Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

na šaunu, labai gražiai atrodo. tai gal kas pasakys koks skirtumas tarp šių bezų? vis tą sausąją gamindavau, bet yra kad ir nepavykdavo, o ši, sakot, lengvesnė ale. o kokie skirtumai jų?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 01, 17:40)
na šaunu, labai gražiai atrodo. tai gal kas pasakys koks skirtumas tarp šių bezų? vis tą sausąją gamindavau, bet yra kad ir nepavykdavo, o ši, sakot, lengvesnė ale. o kokie skirtumai jų?

skirtumas-slapia beze gaunasi visom(neskaitant manes) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 01, 17:39)
kokie gyvuneliai grazus ir ,aisku,bezas  biggrin.gif  ar siam tortui sunaudojote visa(4baltymu)norma?

sunaudojau tik 2, nes tik viršus teptas. o ir torčiukas mažiukas - 22cm.
Atsakyti
Atnesu ir as viena savo tvarini smile.gif. Seniai ką bepuošiau blush2.gif . Tik jus vis aplankau ir pasigroziu nuostabiais darbeliais ax.gif . Taip pavydo seile ir nutysta lotuliukas.gif

Rafaelo tortukas, dengtas kremu ir kokoso drožlėm. Gele, lapai is MMG.
user posted image
Atsakyti
neli,kaip grazu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 03 01, 16:59)

uj kokia daili gėlė wub.gif

o ką daryt jei mano mikseris stacionarus verysad.gif paprastas beze man nesigauna doh.gif tai ir šitam jokių perspektyvų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 18:34)
o ką daryt jei mano mikseris stacionarus  verysad.gif  paprastas beze man nesigauna  doh.gif  tai ir šitam jokių perspektyvų  verysad.gif

o jusu ir be bezo labai grazus tortai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 01, 17:43)
o jusu ir be bezo labai grazus tortai  biggrin.gif

lotuliukas.gif 4u.gif

bet va dariau meškiuką... nu ir nesigavo bezas... po 12kos kiaušų mečiau ir padariau su nevykusiu bezu lotuliukas.gif visai įdomiai gavos... trumpaplaukis toks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 01, 18:46)
padariau su nevykusiu bezu  lotuliukas.gif  visai įdomiai gavos... trumpaplaukis toks  lotuliukas.gif

nauja veisle biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  4u.gif

bet va dariau meškiuką... nu ir nesigavo bezas... po 12kos kiaušų mečiau ir padariau su nevykusiu bezu  lotuliukas.gif  visai įdomiai gavos... trumpaplaukis toks  lotuliukas.gif

o kur meskis? g.gif ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  4u.gif

bet va dariau meškiuką... nu ir nesigavo bezas... po 12kos kiaušų mečiau ir padariau su nevykusiu bezu  lotuliukas.gif  visai įdomiai gavos... trumpaplaukis toks  lotuliukas.gif

o tai neįmanoma bezė daryti nieko nekaitinant? plakti baltymus, pilti cukrų, kai ištirps vėl cukraus ir t.t. anksčiau taip morengus darydavau, tai ir tortui tiktų manau...
p.s. jūsų tortai iš ties ir taip nuostabūs, 100 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Neli esu sužavėta iki ašarų wub.gif wub.gif labai gražu
Rivera graži gėlė ir išvis man labai patinka kokoso drožlėm puošti tortai thumbup.gif
Atsakyti