Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutes, gal galetumet patarti, kaip geriau tiktu papuosti Žozefinos torta?
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 02 28, 14:03)
yra dar plonesniu nr.00, isvis trys seriukai biggrin.gif

O gal ir Nr. 00 turiu, neatsimenu
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 28, 12:57)

tiesa,Akvilyte,o ta sedimaja dali išskabtavai  jau sutepus torta,ar toje vietoje tiesiog nedejai sluoksnio biskvito?

priekis, galas, o kur sedima dalis tai sonuose dvi juosteles.. ir ant dugno gabaliukas medučio buvo, kad nebūtų iškart padėklo...

QUOTE(dome @ 2011 02 28, 13:42)
Pauksciu pienas,sokoladas,grietinele.

niam essen.gif
Atsakyti
user posted image

Aciu uz torta! BUVO NEISPASAKYTO GROZIO IR NEREALAUS SKONIO smile.gif mes su Julija ji dviese ir sukirtom lotuliukas.gif Nikoles mama mirksiukas.gif
Atsakyti
Asseni, žmogiukai nerealūs bigsmile.gif 4u.gif O jau aprengtas žvejys, tai iš viso..be žodžių 4u.gif

Akvilyte, kateriukas wub.gif wub.gif Bet ir sugebėjimai jūsų bigsmile.gif

Cipciuko kaip visada wub.gif

Dar žalias buvo kažkieno, man irgi laaabai gražus 4u.gif Ir spalva labai graži g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 27, 22:55)
.
Snikersas , pastilažas , masytė .

GAl galima suzinot kas ta masyte? vis skaitau masyte o kaip ja pagamint nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgamp: 28 vasario 2011 - 15:20
Koks kateriukas bigsmile.gif tikrai nerealus, super thumbup.gif Akvilyte, labai labai wub.gif
Atsakyti
Tėčiui smile.gif
Griljažinis, šokoladas-medus, Maršmelousai ir dar ikriukus bandžiau smile.gif ... norėjau ešeriuką padaryti išėjo kažkoks "sliekas" ..... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 27, 23:55)
...ir nereik bebe.gif ....
blink.gif ... kiba jau pasimirusi , kad apie sielą kalbi .

Tortai be žodžių ....  wub.gif  wub.gif

neli graži boružė , labai  wub.gif

eda.dita , valgymui per gražus tavo krengelis  biggrin.gif .

---------------------------------------------------------------------------------

O čia mano , na toks kuklutis , šešiems mažiems žmogiukams ..... sunku , kai ant vieno , 1.5 kg. tortuko , nori visko ...balionų ( su galvomis ) , vardų , skaičių .....

Snikersas , pastilažas , masytė .

user posted image

o kaip jus cia tuos ant balionu baibokiukus isspaudzet ax.gif galima pamatyt formeles
aciu
Atsakyti
Nesuprantu, man turbut ne toks griliazas gaunasi g.gif cia pas visas toks blizgus zerintis net, o pas mane kazkoks ne toks g.gif gal per mazai paskrudinu. Kuo jus ji kapojat?
Atsakyti
AS kapoju su kocelu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JET: 28 vasario 2011 - 20:05
Oi kokie tortai,na kateriukas tai be zodziu,labai spalvos nerealios,aisku forma taip pat, Ikeliu ir as savo darbeli,aiku ne toki profesionalu wub.gif
Medutis,pirktos dengimo masytes
user posted image
Atsakyti