*MoNaMi* as kazka netaip padariau keliant nuotrauka turbut pamirsau paspausti IMG .uz receptuka dekinga zibutei77 tikrai skanus jogurtinis,as dar braskiu i ji pridejau.pastilazas man tai per saldu nors labai plonai ir dejau,bent jau as ji valgydama nukrapsciau.gal galit pasakyti kuri is dengimo masiu yra ne tokia saldi?
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 02, 19:51)
*MoNaMi* as kazka netaip padariau keliant nuotrauka turbut pamirsau paspausti IMG .uz receptuka dekinga zibutei77 tikrai skanus jogurtinis,as dar braskiu i ji pridejau.pastilazas man tai per saldu nors labai plonai ir dejau,bent jau as ji valgydama nukrapsciau.gal galit pasakyti kuri is dengimo masiu yra ne tokia saldi?
Suuuuper
Cia su ispaudukais padaryta? nu laaabai dailu...
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 02, 20:37)
Na kaip antram torciukui, tai visai normaliai gavosi Bet, neisizeiskit uz nuomone vidus ne itin apetitiskai atrodo, nes siek tiek persistenget su dazais
dekoju uz nuomone , as ne vien pagyru atejau susirinkt , is kur man ismokt be kritikos ? mokomasi is klaidu kai nelabai sekasi tiesiog nereik nusivilt ir sustot meginus.
na atvirai pasakius, norejosi geresnio rezultato, cia paneliu tortai tokie grazus upa pakelia kepti ir mokytis
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 02, 20:43)
svarbu kad vaikams patiko
taip vaikams labai patiko jiems gal daugiau spalvos,o man skonis
daluze77 tortas tiesiog idealus
Sveikos, noriu pagirti visas tikrai labai grazus tortai, man dar iki tokiu sedevru toli, todel noriu paprasyti, gal kas zinote kas galetu Vilniuje iskepti vaikiska grazu ir skanu torciuka, visa info i az. Aciu!!!
Sveiki, visai nebeturiu laiko kepti tortus, bet seku tema. Nuostabus jusu tortukai, visu net nepaminesiu, Akvilyte kaip visada tobulai kuria 3D tortukus, man labiausiai patinka ivairus mieli padareliai, meskiukai, suniukai ir kiti fainuoliai. Buvau pasiilgus Dianockos, bet jau maciau ir vel atsirado su savo groziais. Cipciuko ir Asseni tortai visi tobuli, bet cia jau niekam ne naujiena. Heh, noreciau ir as taip moketi. Taip noreciau kepti ir puosti, bet nera laiko, atrodo tiek dar noreciau isbandyt ir rankos suristos.
Turiu klausimeli Asseni...susidomejau termometru...nes man irgi nesiseka ta beze sirupa isvirt, bet ar isgelbes mane termometras, jeigu as turiu tik stacionaru mikseri. Ar dar ir mikseri reiketu isigyt? Heh...butu jau per didele investicija....
Turiu klausimeli Asseni...susidomejau termometru...nes man irgi nesiseka ta beze sirupa isvirt, bet ar isgelbes mane termometras, jeigu as turiu tik stacionaru mikseri. Ar dar ir mikseri reiketu isigyt? Heh...butu jau per didele investicija....
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 02, 18:44)
Na, nesupykit, bet ar Jums vaikų sveikata nerūpi? Niekad neleisčiau savo vaikams valgyti tokio torto
Mergytės, kokie gražūs tortai..
Rivera, labai gražūs gėlės lapeliai..
Mergytės, dėl bezo. mano močiutė, dirbusi konditerijoj, bezą tikrina taip. kai sirupas jau sunkiai verda, kiša į sirupą sausą šakutę ir pučia. Turi išsipūsti nemaži burbulai.
O jie tokie galingi gaunasi ir spalvoti
QUOTE(Rutele81 @ 2011 03 02, 20:56)
Tai o kam keisti mikseri. Svajone stacionarus geras mikseris. Tai gi dar patogiau su stacionariu. As kai sirupa pilu, tai visada paimtu sunkesni puoda, kad man po stala nevazinetu, nes vienoje rankoje sirupas, kitoje mikseris, o puoda su baltymais nors dantimis laikyk
QUOTE(Asseni @ 2011 03 02, 22:02)
Tai o kam keisti mikseri. Svajone stacionarus geras mikseris. Tai gi dar patogiau su stacionariu. As kai sirupa pilu, tai visada paimtu sunkesni puoda, kad man po stala nevazinetu, nes vienoje rankoje sirupas, kitoje mikseris, o puoda su baltymais nors dantimis laikyk
Oj prajuokinai statyk indą su baltymais ant virtuvinės šluostės (aš dedu ant tokios kur daug vandens sugeria "kempinės", nežinau kaip ją pavadint ) ir nereiks dantim laikyt pas mane plasmasinis lengvas plakimo indas, nieks nežiuožia ačiū labai Cipciukui už kažkada duotą šį vertingą patarimą
QUOTE(RiMami @ 2011 03 02, 22:44)
Oj prajuokinai statyk indą su baltymais ant virtuvinės šluostės (aš dedu ant tokios kur daug vandens sugeria "kempinės", nežinau kaip ją pavadint ) ir nereiks dantim laikyt pas mane plasmasinis lengvas plakimo indas, nieks nežiuožia ačiū labai Cipciukui už kažkada duotą šį vertingą patarimą
RiMami, visa reikala sugadinai Norejau zmogui irodyti visus privalumus stacionaraus mikserio , o tu cia su savo patarimu
Tai kad as puikiai susitvarkau su metaliniu puodu. O su plastikiniu irgi taip dariau, bet stacionarus mikseris vistiek svajone
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 02, 17:59)
naujuosius ispaudukus vakar gavau,tai parupo isbandyti.Aciu uz ivertinima,pastilaza sekanti karta gal geriau pavyks apdengti.man taip ir neatsake niekas,kuri mase yra ne tokia saldi
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 02, 23:03)
man taip ir neatsake niekas,kuri mase yra ne tokia saldi
saldumas, tai skonio reikalas. Vienos deda 1 sauksta cukraus i krema, kitos 3 saukstus.
Siaip mases visos saldzios, isbandykit daugiau masiu, dekit citrinu sulciu ar rugsties, kvapu, jeigu megstat ir surasit tada savo aukso viduriuka
QUOTE(Asseni @ 2011 03 02, 22:55)
RiMami, visa reikala sugadinai Norejau zmogui irodyti visus privalumus stacionaraus mikserio , o tu cia su savo patarimu
Tai kad as puikiai susitvarkau su metaliniu puodu. O su plastikiniu irgi taip dariau, bet stacionarus mikseris vistiek svajone
ups pagadinau visą reikalą nu nedošlo svajonė ir mano stacionarus ale net svajot neleidžiu sau apie tokį