Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 02, 13:45)
o baltas pilamas juodam kiek pastingus,ar iskart vienas po kito?

as pyliau is karto
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 03 02, 15:34)
Įkišiu trigrąšį....  blush2.gif  Pas Meian yra laipsniai
http://kristi.erdves...i/morengai.html

Na pas ja parasyta 115 laipsniu. Galima bandyt, as nerizikuoju, nes su tokia sirupo temperatura man beze nesigauna 4u.gif
Atsakyti
O kur nusipirkt toki termometra, kuris tiktu tokiam dalykui matuoti..
Atsakyti
Aciu, likta, reikes isbandyti greitu metu tavo slapiaji beze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 02, 15:40)
http://i52.tinypic.com/2vt5rtw.jpg 

mano nelabai vykes jogurtinis su pirma kart darytu pastilazu

doh.gif šitokį skonį ir grožį po nuorodą slėpti doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va, su forumo paneliu pagalba baigiau si torciuka, kaip tortas antras mano gyvenime keptas, bandziau daryt vaikiska, na nevykes truputi, bet skanus ax.gif o svarbiausia vaikams labai patiko blush2.gif na kita syk gal geriau seksis blush2.gif

vidus medutis su grietinele, virsus sviestinis kremas blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 02, 17:37)
O kur nusipirkt toki termometra, kuris tiktu tokiam dalykui matuoti..

as turiu toki medicini microlife firmos. http://www.hiperfarm...microlife_nc100 juo galima matuoti ir zmogui temperatura ir skysciu temp.galima pamatuoti.tai gal cia toks ir tiktu
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 02, 16:37)
O kur nusipirkt toki termometra, kuris tiktu tokiam dalykui matuoti..

Zinai, as turiu stai toki
http://www.imperija....tras-scala.html
Nusipirkau sausio pabaigoje. Gal kiek ir brangokas, bet turi privalumu. Pirma, labai didele gradacija, tinka tiek sokoladui (temperavimui), tiek mesai, tiek saldytiems produktams, tiek karamelei. Bais man norisi isbandyti karamelinius papuosimus, o ten labai svarbu tos karameles temperatura.

Esu patenkinta. 3 kart dariau beze, visi 3 kartai buvo superiniai. Pries tai ir pagal siulus tikrinau, ir lasinau i vandeni ir burbulus puciau, vistiek kartais budavo problemu doh.gif , tai nedavirdavau sirupo, tai atvirksciau.
O dabar baiki, biggrin.gif , pamatuoju temperatura, ziuriu, kad jau 142, nukeliu nuo ugnies ir i baltymus. Tiesiog super. biggrin.gif
Atsakyti
Asseni.. negundyk su tuo termometru.. negundyk.. biggrin.gif Nenoriu as bezo daryti, nenoriu, nenoriu.. smile.gif

p.s. cia mantra tokia-daug kartu kartoju, gal pades.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 03 02, 19:03)
Zinai, as turiu stai toki
http://www.imperija....tras-scala.html
Nusipirkau sausio pabaigoje. Gal kiek ir brangokas, bet turi privalumu. Pirma, labai didele gradacija, tinka tiek sokoladui (temperavimui), tiek mesai, tiek saldytiems produktams, tiek karamelei. Bais man norisi isbandyti karamelinius papuosimus, o ten labai svarbu tos karameles temperatura.

Esu patenkinta. 3 kart dariau beze, visi 3 kartai buvo superiniai. Pries tai ir pagal siulus tikrinau, ir lasinau i vandeni ir burbulus puciau, vistiek kartais budavo problemu  doh.gif , tai nedavirdavau sirupo, tai atvirksciau.
O dabar baiki,  biggrin.gif , pamatuoju temperatura, ziuriu, kad jau 142, nukeliu nuo ugnies ir i baltymus. Tiesiog super.  biggrin.gif


Labai aciu! Dabar turiu daug grazaus laisvo laiko, tai galesiu sau bandytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 02, 19:44)
vidus medutis su grietinele, virsus sviestinis kremas  blush2.gif

Na kaip antram torciukui, tai visai normaliai gavosi biggrin.gif Bet, neisizeiskit uz nuomone blush2.gif vidus ne itin apetitiskai atrodo, nes siek tiek persistenget su dazais blush2.gif
Atsakyti
svarbu kad vaikams patiko mirksiukas.gif
Atsakyti