Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2011 02 27, 17:59)

zibute77, labai patiko tortas su boruzem

aciu labai aciuks.gif
o kur jusu torciukai, as ju vis taip laukiu laukiu?
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 27, 20:56)
aciu labai  aciuks.gif
o kur jusu torciukai, as ju vis taip laukiu laukiu?

atsiprasau kito puslapio nepaverciau ir nemaciau, nerealiai grazus torciukas, man jusu Asseni tortai tai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal cia nelabai i tema,bet besigrozint tortukais iskilo kalusimas-kas tas mmg? blush2.gif
Atsakyti
Cipciuk, gerai, negirsiu tongue.gif tik busiu tyli gerbeja, uzsislaptinus... o tortukas cia sesetukui? negi Lietuvoj tokiu yra ax.gif

QUOTE(Asseni @ 2011 02 27, 22:47)
Deja ju nera pas mus pirkt, tik Rusijoje. sad.gif

jau zmogeliuku grozis, pazystu nemazai skulptoriu, tai jie su tokiom mazom figurelem nesicackina, neiseina tokiu mazu veideliu islipdyt, tik apibendrintai... lenkiu savo galva jau pasipuosiusia 3 zilais plaukais (siandieninis atradimas doh.gif )
o kokie jie, gal parodyt gali? mano tete furistas, daznai i maskva vaziuoja ir apsistoja pas mamos vaikystes drauge (importine mano mama ax.gif ) tai jos paprasyciau nupirkti, po poros/trejeto savaiciu ir tureciau ax.gif p.s. kokia ju kaina?

---
mmg tai meian mase su gliukoze - yra virsutinej temoj, jei gerai pamenu 6 psl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 27 vasario 2011 - 23:36
Labas mergaites 4u.gif

nesu pas Jus savo pirma tikra "blyna" biggrin.gif galite juoktis, nepyksiu ax.gif pats tortukas buvo nerealus wub.gif is Jusu "Rafaelo svajone" thumbup.gif mase tortui apdengti dariau is saldainiu, tu tokiu zefyriniu (marsmelou) ar kazkas tokio , taip pat is Sm... Tik va turiu klausima, kaip Jus taip graziai aptraukiate tortukus?! Kazka matyt ne taip dariau g.gif Dar aisku atsiprasau uz tokia nekokybiska nuotraukyte, nes po ranka turejau tik telefoniuka! Plius papuosimai taip pat daryti is tos pacios masytes, tiesiog isnaudojau kas liko.... Tortukas buvo gaminamas grynai pabandymui.... ax.gif

Varykite komentarus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 27, 21:55)
O čia mano , na toks kuklutis , šešiems mažiems žmogiukams ..... sunku , kai ant vieno , 1.5 kg. tortuko , nori visko ...balionų ( su galvomis ) , vardų , skaičių .....

Snikersas , pastilažas , masytė .

Nieko sau - sesiems zmogiukams vienas tortas, geriau butu sesi tortai vienam zmogiukui lotuliukas.gif
O ka darote, kai praso padaryti torta, tiksliai parodo nuotraukas kelias ir is ju visu praso sulipdyti viena torta, bet tu suvoki, kad jis bus negrazus galutiniame rezultate? Dabar viena bendradarbe vesdina savo sunu ir paklause ar negaleciau iskepti torto, atityse i darba triju tortu nuotrukas ir susake ko nori is kiekvieno torto ir ko nedeti. As manau, kad bus visai negrazus, juolab vestuviu tortas turetu buti labai grazus, tai net nezinau ar apskritai imtis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 28 vasario 2011 - 00:13
QUOTE(eda.dita @ 2011 02 28, 00:04)

O ka darote, kai praso padaryti torta, tiksliai parodo nuotraukas kelias ir is ju visu praso sulipdyti viena torta, bet tu suvoki, kad jis bus negrazus galutiniame rezultate? Dabar viena bendradarbe vesdina savo sunu ir paklause ar negaleciau iskepti torto, atityse i darba triju tortu nuotrukas ir susake ko nori is kiekvieno torto ir ko nedeti. As manau, kad bus visai negrazus, juolab vestuviu tortas turetu buti labai grazus, tai net nezinau ar apskritai imtis  g.gif

Žinai vasarą buvo ....vestuvinis , iš trijų darė vieną , iš pradžių dar kišau savo trigrašį , kad bus š..... kad jei taip padaryta profesionalų negalima darkyti , bet žiūriu nieko nebus , nori iš trijų sulipinti vieną nors tu ką doh.gif ....palikau ramybėje .

Sulipinau , kas man darbo , ne aš gi teku nail.gif

P.S ... mano albume jo foto nėra , nes ir gavosi tikras Š... " sugadinti " trys gražūs tortai doh.gif ....

Tas ne šešiatukui tortas ...šeši vaikai - metinukai susikoperavo ir daro šventę , kitos rūšies būtų didesnis tortas , o Snikersas sunkus ....o kaip viską sutalpinti ant mažo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 02 27, 23:34)
o kokie jie, gal parodyt gali? mano tete furistas, daznai i maskva vaziuoja ir apsistoja

Stai tokie
user posted image

O kainos neatsimenu. Pirkau gal pries pusmeti kartu su rusisku kandurinu, to tikru, kuris taip ir vadinasi "kandurin".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 28 vasario 2011 - 08:26
QUOTE(Asseni @ 2011 02 27, 21:01)
Zvejyba ziema  biggrin.gif

Mergyte nuostabi, bet sitam tai zodziu truksta doh.gif nerealus. wub.gif Kaip tikras. Mano vyras panasiai atrodo, kai i zvejyba vaziuoja, tik jaunesnis lotuliukas.gif
QUOTE(eda.dita @ 2011 02 27, 21:33)

Iskart apie vasara pagalvojau. Grazus wub.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 27, 21:55)

Labai, labai mielas. Kaip visada truksta zodzio doh.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif grožiai,o ne skoniai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 02 28, 09:09)
Stai tokie
user posted image

O kainos neatsimenu. Pirkau gal pries pusmeti kartu su rusisku kandurinu, to tikru, kuris taip ir vadinasi "kandurin".

is cia pirkai? http://www.pekisam.c...ategoria/?id=13
Atsakyti
Nu va grizau, torto jau nebeliko, buvo skanus ir nesvarbu, kad nepavyko puosimas. Dekui uz grazius zodziu, tik si kartta jie nebuvo reikalingi, nes nebuvo del ko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 02 28, 09:00)

As nepirkau, man atveze
Atsakyti