*saules_zuikutis* bandyk daryti ir nebijok gausis ta tvorele,as siandien ir pirma kart dariau,nera taip sunku kaip atrode,kita kart gal bus dailesne
cipciuk,tie pauksciukai mano brangiausio kolekcija mano valia butu as jais greit atsikratyciau
Akvilyte bandyk storesne daryt ir gausis
Sveikos
Nu ir groziai
Akvilytes, tai man sedevrai isviso Nu kaip galima taip graziai isformuoti
apie Cipciuko tortus net nera ka pasakyti sapnuoju juos tiesiog
Kalijos labai labai labai grazios ant baltos mases ispudingiau atrodytu, bet cia skonio reikalas
Mergaites, o as vel su durnu klausimu ar i MMG gliukoze skysta dedasi ar milteline?
As tortu puosime dar puodas, bet labai noriu ismokti ziurint i jus Si savaitgali dariau maskarpones torciuka, istirpo net nepastebejom tai reiskias, kad gaminti jau moku, o vat puosti, tai O puosiau vaisiais, nelabai kas gavosi palyginus su jusu tortais, bet namiskiai buvo suzaveti ir tuo
Nu ir groziai
Akvilytes, tai man sedevrai isviso Nu kaip galima taip graziai isformuoti
apie Cipciuko tortus net nera ka pasakyti sapnuoju juos tiesiog
Kalijos labai labai labai grazios ant baltos mases ispudingiau atrodytu, bet cia skonio reikalas
Mergaites, o as vel su durnu klausimu ar i MMG gliukoze skysta dedasi ar milteline?
As tortu puosime dar puodas, bet labai noriu ismokti ziurint i jus Si savaitgali dariau maskarpones torciuka, istirpo net nepastebejom tai reiskias, kad gaminti jau moku, o vat puosti, tai O puosiau vaisiais, nelabai kas gavosi palyginus su jusu tortais, bet namiskiai buvo suzaveti ir tuo
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 02 22, 10:42)
miltukai.maximoj ju yra
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 22, 10:50)
Labas rytas ... pabudome ir kelkimės .
pirmasis pakvipo kovo 8-aja
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 02 22, 09:42)
ar i MMG gliukoze skysta dedasi ar milteline?
milteliai
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 22, 09:50)
vienetukas laaabai žaismingas kokie daug maž išmatavimai na aukštis koks.. nes aš tai didybės manija sergu nesigauna man mažiukai....
Kokie tortai visu grazus
Akvilytes arkliukas nu laaaaaabai graziai ispiestas
Cipciuk, nu griuk negyvas, kaip visada pirmojo tortuko ta apacia labai grazi, ten dejot ruzava juostele ir paskyui su aisingu? Tulpes isvis kaip tikros o to vienetuko antspaudai tai liuksiskai atrodo ant balioneliu
Akvilytes arkliukas nu laaaaaabai graziai ispiestas
Cipciuk, nu griuk negyvas, kaip visada pirmojo tortuko ta apacia labai grazi, ten dejot ruzava juostele ir paskyui su aisingu? Tulpes isvis kaip tikros o to vienetuko antspaudai tai liuksiskai atrodo ant balioneliu
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 22, 10:50)
Labas rytas ... pabudome ir kelkimės .
cipciuk........... be žodžių............
akvilyte.. myliu tavo tortukus
Vau kokiais graziais tortukais pradejot temele cipciukas kaip visada pasirodo su vercianciais is koto,man ypac patiko tulpes as vis dar praktikuojuosi,nelabai yra ka i ''eteri '' deti. Cia viena diena gaminau rozes,lyg ir neblogos jau gavosi,bet kaip tik atsidarau puslapiuka,o ten cipciukas torta su toooookiom rozem ''atridenes'',kad as saviskes i deze susidejau ir uzdengiau is manes jau vyras juokias jog sugrizau i vaikyste kas vakara su dukra sedam prie stalo ji su plastelinu as su savo masem
As ateinu su klausimeliu. Noreciau pabandyt padaryt torta su bateliu(ant virsaus),noriu pklausti ar bateli gaminat visa iskarto ir tada dziovinat,ar dalimis,pirmiausiai padukas, kulniukas tada virsu dekoruojat.
As ateinu su klausimeliu. Noreciau pabandyt padaryt torta su bateliu(ant virsaus),noriu pklausti ar bateli gaminat visa iskarto ir tada dziovinat,ar dalimis,pirmiausiai padukas, kulniukas tada virsu dekoruojat.