Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 28, 20:24)
Nesuprantu, man turbut ne toks griliazas gaunasi  g.gif cia pas visas toks blizgus zerintis net, o pas mane kazkoks ne toks  g.gif gal per mazai paskrudinu. Kuo jus ji kapojat?

mano irgi toks blankesnis gavosi.ir speju,kad gal del to,jog riesutus pasmulkinau,tada sumaisiau su istirpintu cukrumi.gavosi grazus,ryskus griliazas,bet kai poto pati griliaza smulkinau,susimulkino jis i gerokai smulkesnius gabaliukus,t.y. skilo dar ne karta pats riesutas,kurio skile trupinukai ir "nudaze" griliaza . na tikiuosi aiskiai minti isdesciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2011 02 28, 14:06)
Sveikutes, gal galetumet patarti, kaip geriau tiktu papuosti Žozefinos torta?


Bet kuom ....trupiniai , šokoladas , beze ( apteptas sviestiniu ) , pastilažas , mmg....

-----------------------------------------------------------------------------------------

Masytė - profesonali masė , skirta tortų dengimui ir modeliukų lipdymui .


Mergaitės , necituokite su nuotraukomis , išbraukite jų nuorodą ....ištrins su visa žinute , juk prašė moderatorė šito .
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 28, 20:33)
mano irgi toks blankesnis gavosi.ir speju,kad gal del to,jog riesutus pasmulkinau,tada sumaisiau su istirpintu cukrumi.gavosi grazus,ryskus griliazas,bet kai poto pati griliaza smulkinau,susimulkino jis i gerokai smulkesnius gabaliukus,t.y. skilo dar ne karta pats riesutas,kurio skile trupinukai ir "nudaze" griliaza . na tikiuosi aiskiai minti isdesciau  biggrin.gif


Vat butent, as supratau apie ka tu kalbi, nes as lygiai taip pat darau kaip tu... matyt del to taip mums ir gaunasi.

Jei sakysit kas nors , kad ne i tema snekam, tai vistik i tema, nes puosiama ir griliazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 28, 20:24)
Nesuprantu, man turbut ne toks griliazas gaunasi  g.gif cia pas visas toks blizgus zerintis net, o pas mane kazkoks ne toks  g.gif gal per mazai paskrudinu. Kuo jus ji kapojat?


Iš savo praktikos - "sukočioju" griljažą kočėlu. Būna irgi blankesnis, bet pabarstytas ant patepto kremu torto jis pradeda po truputį drėkti ir tuo pačiu tamsėja ir tampa blizgus.
Beje, visą laiką trupindavau kai tik sustengsta, o šį kartą palikau kitai dienai .... daug sunkiau buvo jį "sugrūsti" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 28, 23:45)
Bet kuom ....trupiniai , šokoladas , beze ( apteptas sviestiniu ) , pastilažas , mmg....

-----------------------------------------------------------------------------------------

Masytė - profesonali masė ,  skirta tortų dengimui ir modeliukų lipdymui .
Mergaitės , necituokite su nuotraukomis , išbraukite jų nuorodą ....ištrins su visa žinute , juk prašė moderatorė šito  .

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2011 03 01, 08:52)
Iš savo praktikos - "sukočioju" griljažą kočėlu. Būna irgi blankesnis, bet pabarstytas ant patepto kremu torto jis pradeda po truputį drėkti ir tuo pačiu tamsėja ir tampa blizgus.
Beje, visą laiką trupindavau kai tik sustengsta, o šį kartą palikau kitai dienai ....  daug sunkiau buvo jį "sugrūsti"  doh.gif

Jeigu is karto negrudat grilijazo,reikia ji sandariai uzdaryti kad nesudrektu ir saldytuve galima ilgai laikyti,malsis gerai,taip pat galima laikyti ir grusta grilijaza
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2011 02 28, 18:00)
Tėčiui  smile.gif 
Griljažinis, šokoladas-medus, Maršmelousai ir dar ikriukus bandžiau  smile.gif  ... norėjau ešeriuką padaryti išėjo kažkoks "sliekas" .....  lotuliukas.gif




labai šauniai atrodo. Iš ties, iki ešerio čia toli, bet.... atrodo kaip tikra lydeka. Žvejui tai net geresnis laimikis toks 4u.gif
mano vyras vis užšneka, kad galėčiau kokią valtį ar žuvį jam pagaminti, bet aš net nebandau, nes nekas gausis jaučiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 01 kovo 2011 - 11:00
eda.dita ačiukas wub.gif
gude thumbup.gif prisiminiau filmuką ,,lidekai paliepus''
lotuliukas.gif

žosefina, šokoladinis ganašas, pastilažas
user posted image
Atsakyti
reikia,kad pagelbetumete mirksiukas.gif kas darete vyriskus baltinukus,koks ju ilgis ir plotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 03 01, 13:37)
reikia,kad pagelbetumete mirksiukas.gif kas darete vyriskus baltinukus,koks ju ilgis ir plotis g.gif

toks kokio plocio ir ilgio standartine pailga skardele tongue.gif o jei rimtai, tai prasisoviau, pamirsau kad turiu nedidele pailga skardele, didzioji buvo perdidele, tai traukiau kvadratine, skirta vyniotyniu biskvitams (nu idealaus ilgio/plocio vyniotinukas gaunas ax.gif ) kepiau rafaelo, sioje formoje iskepus rafaelo man iseina 5 sluoksniai, tai penkta supjausciau i 4 vienodo plocio juosteles ir daduriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 01 kovo 2011 - 12:47
QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 01, 11:57)
mano vyras vis užšneka, kad galėčiau kokią valtį ar žuvį jam pagaminti, bet aš net nebandau, nes nekas gausis jaučiu...

Jeigu kada sugalvosi visdėlto daryti.... Paėmiau pusę normos balto ir pusę juodo biskvito tešlos, supyliau į į kekso forma /baltas vienoj pusėj, juodas kitoj/. Keptą supjausčiau griežinėliais ir sutepiau "rainai" smile.gif Liko tik galvą ir uodega dadurti....
Atsakyti
bandziau slapia beze is 1 kiausinio.kodel man nesigavo? verysad.gif visom gaunasi,o man ne cry.gif gavosi tokia sausa,tvirta mase,kad net pro svirksta neisejo isspausti doh.gif verysad.gif
Atsakyti