Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(julioske @ 2011 02 28, 09:00)

blink.gif ...už tokią kainą pirkti dažus ...ar aš kažko neįkertu g.gif
Atsakyti

Asseni, nerealios figureles wub.gif , wub.gif , wub.gif

as,tap pat labai noreciau ismokti tokias lipdyti, ar daug uzima laiko nulipdyti aprengta zmogeliuka?
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 28, 10:20)
blink.gif ...už tokią kainą pirkti dažus ...ar aš kažko neįkertu  g.gif

na as rusiskuos puslapiuos panarsiau, tas kandurinas 100gr buteliukas alie 10lt pavertus, kai kur ir 7lt. tai kai amerikolor 21g ir 9lt (sal2) va ir ziuriu, kad ko gero verta blush2.gif
Atsakyti
Klausimas: ar daug uzima laiko kazka padaryti, tai yra labai individualus... jei zmogus turi tam rankas, tai uzteks ir valandziukes, ir dar maziau gal, bet jei nesiseka zmogui tokie dalykai, tai neuzteks ne 3 valandu... ir isvis gali nesigaut biggrin.gif
Papildyta:
Jei reiktu tik laiko tokiems lipdiniams, tai manau dauguma is cia tokius grozius darytu... bet cia reikia ne tik laiko, bet ir sugebejimo ta daryt.. mano tokia nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 02 28, 09:33)
as,tap pat labai noreciau  ismokti tokias lipdyti, ar daug uzima laiko nulipdyti aprengta zmogeliuka?

agu0na, aciu. Zmogeliuka, ta deduliuka, rengiau ne daug ne mazai - apie 3 valandas doh.gif , cia be veido formavimo, nes galva jau buvo padaryta. Nors nepasakyciau, kad as letai lipdau. Per toki laika galima nulipdyti visa komanda kokiu meskiuku ar kiskiuku, t.y. kokiu heroju, kur nereikia kokio nors panasumo su tikrais personazais.

QUOTE(julioske @ 2011 02 28, 09:45)
na as rusiskuos puslapiuos panarsiau, tas kandurinas 100gr buteliukas alie 10lt pavertus, kai kur ir 7lt. tai kai amerikolor 21g ir 9lt (sal2) va ir ziuriu, kad ko gero verta blush2.gif

ne, kandurinas yra abra 2 g. arba 5 g. Cia dazai kainuoja tiesiai is parduotuves apie 7-10 litu, man rodos as pirkau uz dvigubai didesne kaina, bet tai vistiek daug pigiau nei americolor. Savo kokybe jie gal kiek ir panasus i americolor. Gal baigiam apie dazus, nes gali isvaryti biggrin.gif . Ne toje temoje kalbam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 28, 10:06)
Klausimas: ar daug uzima laiko kazka padaryti, tai yra labai individualus... jei zmogus turi tam rankas, tai uzteks ir valandziukes, ir dar maziau gal, bet jei nesiseka zmogui tokie dalykai, tai neuzteks ne 3 valandu... ir isvis gali nesigaut biggrin.gif
Papildyta:
Jei reiktu tik laiko tokiems lipdiniams, tai manau dauguma is cia tokius grozius darytu... bet cia reikia ne tik laiko, bet ir sugebejimo ta daryt.. mano tokia nuomone wink.gif

drinks_cheers.gif
Pasirasau po kiekvienu zodziu. Man gali sautuva prie galvos pridet, vistiek geliu graziai nenulipdysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 28 vasario 2011 - 10:53
atplukdau kateriuką smile.gif broliui 30mečio proga.. jis ketina tokį konstruoti... kadangi brėžinių jis man nedavė, tai truputį su nukrypimais, bet net brolis buvo sužavėtas, nors jis šiiap žiauriai priekabus doh.gif

kavos tortas ir mmg... 5kg doh.gif 55cm ilgio rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, del kokios priezasties mase (ir pastilazas, ir MMG) nenoriai limpa prie Šarlot kremo ant torto? Sustinges kremas isvis pradeda trukinet ant torto, o paskui mase atlipineja, kai sonus dengiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 28, 11:55)
atplukdau kateriuką smile.gif  broliui 30mečio proga.. jis ketina tokį konstruoti... kadangi brėžinių jis man nedavė, tai truputį su nukrypimais, bet net brolis buvo sužavėtas, nors jis šiiap žiauriai priekabus  doh.gif

kavos tortas ir mmg... 5kg doh.gif  55cm ilgio  rolleyes.gif

blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif super wub.gif
tik man dar zmogeliuko truksta viduje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 02 28, 10:59)
tik man dar zmogeliuko truksta viduje  blush2.gif

aš ne asseni lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti

Asseni aciu,uz atsakyma,bet dar noriu paklausti,kuo klijuoji detales,ar tikyu kiausinio baltymas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 28, 09:55)
atplukdau kateriuką smile.gif  broliui 30mečio proga.. jis ketina tokį konstruoti... kadangi brėžinių jis man nedavė, tai truputį su nukrypimais, bet net brolis buvo sužavėtas, nors jis šiiap žiauriai priekabus  doh.gif

kavos tortas ir mmg... 5kg doh.gif  55cm ilgio  rolleyes.gif

pamaciau nika ir sulaikiusi kvepavima atidariau pilnai kompiuterio langa. super, nerealu. first.gif
cia dazyta ant virsaus kaip suprantu, dazai maisyi keliu spalvu ar viena? puiki spalva
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 02 28, 11:08)
Asseni aciu,uz atsakyma,bet dar noriu paklausti,kuo klijuoji detales,ar tikyu kiausinio baltymas?  mirksiukas.gif

Su H2O mirksiukas.gif

akvilyte
, saunu. Labai tikroviskai atrodo bigsmile.gif . Tau puikiai sekasi daryti tokius neordinarius tortus. thumbup.gif

Kiekvienas zmogus moka tai, kas jam labiausiai patinka. As praktiskai niekada nedarau 3D tortu, bet ne del to, kad nemoku, o todel, kad nemegstu ju daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 28 vasario 2011 - 11:21