klausimeli Asseni...susidomejau termometru...nes man irgi nesiseka ta beze sirupa isvirt, bet ar isgelbes mane termometras, jeigu as turiu tik stacionaru mikseri. Ar dar ir mikseri reiketu isigyt? Heh...butu jau per didele investicija....
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 02, 18:44)

Na, nesupykit, bet ar Jums vaikų sveikata nerūpi? Niekad neleisčiau savo vaikams valgyti tokio torto unsure.gif

Mergytės, kokie gražūs tortai..

Rivera, labai gražūs gėlės lapeliai..

Mergytės, dėl bezo. mano močiutė, dirbusi konditerijoj, bezą tikrina taip. kai sirupas jau sunkiai verda, kiša į sirupą sausą šakutę ir pučia. Turi išsipūsti nemaži burbulai.
O jie tokie galingi gaunasi ir spalvoti bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etina: 02 kovo 2011 - 22:03
QUOTE(Rutele81 @ 2011 03 02, 20:56)
Turiu klausimeli Asseni...susidomejau termometru...nes man irgi nesiseka ta beze sirupa isvirt, bet ar isgelbes mane termometras, jeigu as turiu tik stacionaru mikseri. Ar dar ir mikseri reiketu isigyt? Heh...butu jau per didele investicija....

Tai o kam keisti mikseri. Svajone stacionarus geras mikseris. wub.gif Tai gi dar patogiau su stacionariu. As kai sirupa pilu, tai visada paimtu sunkesni puoda, kad man po stala nevazinetu, nes vienoje rankoje sirupas, kitoje mikseris, o puoda su baltymais nors dantimis laikyk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 02 kovo 2011 - 22:04
QUOTE(Asseni @ 2011 03 02, 22:02)
Tai o kam keisti mikseri. Svajone stacionarus geras mikseris.  wub.gif  Tai gi dar patogiau su stacionariu. As kai sirupa pilu, tai visada paimtu sunkesni puoda, kad man po stala nevazinetu,  nes vienoje rankoje sirupas, kitoje mikseris, o puoda su baltymais nors dantimis laikyk doh.gif

Oj prajuokinai laugh.gif statyk indą su baltymais ant virtuvinės šluostės (aš dedu ant tokios kur daug vandens sugeria "kempinės", nežinau kaip ją pavadint ) ir nereiks dantim laikyt laugh.gif pas mane plasmasinis lengvas plakimo indas, nieks nežiuožia schmoll.gif ačiū labai Cipciukui už kažkada duotą šį vertingą patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 03 02, 22:44)
Oj prajuokinai laugh.gif statyk indą su baltymais ant  virtuvinės šluostės (aš dedu ant tokios kur daug vandens sugeria "kempinės", nežinau kaip ją pavadint ) ir nereiks dantim laikyt laugh.gif pas mane plasmasinis lengvas plakimo indas, nieks nežiuožia  schmoll.gif ačiū labai Cipciukui už kažkada duotą šį vertingą patarimą  4u.gif

RiMami, visa reikala sugadinai doh.gif Norejau zmogui irodyti visus privalumus stacionaraus mikserio laugh.gif, o tu cia su savo patarimu hihihi.gif
Tai kad as puikiai susitvarkau su metaliniu puodu. O su plastikiniu irgi taip dariau, bet stacionarus mikseris vistiek svajone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 02, 17:59)
Suuuuper  thumbup.gif

Cia su ispaudukais padaryta? nu laaabai dailu...

naujuosius ispaudukus vakar gavau,tai parupo isbandyti.Aciu uz ivertinima,pastilaza sekanti karta gal geriau pavyks apdengti.man taip ir neatsake niekas,kuri mase yra ne tokia saldi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 02, 23:03)
man taip ir neatsake niekas,kuri mase yra ne tokia saldi  verysad.gif

saldumas, tai skonio reikalas. Vienos deda 1 sauksta cukraus i krema, kitos 3 saukstus.

Siaip mases visos saldzios, isbandykit daugiau masiu, dekit citrinu sulciu ar rugsties, kvapu, jeigu megstat ir surasit tada savo aukso viduriuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 03 02, 22:55)
RiMami, visa reikala sugadinai  doh.gif  Norejau zmogui irodyti visus privalumus stacionaraus mikserio laugh.gif, o tu cia su savo patarimu hihihi.gif
Tai kad as puikiai susitvarkau su metaliniu puodu. O su plastikiniu irgi taip dariau, bet stacionarus mikseris vistiek svajone  biggrin.gif

ups user posted image pagadinau visą reikalą user posted image nu nedošlo laugh.gif svajonė ir mano stacionarus ale net svajot neleidžiu sau apie tokį user posted image
Atsakyti