QUOTE(agu0na @ 2011 02 28, 09:33)
as,tap pat labai noreciau ismokti tokias lipdyti, ar daug uzima laiko nulipdyti aprengta zmogeliuka?
agu0na, aciu. Zmogeliuka, ta deduliuka, rengiau ne daug ne mazai - apie 3 valandas
, cia be veido formavimo, nes galva jau buvo padaryta. Nors nepasakyciau, kad as letai lipdau. Per toki laika galima nulipdyti visa komanda kokiu meskiuku ar kiskiuku, t.y. kokiu heroju, kur nereikia kokio nors panasumo su tikrais personazais.
QUOTE(julioske @ 2011 02 28, 09:45)
na as rusiskuos puslapiuos panarsiau, tas kandurinas 100gr buteliukas alie 10lt pavertus, kai kur ir 7lt. tai kai amerikolor 21g ir 9lt (sal2) va ir ziuriu, kad ko gero verta
ne, kandurinas yra abra 2 g. arba 5 g. Cia dazai kainuoja tiesiai is parduotuves apie 7-10 litu, man rodos as pirkau uz dvigubai didesne kaina, bet tai vistiek daug pigiau nei americolor. Savo kokybe jie gal kiek ir panasus i americolor. Gal baigiam apie dazus, nes gali isvaryti
. Ne toje temoje kalbam
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 28, 10:06)
Klausimas: ar daug uzima laiko kazka padaryti, tai yra labai individualus... jei zmogus turi tam rankas, tai uzteks ir valandziukes, ir dar maziau gal, bet jei nesiseka zmogui tokie dalykai, tai neuzteks ne 3 valandu... ir isvis gali nesigaut
Papildyta:
Jei reiktu tik laiko tokiems lipdiniams, tai manau dauguma is cia tokius grozius darytu... bet cia reikia ne tik laiko, bet ir sugebejimo ta daryt.. mano tokia nuomone
Pasirasau po kiekvienu zodziu. Man gali sautuva prie galvos pridet, vistiek geliu graziai nenulipdysiu