Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

eda.dita,2011 03 01, 22:15
likta, sakyk, o ar slapias bezas taip kaip ir plikytas bijo zelatinos?

Eksperimentavau, darydama tortą, biskvitai buvo labai labai šlapi, kremas nestandus su želatina, kuris įsigėrė į biskvitus beveik pilnai, viršus su vaisiais, apipiltas specialia žele vaisiams ir šlapia bezė (neplonas sluoksnis) , tai po nakties iš apačios bezas šiek tiek paplaukė,bet apačioje tiesiog bėgo biskvitų sulaistymas, viršuje buvo ploni kringeliukai, kurie šiek tiek išsiliejo, visa kita normaliai. Tad Jums spręsti. Manau nesant labai drėgniems biskvitams, neturėtų plaukti. Tik man atrodo, kad aptepus sviestiniu kremu, geriau patį bezą išlyginti.
Įmetu eksperimentinį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 15:46)
lotuliukas.gif  4u.gif

bet va dariau meškiuką... nu ir nesigavo bezas... po 12kos kiaušų mečiau ir padariau su nevykusiu bezu  lotuliukas.gif  visai įdomiai gavos... trumpaplaukis toks  lotuliukas.gif

man tai tavo meskis labai fainas,neatrodo,kad cia kazkas butu nepavyke.as ir galvoju reik kada ji pabandyt padaryti,bet jis turetu gan galingas buti,kiek mazdaug sveria?
Atsakyti
sveikos kulinarines menininkes wub.gif
as su prasymuku, nes nezinau kur ieskoti tokios temos, bet mums labai noretusi tokio tortuko gimtadieniui (5 metuku mergytei) (pageidauja su fejom ar pan). Mes Vilniuje ir tortuko reiketu kovo 18d. Gal zinote kas galetu apsiimti ir padet mums papuosti musu svente?
aciu jums labai ir i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif cia mano 3 dienu darbas, 3 dienas savo gimtadieni svenciau doh.gif visi tortai jogurtiniai musai, tik skirtingu skoniu.

Mano pasididziavimas blush2.gif persikinis tortas
user posted image

cia greitukas, tad toks tep lep tongue.gif ai svarbiausia, kad skanus thumbup.gif
user posted image
tik iškilo klausimelis, kodel apsiasarojo sokoladas ant virsaus? viska dariau pagal nurodymus: 100 sokolado, 70 grietineles. visada gaudavosi, si karta buvo apsiverkes.

ir treciasis mano nelaimelis doh.gif smarkiai nesigavo ta biskvitine trorele, daugiau jos nebedarysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 03 02, 12:23)
Sveikos kepejeles  4u.gif cia mano 3 dienu darbas, 3 dienas savo gimtadieni svenciau  doh.gif  visi tortai jogurtiniai musai, tik skirtingu skoniu.

Man labai grazios rozytes thumbup.gif ant persikinio torto- ten is kokios mases jos darytos
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 03 02, 12:23)
Sveikos kepejeles  4u.gif

o kuo padengtas treciasis tortukas? ten sokoladine glazura ? baltas irgi sokoladas?
Atsakyti
rožytes pagal kažkurios iš senbuvių receptą 100 balto šokolado+1 valg. š. medaus. o trečiasias padengtas juodo šokolado su grietinele glazur, o baltos linijos iš paprasto balto šokolado. As paprastas zmogus biggrin.gif bijau mandresniu masiu ar kremu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraBa: 02 kovo 2011 - 13:39
QUOTE(juraBa @ 2011 03 02, 14:36)
rožytes pagal kažkurios iš senbuvių receptą 100 balto šokolado+1 valg. š. medaus. o trečiasias padengtas juodo šokolado su grietinele glazur, o  baltos linijos iš paprasto balto šokolado. As paprastas zmogus biggrin.gif bijau mandresniu masiu ar kremu  blush2.gif

o baltas pilamas juodam kiek pastingus,ar iskart vienas po kito?
Atsakyti
Labas visom. Siandien gavau jau ne viena AZ su klausimu , kokia t.b. temperatura sirupo verdant beze.
Keista, kad nieks neuzklause cia. Man tikrai nesunku parasyt.

As verdu iki 142 laipsniu, man pasitvirtina. O kokia turi but tikrai pagal kokias konditerijos taisykles nezinau. Gal Cipciukelis musu zino?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 03 02, 13:09)
Labas visom. Siandien gavau jau ne viena AZ su klausimu , kokia t.b. temperatura sirupo verdant beze.
Keista, kad nieks neuzklause cia. Man tikrai nesunku parasyt.

As verdu iki 142 laipsniu, man pasitvirtina. O kokia turi but tikrai pagal kokias konditerijos taisykles nezinau. Gal Cipciukelis musu zino?

Įkišiu trigrąšį.... blush2.gif Pas Meian yra laipsniai
http://kristi.erdves...i/morengai.html
Atsakyti
http://i52.tinypic.com/2vt5rtw.jpg

mano nelabai vykes jogurtinis su pirma kart darytu pastilazu
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 02, 15:40)
mano nelabai vykes jogurtinis su pirma kart darytu pastilazu

man labai mielas wub.gif ta puokštelė gražiai ir paprastai adrodo rolleyes.gif
Atsakyti