QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 02, 16:37)
O kur nusipirkt toki termometra, kuris tiktu tokiam dalykui matuoti..
Zinai, as turiu stai toki
http://www.imperija....tras-scala.html
Nusipirkau sausio pabaigoje. Gal kiek ir brangokas, bet turi privalumu. Pirma, labai didele gradacija, tinka tiek sokoladui (temperavimui), tiek mesai, tiek saldytiems produktams, tiek karamelei. Bais man norisi isbandyti karamelinius papuosimus, o ten labai svarbu tos karameles temperatura.
Esu patenkinta. 3 kart dariau beze, visi 3 kartai buvo superiniai. Pries tai ir pagal siulus tikrinau, ir lasinau i vandeni ir burbulus puciau, vistiek kartais budavo problemu
, tai nedavirdavau sirupo, tai atvirksciau.
O dabar baiki,
, pamatuoju temperatura, ziuriu, kad jau 142, nukeliu nuo ugnies ir i baltymus. Tiesiog super.