Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2011 02 28, 11:13)
Kiekvienas zmogus moka tai, kas jam labiausiai patinka. As praktiskai niekada  nedarau 3D tortu, bet ne del to, kad nemoku, o todel, kad nemegstu ju daryt.

drinks_cheers.gif o aš kaifuoju juos darydama wub.gif lipdyt nekenčiu biggrin.gif

žibute, šviesesniojo spalva maišyta (oranžinė su žalia), o ta tamsi tai tokia kokia yra.. tik skiesta brendžiuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 28 vasario 2011 - 11:23
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 28, 10:55)
kavos tortas ir mmg... 5kg doh.gif  55cm ilgio  rolleyes.gif

bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif ;abai tikroviškas thumbup.gif ,net liniuotę pasiėmiau,kad įsivaizduoti dydį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 28, 08:55)
atplukdau kateriuką smile.gif

labai fainas kateriukas bigsmile.gif
man idomu, kai jus dazus dazote ant mases, ar skanu paskui buna valgyt, nera karti mase? as kazkada biskiuka daziau ant virsaus, tai man mase lyg apkartus buvo, ar as ju per riebiai tepiau g.gif (sugarflair dazai)
Atsakyti
akvilyte bigsmile.gif bigsmile.gif na ir kateriukas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2011 02 28, 08:55]
atplukdau kateriuką smile.gif broliui 30mečio proga.. jis ketina tokį konstruoti... kadangi brėžinių jis man nedavė, tai truputį su nukrypimais, bet net brolis buvo sužavėtas, nors jis šiiap žiauriai priekabus doh.gif

kavos tortas ir mmg... 5kg doh.gif 55cm ilgio rolleyes.gif

kateriukas liuks thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte,kateris ispudingas wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 28, 11:55)
atplukdau kateriuką smile.gif 

superinis thumbup.gif jau esu ji fb maciusi neseniai,tik nepamenu kokiu budu,per ka as ji ten galejau matyti g.gif smile.gif
----------
Asseni zmogeliukai tai isvis is koto verciantys biggrin.gif tik man vistiek nesuprantama kokio plonumo turi buti teptukas,kad taip plonai ispiesti veiduka blush2.gif
--------
tiesa,Akvilyte,o ta sedimaja dali išskabtavai jau sutepus torta,ar toje vietoje tiesiog nedejai sluoksnio biskvito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 28 vasario 2011 - 13:00
Akvilyte, kateriukas superinis
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 28, 12:57)
superinis  thumbup.gif  jau esu ji fb maciusi neseniai,tik nepamenu kokiu budu,per ka  as ji ten galejau matyti  g.gif  smile.gif

Asseni zmogeliukai tai isvis is koto verciantys  biggrin.gif  tik man vistiek nesuprantama kokio plonumo turi buti teptukas,kad taip plonai ispiesti veiduka  blush2.gif

As turiu Nr. "0".
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 02 28, 13:59)
As turiu Nr.  "0".

aisku 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Cia mano pas kutinis darbas. Oi kiek darbo prireike ir laiko doh.gif Viduje zozefina ir juodasisi miskas,puostas pastiliazu.

user posted image

Pauksciu pienas,sokoladas,grietinele.

Akvilyte,kateris superinis!
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 02 28, 13:59)
As turiu Nr.  "0".

yra dar plonesniu nr.00, isvis trys seriukai biggrin.gif
Atsakyti