Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

saules_zuikutis*,2011 03 01, 15:27
bandziau slapia beze is 1 kiausinio.kodel man nesigavo?

Todėl, kad iš 1 baltymo, tai labai mažas kiekis, o matyt buvo ruošta tiek laiko kiek parašyta 4 baltymams. Receptas duotas 4 baltymams ir ruošimo laikas taip pat.
Manau, mažiausia reikia daryti iš 2 baltymų. Atidžiau paskaitykite, kokia turi būti kremo konsistencija ir nuimkite nuo garų vonelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 01 kovo 2011 - 14:41
QUOTE(likta @ 2011 03 01, 15:39)
Todėl, kad iš 1 baltymo, tai labai mažas kiekis, o matyt buvo ruošta tiek laiko kiek parašyta 4 baltymams. Receptas duotas 4 baltymams ir ruošimo laikas taip pat.
Manau, mažiausia reikia daryti iš 2 baltymų. Atidžiau paskaitykite, kokia turi būti kremmo konsistencija ir nuimkite nuo garų.

aciu smile.gif siandien 3 kiausinius jau sugadinau.kita diena reikes is naujo bandyti smile.gif
Atsakyti
Tai reikėjo daryti iš 3 baltymų, o ne tris kartus po vieną.
Atsakyti
man šlapias bezas - neraliausias dalykas, kokį tik išmėginau paskutiniu metu, ačiū likta wub.gif laiko fantastiškai, sviestinio kremo, faktiškai galima ir netepti, forma super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 03 01, 15:43)
Tai reikėjo daryti iš 3 baltymų, o ne tris kartus po vieną.

tai 1kaiusinis-bandziau ta paprasta beza;2kiausinis-bandziau slapia beza ir per ziopluma i kiausini iskart cukru suverciau biggrin.gif ;3kiausinis-vel slapiam bezui,bet nesigavo biggrin.gif
nu pala,pala,as am ryt parodysiu! tongue.gif
tik biski mikserio gaila,nes jau sita vien aplakant ziauriai uzkaito ir vietomis pajuodavo blink.gif gal visgi neberizikuoti g.gif kokio galingumo(ar ko)turi buti mikseris,kad nenumirtu po kokiu20min veikimo?
QUOTE(bambambuzas @ 2011 03 01, 16:02)
man šlapias bezas - neraliausias dalykas, kokį tik išmėginau paskutiniu metu, ačiū likta wub.gif laiko fantastiškai, sviestinio kremo, faktiškai galima ir netepti, forma super wub.gif
erzinies,ane? biggrin.gif
Atsakyti
bambambuzas,2011 03 01, 16:02

Malonu, tad puoškite tortukus ir mums rodykite
Papildyta:
saules_zuikutis*,2011 03 01, 16:14
nu pala,pala,as am ryt parodysiu!  tongue.gif
tik biski mikserio gaila,nes jau sita vien aplakant ziauriai uzkaito ir vietomis pajuodavo  blink.gif  gal visgi neberizikuoti  g.gif  kokio galingumo(ar ko)turi buti mikseris,kad nenumirtu po kokiu20min veikimo?

Iš kur 20 min, max apie 15 min. Dar kartą trumpai
Užvirinti vandenį, ant puodo su užvirintu vandeniu dėti paplaktus baltymus su cukrumi (prieš dedant paplakti, kad patirptų cukrus), geriausia būtų metalinis indas, jis greičiau įkaista ir daryti galima ne ant garų, o indui plaukiojant verdančiame vandenyje , gali šiek tiek sumažėti gaminimo laikas
Mano mikseris Philips 350 W galingumo.
Linkiu sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2011 03 01, 15:02)

pravėplinau recpetuką , kur yra šlapio bezo gamyba gal galit nukreipti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 01, 16:36)
pravėplinau recpetuką , kur yra šlapio bezo gamyba gal galit nukreipti  ax.gif

Prašome,
http://www.supermama...?...&p=43751136
Gal galite prie recepto įdėti šį papildymą:
Užvirinti vandenį, ant puodo su užvirintu vandeniu dėti paplaktus baltymus su cukrumi (prieš dedant paplakti, kad patirptų cukrus), geriausia būtų metalinis indas, jis greičiau įkaista ir daryti galima ne ant garų, o indui plaukiojant verdančiame vandenyje , gali šiek tiek sumažėti gaminimo laikas
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 03 01, 16:28)
Iš kur 20 min, max apie 15 min. Dar kartą trumpai
Mano mikseris Philips 350 W galingumo.
Linkiu sėkmės.

labai aciu 4u.gif tikrai dar karta bus isbandyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2011 03 01, 13:58)
Jeigu kada sugalvosi visdėlto daryti.... Paėmiau pusę normos balto ir pusę juodo biskvito tešlos, supyliau į į kekso forma /baltas vienoj pusėj, juodas kitoj/. Keptą supjausčiau griežinėliais ir sutepiau "rainai"  smile.gif  Liko tik galvą ir uodega dadurti....

kaip paprastai bigsmile.gif aš galvojau masėmis dengti, o čia, net neįsižiūrėjau giliau kaip jūsų buvo daryta. šaunu 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik prie esamų diskusijų atnešu "šlapia" beze dengtą torčiuką.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 03 01, 17:30)
Kaip tik prie esamų diskusijų atnešu "šlapia" beze dengtą torčiuką.

kokie gyvuneliai grazus ir ,aisku,bezas biggrin.gif ar siam tortui sunaudojote visa(4baltymu)norma?
Atsakyti