na šaunu, labai gražiai atrodo. tai gal kas pasakys koks skirtumas tarp šių bezų? vis tą sausąją gamindavau, bet yra kad ir nepavykdavo, o ši, sakot, lengvesnė ale. o kokie skirtumai jų?
QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 01, 17:40)
na šaunu, labai gražiai atrodo. tai gal kas pasakys koks skirtumas tarp šių bezų? vis tą sausąją gamindavau, bet yra kad ir nepavykdavo, o ši, sakot, lengvesnė ale. o kokie skirtumai jų?
skirtumas-slapia beze gaunasi visom(neskaitant manes)
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 01, 17:39)
kokie gyvuneliai grazus ir ,aisku,bezas ar siam tortui sunaudojote visa(4baltymu)norma?
sunaudojau tik 2, nes tik viršus teptas. o ir torčiukas mažiukas - 22cm.
Atnesu ir as viena savo tvarini . Seniai ką bepuošiau . Tik jus vis aplankau ir pasigroziu nuostabiais darbeliais . Taip pavydo seile ir nutysta
Rafaelo tortukas, dengtas kremu ir kokoso drožlėm. Gele, lapai is MMG.
Rafaelo tortukas, dengtas kremu ir kokoso drožlėm. Gele, lapai is MMG.
neli,kaip grazu
QUOTE(rivera @ 2011 03 01, 16:59)
uj kokia daili gėlė
o ką daryt jei mano mikseris stacionarus paprastas beze man nesigauna tai ir šitam jokių perspektyvų
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 18:34)
o ką daryt jei mano mikseris stacionarus paprastas beze man nesigauna tai ir šitam jokių perspektyvų
o jusu ir be bezo labai grazus tortai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 01, 17:43)
o jusu ir be bezo labai grazus tortai
bet va dariau meškiuką... nu ir nesigavo bezas... po 12kos kiaušų mečiau ir padariau su nevykusiu bezu visai įdomiai gavos... trumpaplaukis toks
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 18:46)
padariau su nevykusiu bezu visai įdomiai gavos... trumpaplaukis toks
nauja veisle
bet va dariau meškiuką... nu ir nesigavo bezas... po 12kos kiaušų mečiau ir padariau su nevykusiu bezu visai įdomiai gavos... trumpaplaukis toks
o kur meskis?
o tai neįmanoma bezė daryti nieko nekaitinant? plakti baltymus, pilti cukrų, kai ištirps vėl cukraus ir t.t. anksčiau taip morengus darydavau, tai ir tortui tiktų manau...
p.s. jūsų tortai iš ties ir taip nuostabūs, 100
Neli esu sužavėta iki ašarų labai gražu
Rivera graži gėlė ir išvis man labai patinka kokoso drožlėm puošti tortai
Rivera graži gėlė ir išvis man labai patinka kokoso drožlėm puošti tortai