Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 18:34)

o ką daryt jei mano mikseris stacionarus  verysad.gif 

nusipirk mikserį wink.gif aš irgi taip padariau, nes kitos išeities nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 01, 17:49)
o kur meskis? g.gif  ax.gif

medutis ir nevykęs bezas lotuliukas.gif

user posted image

QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 01, 18:51)
nusipirk mikserį wink.gif aš irgi taip padariau, nes kitos išeities nebuvo ax.gif

nu reiks iš kurnors susišaudyt pamėginimui.... nes mažiausiai man trūksta dar vieno rakando doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 18:03)
medutis ir nevykęs bezas  lotuliukas.gif

koks fainuolis, na tu saunuole saunuole wub.gif wub.gif , niekad nepasakyciau jog cia kazkas blogai, gal toks trumpas kailiukas ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
akvilyte šaunus meškis thumbup.gif o kur čia nesekme g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kam nesigauna beze, patarciau isigyti termometra. Sirupa reikes davesti iki nustatytos temperaturos ir pilti i baltymus.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 20:03)

nu reiks iš kurnors susišaudyt pamėginimui.... nes mažiausiai man trūksta dar vieno rakando  doh.gif

toks tarybinis pliusinis meskis, as tokio plauko meskena vaikystej turejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 01 kovo 2011 - 21:24
QUOTE(neli @ 2011 03 01, 17:30)
Kaip tik prie esamų diskusijų atnešu "šlapia" beze dengtą torčiuką.

QUOTE(rivera @ 2011 03 01, 17:59)
Atnesu ir as viena savo tvarini smile.gif. Seniai ką bepuošiau  blush2.gif . Tik jus vis aplankau ir pasigroziu nuostabiais darbeliais  ax.gif . Taip pavydo seile ir nutysta lotuliukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 20:03)

Akvilyte nu nuostabus meskiukas, kokios formos thumbup.gif o bezas dar kaip vykes, nes labai tinka sitam meskiukui wub.gif

Rivera , kokia gele wub.gif

Neli , laaaaaaaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
likta, sakyk, o ar slapias bezas taip kaip ir plikytas bijo zelatinos? Jei i torto pertepimus detas zelatinas, gali sis bezas nuciuozti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 01, 22:09)
toks tarybinis pliusinis meskis, as tokio plauko meskena vaikystej turejau biggrin.gif

negalima su nuotraukomis komentuoti mirksiukas.gif

akvilyte - super meskiukas.ruosiuosi ir as kada pabandyti ji daryti,kazi kaip iseis biggrin.gif
Atsakyti
mesikiu meskis, nuostabus!
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 01, 22:16)
negalima su nuotraukomis komentuoti  mirksiukas.gif
akvilyte -  super meskiukas.ruosiuosi ir as kada pabandyti ji daryti,kazi kaip iseis  biggrin.gif

neapsiziurejau, jau pataisiau blush2.gif
Atsakyti
i retokai lankoma tema parasiau viena man labai svarbu klausima.bukit geros,atsakykite verysad.gif http://www.supermama...;#entry45104412
Atsakyti